maanantai 15. elokuuta 2011

Matkalaukkuja ja majakka. Ja hunksi.

Ihan alkuun pakollinen kuva hunksista. Pepi kaipailikin jo hunkseja kuviin=) Vierähtikö peräti viikko ettei yhtään hunksia vilahtanut missään, vaikka melekoisia linssiludeja ovatkin. Tuon majakan ostin tässä eräänä päivänä. Meinasin että käyn vielä toisenkin, valkoisen, voi olla aika kiva syksyllä kynttilöitä laittaa majakkaan terdelle palamaan.
Niin ja toisekseen sitten korjaus viimekertaiseen kirjoitukseen. Että ei taida ihan valmista kuitenkaan täällä olla, voiko edes omakotitalossa sellainen tilanne ollakaan?!?! =) Heti keksin vaikka mitä tekemistä tänne, laajennuksesta lähtien kattoremontin kautta kuistin tekoon. Että se siitä valmiista. Mutta toki kaikki akuutimmat on nyt tehty. Ja noista muista saa sitten haaveilla.
Niin... ostin tuollaiset tosinaiselliset matkalaukut Tiimarista. Kyllä nyt kelepaa reissuun lähteä, kun vaan keksis että minne. Noihin ei taida kotimatkalle paljon antiikkia mahtua=) Arvelkaa vaan kun mie micralla päräytän reissuun ja kampean auton kyydistä noin hienot matkalaukut mukana. Unohtamatta hienoja vaaleanpunaisia karvanoppia jotka viritin micran takaikkunaan roikkumaan.
Tänään onkin ollut varsin tapahtumarikas päivä. Ei sitä aamulla tiedä mistä sitä illalla itsensä löytää. Taas kerran on aarrejahdissa oltu=) Lenkillä on käyty hunksien kanssa ja leivottukin. Miten sitä joinain iltoina ei saa mittään aikaseks ja joskus sitten kerkee vaikka sun mitä.
Kiitokset friidut taas kommenteista (alan olla rikkinäinen levy=), niitä on vaan niiiiin kiva lukea. Ja uusia lukijoita tullut taas joukkoon, tervetuloa tutustumaan hunksien (ja vähän minunkin) maailmaan. Eipä täällä taas sen kummempia... viikonloppua odotellessa=)

13 kommenttia:

 1. Kivat majakat!!
  Noi salkutkin on höpsöt :)

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihana hunksi,aina rupee hymyilyttämään kun niiden kuvia näkee=D Matkalaukut on söpöset,noiden kanssa matkustaessa ei ylikuormaa pääse syntymään...Majakkalyhty on hieno,pitäis itsekin lähteä metsästämään jotain kivaa uutta lyhtyä...Mukavaa viikkoa sinulle sitä perjantaita odotellessa!

  VastaaPoista
 3. Voi että, löysin blogisi! Ja nää ihanat hunksit! Varmaan meidän Simo Hurtan sukulaisia! Meillä on vain yksi, mutta riittää vilskettä kun on villiä sorttia.
  Kurkkaanpa toistekin koiruliesi maailmaan.

  VastaaPoista
 4. ☺☺☺
  *kiittää* - on se kumma kuinka joihinkin tyyppeihin täällä blogistaniassa niin kovin kiintyy. Niinkuin pariin Hunksiin ☺

  Pitäiskö mennä salkkuostoksille, nooihin olis kiva Lillassa piilottaa jotian pientä. Siihen asti kunnes pienet kassi♥almat keksii ne ....

  VastaaPoista
 5. Kaunis majakka ja matkalaukut mukavan näköiset.

  VastaaPoista
 6. Et tiedäkään, kuinka monesti olen käynyt hiplaamassa noita salkkuja! :))

  VastaaPoista
 7. Oih, mitkä matkalaukut! Ja hunksi komeana, kuten aina :)
  Mullakin energia virrannut viime päivinä, leivoin pannarinkin! Myös maalisuti on heilunut ja Ikeassakin käytiin tänään... Noh, postausta tulossa lähipäivinä ;)
  Mukavaa alkanutta viikkoa ja rapsut hunkseille!

  VastaaPoista
 8. Ihanat salkut...kyllä nyt kelpaa matkalle lähteä.

  Munillakin autossa karvanopat ja kummasti ne hilpeyttä herättävä...☺

  VastaaPoista
 9. Kiva olis lähteä aarrejahtiin,mutta töitä putkeen lauantai aamuun asti.Sinä se sitten aina löydät niitä aarre paikkoja.Hyvä niin:))
  Mukavaa viikkoa sinne ja rapsutukset hunkseille!

  VastaaPoista
 10. Moi!

  Mistä hankit majakkalyhdyn?

  Terkuin Liisa Joensuusta

  VastaaPoista
 11. Hanne ja hunksi kiittää!

  Pepi: sun lause alko jo niin lupaavasti että luulin että oot kiintynyt minuun=)

  Liisa: Ostin nuo tästä meidän paikalliselta tokmannilta. Oli myös valkoisena.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3