maanantai 8. elokuuta 2011

NYT ON....

KÄRRYNPYÖRÄT!! Sitä on taas käyty shoppailemassa, nämä ostokset ei mahtuneetkaan sitten micraan. Ja ovat aika painavatkin muuten. Eilen siis sain nämä ihanuudet tänne tiluksille ja eikä aikaakaan kun ne jo saatiin omalle paikalleen.
Tuohon keskelle vaan tuollainen lauta että saa kukkaset siihen laittaa. Ja syssymmällä tietysti lyhdyn vaikka. Tai sen hunksin.
Nukuin pari tuntia sitten päikkärit ja kävin lenkilläkin sen jälkeen, tuntuu etten vieläkään ole herännyt. Noo, kohtahan tässä joutaa jo taas nukkumaan=) On se rankkaa tää arkeen paluu.
Kiitos teille ihanat friidut kommenteista. Mitään älykästä en useinkaan niihin vastaile mutta kaikki kyllä luen. Pariinkin otteeseen=) Sarilta sain Arjen iloja -blogista tunnustuksen, kaunis kiitos Sarille!

14 kommenttia:

 1. Vitsit mitä romua!! Niin kaunista!! <3

  VastaaPoista
 2. Mahtavia pyöriä!
  Edellisen postauksen shoppailut olivat mun mieleen :)
  Kivaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Oi, tuollaiset mullekin kun piha on valmis! :D
  Jee, sitten alkaa tavaran hamstraaminen pihalle!! jeee!

  Hih,kivaa viikkoa, jos sitä itekin lenkille hieman..

  VastaaPoista
 4. Ihanat kärrynpyörät. Nuo sinun veneilijäsi tuossa sivussa olevassa kuvassa ovat tarkkaavaisen näköisiä. Odottavat varmaan mammaa ja vesille lähtöä.
  Sieviä.
  Aamulla se alkaa arki. Ihana loma takana.

  VastaaPoista
 5. Tuollaiset miekin haluisin. Ovat kyllä tosi ihanat. jossain oli myynnissäkin noita täällä päin.

  VastaaPoista
 6. Ihanat kärrynpyörät! Laitoin krasseja kasvamaan tuollaisen kärrynpyörän juurelle seinän viereen. Ajatuksena oli, että lähtee kivasti köynöstämään ylös. Mutta loman aikana rankkasade oli hukuttanut krassit melkein kokonaan...

  Nyt purkissa näkyy kyllä vihreääkn jälleen eli saa nähdä ehtivätkö tänä vuonna vielä kasvaa vai koitetaanko ensi vuonna uudelleen.;D

  VastaaPoista
 7. Komeat kärrynpyörät, mulla on myös tuommoiset, laitoin vain ne nojalleen seinää vasten ja toiset on alaterassin kaiteena.:)

  Mukavaa viikon jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 8. Ei voi muuta sanoa kun IHANAT!!!!

  VastaaPoista
 9. Onneksi olkoon komeista kärrynpyöristä:) Olen aina haaveillut tuollaisista pyöristä, haaveeni on joskus löytää samantapaiset omalle pihalleni.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3