perjantai 19. elokuuta 2011

Sytinää

Nyt on ollut sellaista sytinää tämä viikko että ihan hiki tulee ajatellessa. Olen taas roudannut micrakaupalla antiikkia tänne meille. Ja tottahan niitä pitää sitten perjantai-iltana klo 19 ruveta roudaamaan paikoilleen (=vaihtamaan järjestystä). Pitää pitää!
Kuvia ei vielä aarteista ole kun viis minuuttia sitten asettelin niitä vielä paikalleen. Huomenna sitten räpsin kuvia päivänvalossa. Kylläpäs onkin nyt mukava olo, vaihtelu kyllä virkistää. Keittiökin meni ihan uuteen uskoon=) Pari kynttilääkin piti sen kunniaks laittaa palamaan, tämän syksyn ekat.
Nämä kuvat on aarteista joita tilailin viime viikolla. Laajennusta pitää varmaan ruveta vähän aikaisemmin harkitsemaan mitä oli aikomus, kohta ei mahdu punaiseen taloon enää yhtään tavaraa. No olen mä yrittänyt antiikin tieltä luopua joistain uusista huonekaluista, että jotain sentään kannettais ovesta uloskin... rupeaa rappusissa olemaan ruuhkaa kuten kuvasta näkyy.
Niin ja jotta mielenkiinto säilyisi, myös tuota etupihan kuistia on ruvettu laittamaan uuteen uskoon. Pientä pintaremonttia vaan, mutta hieno siitä tulee! No siis edelleen, toteutusta ei minun kunniaksi voi laittaa, iskä ja Teemuhan ne taas... =) No okei... pienenä alkupalana minun aarteista... tällainen komuutti joka eilen meille muutti. I-H-A-N-A.
Aika rouheessa kunnossa tuo pinta mutta saa nyt olla tuollainen. En viiti maalata. Kunnolla pestiin vaan äitin kanssa ja eikun sisälle. Pikkuisen väsymystä on nyt ilmassa. Ja huomenna aamulla aikainen herätys, kirpparille micran nokka suunnistaa=) Kyllä sieltä ainakin pari maitotonkkaa kyydissä tulee takaisinpäin, sen verran tiedän...

8 kommenttia:

 1. Mukavaa viikonloppua! Innolla odotellaan kuvia siitä mitä oot saanut aikaiseksi siellä :)

  VastaaPoista
 2. No onpa tosiaan upean näköinen, rouhea kommuutti! Innolla jään oottelemaan päivänvalokuvia muista aarteista minäkin :)
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ihana komuutti! mistä sie noita kaikkia aarteita löydät?

  VastaaPoista
 4. Ihana kommuuni!!!

  Ja tuo portaikkokin on kyllä kaunis.
  Meillä alaa olla kanssa vähän täyttä. Jos vielä jotain ostan, niin sitten pitää jostakin jo luopua...kait...☺☺

  VastaaPoista
 5. Mulla lähes tulkoon sama vika.Heti pitää olla asentamassa ja mallaamassa.Ei malta oottaa sitten ei millään;)Mutta mikäs siinä.Kun pitää niin sitten kanssa pitää;)
  Upea kaappi vanhus siellä.Ootellaan kuvia muista löydöistä.
  Mukavaa viikonlopun jatketta sinne!

  VastaaPoista
 6. Ihania jutskia sulla taas siellä ,portaikko näyttää tosi kauniilta!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3