perjantai 5. elokuuta 2011

Ulkona

Heissan kaikille ja kiitos kommenteista edelliseen. On se hyvä juttu jos hunksit saa hymyn naamalle=) Ne on niin kuvauksellisia että niistä saa ainoastaan hyviä kuvia! Eilen sitten aurinkoisen päivän kunniaksi kävelin tiluksilla ja otin kuvia tämän kesän jutuista. Näitä on sitten kiva katsella myöhemmin, että miltäs meillä onkaan näyttänyt. Siksipä kasa kuvia pihalta:
Jossain blogissa näin tuollaisen kangassuikaleista tehdyn jutun, pakkohan se oli itsekin sellainen saada tuuleen heilumaan. Äitin kanssa eräänä iltana tuollainen sitten askarreltiin.
Auto ajettiin tuohon takapihan terassille sateelta suojaan. Syksymmällä tuohon lavalle voi laittaa sitten vaikka lyhtyjä. Tai hunksin. Tai lyhtyjä JA hunksin.
Nyt alkaakin olla näillä tiluksilla sellainen tilanne että joka nurkka on koluttu ja siivottu. Melkein. Puuhommia olisi kyllä ihan riittävästi vielä. Ne kun saa tuosta vielä raivattua niin sitten silmä lepää=) Kuvia en viitsinyt kuitenkaan ottaa. Laitetaan tällainen hieno "aitta ja auringonpaiste" -kuva.
Tässä eräänä iltana tehtiin saunan läheisyyteen tuollainen aika simppeli grillipiste. Vai mikä lieneekään. Taitaa risujen poltoksi mennä meillä tuon "grillin" käyttö.
Hämärinä iltoina siinä onkin mukava istuksia tulen äärellä. Nää tällaiset extempore-ideat on kyllä kivoja. Tähänkin sitten riivittiin tavarat sieltä täältä. Lyhtyjä jo laittelin tuohon, vaikka meillä ei ihan vielä kynttilöitä poltellakaan. Mutta ovatpahan valmiina jo.
Ja kelkka pääsi uuden grillauspaikan läheisyyteen. Vähän niinkuin sisäänkäynnin kohtaan=)
Huvila=)
Ja huussi.
On kyllä niin tyytyväinen olo kun on saatu paljon aikaan loman aikana. Autotallin siivous oli aikamoinen haaste. Ja paljon muutakin pientä sipistelyä on tehty, niitä joita ei yhtään ois huvittanut tehdä. Kirppikselle on viety paaaljon tavaraa. Tänään vielä kun mennään mattopyykille niin se on piste iin päälle=)
Sori friidut. Nyt ei yhtään kuvaa hunkseista. Koittakaan kestää=) Aurinkoista viikonloppua! Minä tästä keräilen matot vielä sisältä kasaan ja rupean siivoamaan...
***
Kiitos Kirsille Tää ois tän koti-blogiin tunnustuksesta!

8 kommenttia:

 1. Grillipiste on aivan loistava! :)))
  Voittaa kaikki hienot monensadaeuron kaasu-sun muut grillit!

  VastaaPoista
 2. Ihanat "puitteet" teillä on niin ulkona kuin sisälläkin,mahtavat tilukset=D Kelpaa tuolla hunksien kanssa grillailla,vai maistuukos niille makkara ollenkaan;)Se onkin kyllä palkitseva fiilis silloin kun on saanut tehtyä jotain sellaista mikä ei oikein alunperin niin mukavalta puuhalta vaikuttanut...Aurinkoista viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Kaikkea kivaa tiluksilla, vaikkei hunkseja vilahdellutkaan ;)

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. KIVAN näköstä!!!!terveisin romulyyli-riitta.

  VastaaPoista
 5. Tuo kelkka on kyllä upea!Taisipa sekin jo olla hunksien testauksessa..ottaisin kyllä meidänkin portin pieleen.
  Niin ja tuo grillauspaikka on just makkaranpaistoon paras!
  Kivaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 6. Kyllä siinä silmä lepää. Elokuiset ulkokuvat herättävät luonnollisesti kysymyksen elovaloista. Tottahan punaisessa maalaistalossa sellaiset on?

  VastaaPoista
 7. Punaisen tuvan emännälle terkuja keltaisesta tuvasta :)
  kiva blogi sinulla!
  t.jaana

  VastaaPoista
 8. Kiitos friidut! Ja ville...

  Jaanalle tervetuloa vierailulle punaiseen taloon, keltainen tupasi onkin ihana!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3