torstai 29. syyskuuta 2011

Jonniinjoutavia höpinöitä

Heips friidut! Täällä taas linjoilla. Viikko on vierähtänyt nopsaan ja tässä sitä ollaan, kohta viikonlopun viettoon! Meillä tänään taas perinteinen siivouspäivä, nyt piti jo vähän tarkempi syynäys tehdä. Matot pellolle jne. Kyllä nyt passaa taas kynttilöitä poltella kun on siistiä=)
Yläkerta on ollut työn alla taas. Kun vähän täällä allaalla järjestys vaihtuu niin vaikuttaa yleensä myös yläkerran kamoihin=) Ei meinannut taas valmista tulla millään. Yläkerta on vähän sellainen tavaranvaihtopiste=) Sinne roudataan alhaalta aina ne tavarat joita ei tänne just sillä hetkellä haluta. Täytyy yrittää huomenna päivänvalolla ottaa taidonnäytteestä kuvia.
Jes tosiaan viikonloppu! Mikä parasta, meidän viime viikonlopun matkaopas vuorostaan saapuu tänne meidän kulmille. Ikävähän tässä jo viikossa onkin kerennyt tulla. Mitään muita suunnitelmia ei ole, muuta kuin että ulkosaunailua ja mahdollisimman vähän ihmisten ilmoilla oloa (paitsi matkaoppaan luona käyn tietty!) Ja niinku tälleen oloa:
Joku kyseli meidän lattian maalisävystä aikaisemmin, lupaan ja vannon viikonlopun aikana hipsia etsimään sen maalipurkin tuonne autotalliin ja laittaa sävyn tänne! Nyt blogikierrokselle ja sitten niitä maajusseja! Viikonloppuja!

3 kommenttia:

 1. Vähänkö jännää, että minkä ammattin se pikkujäbä tällä kertaa saa :))

  Mukavaa viikonloppua!
  Kuulemma tosi lämmintä säätä luvassa..

  VastaaPoista
 2. Kaunista ja valoisaa näyttää sinulla olevan eikä ihme kun olet ahkeroinnut.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Torstai onkin hyvä siivouspäivä.Perjantaina saapi töiden jälkeen vaan rentoutua ja vaikka niitä kynttilöitä poltella.
  Pitäiskin ottaa enemmän mallia noista koiruuksista.Osaavat ottaa lunkisti joka käänteessä.
  Söpö pieni pyöreä ruusupöytä sulla siellä=)
  Kivaa ja rentouttavaa viikonloppua=)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3