keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Kyllä on vaikeeta

On mullakin ongelmat. Tai no eihän nämä todellisuudessa ole ongelmia nähneetkään, mutta saahan sitä nyt pähkäillä joutessaan ihan jonniinjoutaviakin, eikös!? Siis kun mulla on sellainen visio ihan kielen päällä. No aloitetaan alusta... olen täällä vaihtanut järjestystä, mutta kun ei satu nyt tavarat paikalleen=) Ei millään tule mieleistä. Mutta tosiaan ratkaisu pyörii ihan tuossa kielen (mielen) päällä. Ajattelin karsia vähän tavaraa pois, jonkun verran olen jo karsinutkin.
Tekis mieli jo vähän tunnelmavalojakin tänne ripustella sinne tänne. Tuikkuja onkin jo polteltu urakalla. Olkkariin olen "uuden" pöydän myötä tyytyväinen, tässä eräänä iltana vielä kirjahyllyä pyörittelin vähän eri asentoon=) Kyllä se ratkaisu sieltä tulee tuon ruokasalinkin suhteen kun pari yötä vielä valvoo. Sohva muutti tuohon takan vastapäätä. Edelleen, siinä voin sitten takkatulen loimussa lueskella sitä tuntematonta joka on tuolla kirjahyllyssä. Edelleen.
No joo, eipä tämä juttujen taso edellisestä tainnut parantua. Ihan hanurista oli tämäkin juttu. Ja jos nyt yritetään tässä vaiheessa pelastaa mitä pelastettavissa on, laitan kuvan meidän myötätuntoisemmasta hunksista (siis siitä joka parantaa migreenin, eikä aiheuta sitä=). Onni ja Onnin uusi pallo.
No okei, jotta ette luule, että syrjin tätä meidän toista hunksia, laitetaan tasapuolisuuden vuoksi kuva Phantomistakin. Tai no...naamakuvaa en tähän hätään löytänyt...
Nyt lupaan ja vannon. Tuo oli viimeinen. Jos viime jutussa oli heti julkaisun jälkeen sellainen tunne että olipas pohjanoteeraus niin nyt se vasta siltä tuntuukin=) Ja ollaan vasta keskiviikossa...

10 kommenttia:

 1. Joskus ei vaan meinaa tuota sisustusta saada mieleisekseen ja sitten yks ja kaks keksii mikä mättää ja kaikki loksahtaa kohdalleen...☺

  VastaaPoista
 2. No mutta onpahan tekemistä, kun siirtele tavaroita paikasta toiseen. :)
  Ja siihen sitten saakin sitä aikaa kulumaan. Mä joskus menen siirtämään jotain pöytää, niin en huomakaan kun tuossa luovassa työssä onkin jo tunti kulunut..

  VastaaPoista
 3. Älähän hätäile, kaikkein parasta on kun voi siirrellä ja pyöritellä ja suunnitella (ja ottaa kvuia ja tllentaa ne, että näinkin oli!!)
  Siinä se muhii ja kypsyy -jokunen yö voi toki mennäkin ☺

  Ootellaan mitä tuon viimeisen hanurin jälkeen tulee ☺

  VastaaPoista
 4. Kukahan tulisi siirtelemään meille huonekaluja! Mutta sohvaa ikkunan edestä ei voi siirtää, muuten Simo ei näe ulos. Koiruli tykkää istua sohvan selkämyksellä ja kytätä pihapuun oravia.
  Kummasti kyllä piristää, kun saa huushollinsa uuteen järjestykseen. Pitääpä harkita.

  Tuo viimeinen kuva voisi olla Simosta, niin on like!

  VastaaPoista
 5. Haha ;DD
  Mutta tiiätkö, että AI SOU FIIL JUUUUU! Siis noiden tavaroiden pyörityksien suhteen, kun ei vaan löydy sitä oikeaa...huoh. Kyllä se sieltä sitten kummiskin joskus vielä löytyy ;) Ja jos ei löydy, niin eipähän lopu tekeminen, saati ongelmat ;DD

  VastaaPoista
 6. Kyllä se kuningatar-ajatus vielä päähän napsahtaa,usko pois ja sitten sinä ajattelet että miksen mä tätä heti keksinyt =D Huonekalujen pyörittelyhän on kuitenkin myös terveellistä,sehän käy kuntoilusta;)Touhukasta torstaita sinulle!

  VastaaPoista
 7. Kas,minäkin meinasin ruveta tänään pähkylöimään uusia tuulia olohuoneeseen.Uutta järjestystä vaan.Ja sekös vasta on mukavaa hommaa.Siirrellä,käännellä,sommitella ja pähkylöinti on parasta=)
  Kyllä ne siitä asettuu ajan kanssa.
  Laita vaan jo tunnelma valot loistamaan.
  Kivaa viikon jatkoa sulle=)

  VastaaPoista
 8. Hei taas!
  Mulla olis sulle jotain...eikun visiteeraamaan!

  VastaaPoista
 9. Pitäisköhän täälläkin pyöritellä...tuntuu, että jotain pitäis tehdä, mutta...ihana katsoa, kun jotkut jaksaa touhuta!!

  Mukavaa viikonloppua!

  PS: Minulla on blogissani sinulle jotain ;)

  VastaaPoista
 10. Komia on huone ja ihanat huonekalut teillä!!
  Yhdyn muiden kommentteihin, että kyllä se sieltä vielä loksahtaa :)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3