sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Liian hidas...

...kamera mulla... No siis, mullahan oli visio. Että niinku monissa blogeissa on ollut, että lähden hunksien kanssa lenkille ja otan hienoja maisemakuvia meidän lenkin varrelta. Ja hunkseista. No joo, eka kuva ookoo. Hunkseilla veto päällä, ne arvas että nyt mennään mettään!
Toka kuvakin ihan jees. Hunkseilla edelleen veto päällä, nyt ne jo tietää kun tälle tielle käännyttiin että metsä lähestyy.
Mutta sitten... katsokaas nyt näitä:
Siis ihan hanurista. Vai pitäiskö sanoa hanureista. Ne on liian nopeita! Tuolla metsässäkin nakottivat niin nätisti välillä ja just kun rupesin sihtaamaan, niin ne kääns mulle selän. Tai siis hanurin. Ihan lopussa sitten sain otettua tällaisen loistokuvan:
Lupaan, ettei enää yhtään hanurikuvaa ihan heti. Ettette nyt lopullisesti katoa linjoilta=) Kiitoksia kommenteistanne! Minun päivä onkin mennyt tässä sohvalla maatessa. Taidan kuitenkin tässä kohta nostaa oman hanurini sohvasta ja lähteä hunksien kanssa lenkille. Palaillaan! Joohan... ?! =)

11 kommenttia:

 1. Ihan hanurista koko postaus ☺☺☺

  *palaillaan*

  VastaaPoista
 2. Taidatte asustaa ihan korvessa kuvista päätellen;)

  VastaaPoista
 3. No Pepi sen tiivisti! Ihan hanurista oli tämä juttu=) Ei tämän alemmas voi enää vajota...

  VastaaPoista
 4. Söpöt hanurit. Ei muuta sanottava! :))

  VastaaPoista
 5. Mukava lenkkipolku.
  Piti ihan juosta perässä kun koirilla oli niin kova vauhti:)D
  Mukava niiden on kun saavat metsässä vapaasti juosta.

  Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Beautiful photos, lovely Blog...thank you for the inspiration.

  lots of love from switzerland
  Jacqueline ♡

  http://jacquelineswhitehome.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Hui, kun multa on jäänyt monta postausta kommentoimatta, anteeks! Oon kyllä käynyt tässä välilläkin jonkun kerran kurkkimassa, mutta ihan hanurista on ollut, kun ei oo ollut aikaa pahemmin viestiä!
  Kyllä kuule noin sulosia hanureita kelpaa katella! Ja tuolla edellisessä on teillä oikein onnistuneet muutokset, niin nättiä kaikkialla.
  Lauluista vielä sen verran, että mullakin on muutama kappale, joista tulee joku juttu mieleen, ja pari laulua, joista tulee tippa linssiin kuunneltaessa... Yksi sellainen on esim. Panis Angelius Pavarottin laulamana...se oli myös meidän häämarssina.
  Jännä, miten joskus on sellasia melankolisia hetkiä, päiviä, kausia...tuntuu, et alkaa itkettää joka asiasta. Mietiskelee kaikkia syntyjä syviä ja haikeilee muutenkin...
  Tonttu on muuten munkin ihan ykkös joululaulu!

  VastaaPoista
 8. Sama vika "rahikaisen". Simosta saa helpoimmin peräpeilikuvia kun yrittää kameran kanssa lähelle. Nopeat syö hitaat, ei mahda mitään.
  Ihanat koirat sinulla, minulla vain yksi ihana. Eikä kuvatkaan ole hanurista...

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3