lauantai 10. syyskuuta 2011

Muutosten tuulet

Hehe. Täällä punaisessa talossa puhalsi torstaina oikein kunnon muutosten tuulien pöhäys! Ei mitään sen vakavampaa kuitenkaan, kuin ihan vaan huonekalujen siirtoa. Ruokasalin ja yläkerran osalta voisikin ihan rehellisesti sanoa, että kovin moni tavara ei jäänyt entiselle paikalleen. Mutta kyllä kannatti! Vaihtelu nimittäin virkistää.
Olkkarissa ei muuta muutosta tullut kuin "uusi" pöytä. Sain nimittäin idean torstaina kun töiden jälkeen hunkseja käytin ulkona, siinä se idea nyt seistä töröttää=) Tuohan on siis se pöytä jonka Teemu teki alkujaan istutuspöydäksi. No en minä sitä mihinkään istutuksiin raaskinut käyttää joten se oli tuolla kesäkeittiössä pöytänä. Pitemmillä jaloilla.
Kainosti sitten kysyin Teemulta että voiskos siitä pätkäistä jalkoja niin saatais sisälle pöytä. Ei mitään reaktiota=) Enää mistään näistä mun älynväläyksistä. On jo niin tottunut. Ja luottaa vissiin katsokaas näihin mun visioihin kun ei nikottele yhtään. Mut se on hieno! Tuon hienon lyhdyn kävin sitten ostamassa tuohon vierelle.
Kynttilät onkin lisääntynyt kiitettävästi=) Eilen ekaa kertaa oli niin pimeetä kun saunottiin ulkosaunassa, että piti myrskylyhty laittaa ikkunalle. Ihana tunnelma, voi että! Sitä ei voita kyllä mikään. Ja taas soi joululaulut päässä. Tänään ei mitään muuta suunnitelmia kuin hunksien metsälenkki. Rentouttavaa viikonloppua!

12 kommenttia:

 1. Täysin samaa mieltä tuosta huonekalujen siirtelyn virkistävästä vaikutuksesta=D Tosi kaunis sohvapöytänä tuo istutuspöytäsi,sisätiloihin päätyis mullakin tuollainen<3 Hyvin olet miehen "kouluttanut",kun mukisematta toteuttaa visiosi,sama juttu meillä,ainut asia jossa olis vielä parannettavaa on se ettei mies kuulema mistään hinnasta huoli vaaleaa sohvaa,toisaalta olen tullu siihen tulokseen että pitäköön tumman sohvansa kun muuten on niin sopeutuvainen jatkuvaan myllertämiseen;)Sinun blogissa muuten ensi kertaa taisinkin nähdä noita ihastuttavia perhostauluja,minkä eilen sitten itsekin toteuttelin,kauniita ovat niinkuin kyllä kaikki muukin silmiin osuva olkkarissanne!Rentouttavaa viikonloppua sinullekin toivottelee ihan miniriikkisesti pihasaunaanne kadehtiva;D

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis ja uniikki pöytä. <3

  VastaaPoista
 3. Kyllähän on nätti pöytä ja isäntä kans, kun toteuttaa sun toiveet!!

  VastaaPoista
 4. Kivasti pöytä antaa kontrastia muuten vaaleaan sisustukseen....tykkään:)

  VastaaPoista
 5. Kiva pöytä ja ahkera mies sulla! Kodikkaan näköistä!

  VastaaPoista
 6. Nappi!!

  Mutta ziisus, joku jo luki jpoululaulua ja sulla soi joululaulut päässä.....HEEEEELP!!!!

  *jooojoutuiarmasAiiiikaaaa* ☺☺☺

  VastaaPoista
 7. ..luki siis joululehteä!!!

  *lukihärönenpönttö*

  -meen pois-

  VastaaPoista
 8. Oikein kodikkaan näköistä.♥

  VastaaPoista
 9. kiinnitin heti huomion tuohon pöytään.Hieno.
  Ja muutoksen tuulia tarvitaan ja vaihtelu virkistää.Se on vanha fraasi,mutta niin totta!
  Nyt kynttilät palamaan lyhtyyn ja tunnelmoimaan siellä ihanalla pitsipeite sohvalla.
  Rentouttavaa vapaata sulle=))

  VastaaPoista
 10. Aivan mahtava pöytä!! Huonekalujen siirtely käy päänupin terapiasta samalla.=) Ja ai että sitä tyytyväisyyden tunnetta jälkeenpäin!

  VastaaPoista
 11. Ihana pöytä ja ihana koti!
  :)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3