sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Aito helsinkiläinen calluna

Tässä se nyt on, se aito helsinkiläinen calluna. Miten se eroaa sitten muualta tulleesta callunasta, noenminä tiedä! Sain tuon horsman siis tällä viikolla, kaupunkilaisserkulta maalaisserkulle. Ainakin sitä painotettiin erikseen että se on helsinkiläiscalluna ja että laitanhan kuvan blogiin, ihan kuin se ois jotenkin erilainen kun muut. En tiedä sanokaa te:
Ja nämä seuraavissa kuvissa esiintyvät callunat on ihan näitä maalaisversioita. Minä en kyllä mitään eroa huomaa, paitsi sen että nämä muut on olleet mulla jo useamman viikon. Ja se jos mikä näkyy olipa kasvi mikä tahansa.
Seuraavassa kuvassa aito maalaishunksi. Ja terassi syyskalusteissaan. Voipi olla että talveks vielä tavarat vähenee. Eipä tuolla enää oikein istuttua tule, saattaisi meikäläisen hanuri kylmää näillä säillä.
Kärrynpyörät on vielä omilla paikallaan talon edessä. Talveksi tosin lumien edestä laitan jonnekin vähän turvallisempaan paikkaan.
Maalaishunksien kanssa oltiin taas tänään metsäretkellä. Ja pitihän niille uudenkarheat huomioliivit laittaa päälle. Niin ja kauhukahvalliset valjaat on vakiovarusteita metsälenkeillä. Taas sata kuvaa ja kaksi onnistunutta=) Tässä yksi helmi:
Tyypit näyttää tielaitoksen miehiltä=)
Niin ja ihan näin meidän kesken. Minä luulen että tuo calluna on ihan samanlainen maalaisversio kuin nää muutkin. En minäkään ihan kaikkea usko...

6 kommenttia:

 1. Mä kans luulen, että tuo calluna on ihan samaa sukua muiden callunoiden kanssa. Hassuja nuo tielaitoksen koirat =D

  VastaaPoista
 2. serkkuja ovat callonat keskenään:)

  VastaaPoista
 3. Kyllä helssinkiläinen aina maalaisen voittaa ;) ;)....meillä on vaan noita maalaiscallunoita ja hyvin pelittää.

  VastaaPoista
 4. Callunat kuin callunat, mutta kauniita ovat ja niin on myös nuo tietyöläis- huntit.

  VastaaPoista
 5. Ah,tuo sinunkelkka on niiiiin ihana.Tahtoo samanlaisen!

  Callunat on näköjään ihan samanlaisia joka puolella=)

  Kivaa viikkoa sulle.Ja tielaitoksen koirat on kyllä tarpeellisia;)Kivat liivit=)

  VastaaPoista
 6. No siellähän se komeilee, se aito pääkaupunkilainen, mutta eivät kyllä maalaisversiot kalpene yhtään sen rinnalla :)Hienot on asetelmat! Ja ihana terassi <3

  Mainiot noi hunksit!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3