perjantai 14. lokakuuta 2011

Enkelin pyykkipäivä

Ihana IHANA perjantai! Tällä hetkellä olen niin väsynyt että näytän varmaan siltä että kone käy mutta ohjaamossa ei ole kettään. Ei oikein ees järki jaksa juosta. Oon laukannut koko päivän ympäriinsä, kotona kunnostauduin siivoamalla ja pitihän siinä samalla vaihdella tavaroiden paikkoja. Näin viime viikolla täällä ihan loistavan idean, hetihän sitä piti äitiltä kauniisti kysyä josko ompelisi mulle samanlaiset.
Lykkäsin ne sitten "kuivumaan" tuollaiseen kehykseen. Ja hirsseinälle piti laittaa, että erottuvat=) Mietin että josko vielä virittäis pitsinauhan josta sen vois laittaa seinälle roikkumaan. Samalla laitoin kehyksiin miun lempikuvan viime kesältä, Tanjan ottama. Minusta tuossa vaan on sitä tunnelmaa. Ja ehdottomasti piti saada mustavalkoisena. Siinä on kaverukset kesähommissa=)
Niin se vaan on että siivouksen yhteydessä ei varmaan kannattais ruveta mitään ylimääräistä touhuamaan, meinaa loppua siivoukseen into kesken=) Mutta toisaalta on se vaan kiva jos vähän on vaihtanut ees tavaroiden paikkaa. Tuntuu lopputulos siistimmältä...
No, tänään onneksi postiluukusta tipahti ihana jouluinen lehti, tämän vuoden ensimmäinen. Mikäs sen mukavampaa kuin siivouksen jälkeen istahtaa sohvalle hunksi kainalossa lueskelemaan lehteä. Tosin voipi olla että tänä iltana jääpi jutut lukemati ja katselen vaan kuvat.
Mukavaa viikonloppua Teille friidut! Kiitos kommenteistanne, ne on tärkeitä=)

9 kommenttia:

 1. Ihanaihanaihana enkelin pyykkipäivä! Ja aivan mahtava tuo kuva, yhdessä täydelliset!
  Mukavaa perjantai-iltaa:D

  VastaaPoista
 2. Mulla vähän samat elkeet tänään, tosin meidän Velmulla ei oo lupa tulla sohvalle kaveriksi =)

  Sun äitin pitäis ruveta tehtaileen noita ihanuuksia joulumyyntiin, kysyntää varmasti olisi...

  Mukavaa viikonloppua!

  -Tuija-

  VastaaPoista
 3. Sulla on kyllä kaunista ja taas kerran sanon että taitava äiti. Rupeaisiko hän tekemään oikein tilaustöitä vai tekeekö jo? tai kenties myypi myyjäisissä käsitöitään?

  VastaaPoista
 4. Mä jo katselin että mihinkäs sais tuon ihanan idean kopsattua....länsisiiven punaiselle seinälle...?

  Se on niiiiin herttainen♥
  Kuin myös tuo kuva ☺

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana idea!! Nyt on kyllä pakko kopsata tämä idea!:)

  VastaaPoista
 6. Mä komppaan aiempia friiduja, että on loisto idea, laitan korvan taa ja tän yritän jopa tosissaan toteuttaa myös! Pitää vaan miettiä mistä sais tuommoset somat enkelin vaatteet... Ja vielä, että kyllä sun äiti osaa... Tuli vaan mieleen, että kerkeekö sen sun äityli muuta tehäkään kuin virkata ja ommella sulle tilauksesta, heh ;) Mutta sitten tajusin, että taitaa mennä siltä aika vauhdilla tuommoset näpertelyt..
  Mullakin menee usein siivoilut sisustuksen puolelle...Mutta lopussa kiitos seisoo, kun on puhdas koti (joskus tuntejen päästä...) ja pientä uutta siellä täällä :)

  VastaaPoista
 7. No nyt sait sen joululehdenkin=)

  Kivat ompelukset siellä kuivumassa.
  Kivaa viikonloppua sulle=)

  VastaaPoista
 8. Ihana, tuo enkelin pyykkipäivä juttu...♥

  VastaaPoista
 9. Hurmaava taulu!! Mullakin tuppaa jäädä lehdistä jutut lukematta, kun uppoudun aina niihin kuviin.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3