maanantai 3. lokakuuta 2011

Tympimistä

Huokaus. Kylläpä taas tympii. Tympii tympii tympii. Taas koskee koko hammasrivistöön vaikka lääkäri ei ole mittään koskemisen aihetta löytänyt. Kummallakaan kerralla. Niin ja se kai että on maanantai, vaikka ollaankin jo paremmalla puolella. Silti. Ei edes auta että aurinko paistaa. Kun tympii niin tympii. Viime aikoina vähän enemmän taas.
Mie oon kyllä siinä mielessä vähän outo (siinäKIN mielessä=) Että yhtenä hetkenä saattaa tympiä aika pahastikin ja tunnin päästä on ilo ylimmillään. Kai siihen joku diagnoosikin olisi=) Nyt ei tuokaan oikein ole toiminut. Pöh.
Paitsi eilen. Aamulla otti pattiin ihan tajuttomasti. Siis ilman mitään syytä ihan vaan verenpaine oli pilvissä. Onneks sitten älysin ottaa ystävän neuvosta vaarin ja lähteä hunksien kanssa heti lenkille. Se kääntyikin päivä ihan toisenlaiseksi. Sitten sitä olikin virtaa siivota pihaa ja terassi ja pistää kukkapenkit sileeks. Eikä tympinyt yhtään, tuli niiiin hyvä mieli kun oli saanut paljon aikaseks.
Auttaskohan tuo eilinen juttu tänäänkin. Auttais varmaan mutta kun Teemu kerkis jo hunksien kanssa lähteä kävelemään. Siis lenkille=) Ei onneks "lähtenyt kävelemään". Siinä jo yks asia josta olla iloinen=) Sitäpaitsi nyt tuntuu siltä että taidan oikein tämän illan velloa tässä tympistyneessä olotilassa.
Aistiikohan koirat alakuloisen mielialan. Onni nimittäin todellakin on viime aikoina viihtynyt meikäläisen kupeessa kiinni. Jos se hunksi parka yrittää lohduttaa, ja kyllähän siitä paremmalle tuulelle tuleekin. Eikös ne sano että lemmikin silittäminen laskee verenpainetta? Taidan tämän illan silitellä hunkseja...
Tarkemmin ajateltuna, taidan olla aika masentava tapaus. Onneks mulla on ystäviä jotka jaksaa kannustaa. Toivottavasti en saa tympistettyä niitäkin. Kun eihän mulla ole edes syitä olla tympiintynyt, asiat on niin hyvin kuin olla voi, suurinpiirtein. Mutta kai sitä silti saa olla tympiintynyt joskus? Friidut sanokaa nyt tekin että tympistelette silloin tällöin!?! Joskus vähän vähemmän ja joskus enemmän...
***
Kuvat on yläkerrasta jossa on myllätty nyt taas vaihteeks. Ja ei taas oikein hyvältä näytä, suorastaan tympii katsella noita kuvia.

18 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun jotakin muutakin tympii, vaikkei niin aihettakaan. Paitsi,että hammassärky on hyvä syy tympimiseen. Mulla on sellainen naksahdus-systeemi.... Yhtäkkiä voi alkaa tympimään sairaasti. Hetken päästä aurinko paistaa ja unohdan aivan,että on tympinyt. Poden myös niin herkästi huonoa omaatuntoa tästä naksahtelusta...kaipa se silti on normaalia.

  VastaaPoista
 2. Mirva: Mulla kans just noin, naksahtelee naksahtelee=) Ja huono omatunto on justiinsa. Sullon mun luonto!

  VastaaPoista
 3. Minuakin tympii tällä hetkellä niin paljon, että tekis mieli hakata päätä seinään, mutta en vaan jaksaa.
  En voi kertoa miksi, ku asia koskee mun salaista projektia :DD
  Mutta hei, huomenna päivää on uusi ja parempi (ja saatana, jos ei ole niin sitten... )
  :))

  VastaaPoista
 4. hihii..sitä on liikkeellä :)) sarvikuonoiluksi meillä sanotaan...

  VastaaPoista
 5. Maanvaiva: Toi viimeinen kappale=) Ihan huippu, hörötin ääneen. Kuuluu oleellisena osana tähän tympimiseen tälläiset hysteeriset kohtaukset=)

  Jaana: Hyvä että on liikkeellä=) Vai saako niin sanoa, kun eihän tää kovin kivaa ole... Mutta hyvä että on kohtalotovereita.

  VastaaPoista
 6. Meilläpäin liikkuu myös samanlaisia oireita ;) Hitsi että teillä on nättiä ! Odotan niin innolla että saatas yläkerran remonttia edes vähän valmiiksi, niin pääsis sitä sitten sisustamaan !
  Iloa viikkoosi tympimisestä huolimatta ♥

  VastaaPoista
 7. Toivotaan, että tympiminen hellittää heti huomisesta aamusta alkaen.
  Suosittelen nukumaanmenoa, klo on 20.29 =D

  VastaaPoista
 8. Tympii tympii tympii!!!!
  Kyllä sitä tunnetta on viime aikoina löytynyt tästäkin osotteesta. Huoh.
  Mutta eikös huominen ole aina parempi?! Hope so... :)

  VastaaPoista
 9. Kyllä mulla friidut taitaa vähän parempi mieli tulla kun teitäkin tympii=) Ja nyt Hannin neuvomana mie lähen unille! Öitä!

  VastaaPoista
 10. Se on kait näitä naisten juttuja ja hormoonien myllerrystä.Kun tympii niin sit kans TYMPII!Elämää sekin vaan on.Ja luvan kans saa tympiäkkin,ainakin välillä.Toivottavasti sun hammaskalusto ei oo kipee.On vaan niin inhottava vaiva se.
  Mutta tuo yläkerta on kyllä myllätty ihan kivasti=)
  Kauniita unia=)

  VastaaPoista
 11. Muakin aina välillä tympii. Nyt ei tosin yhtään, kun löysin tän supersuloisen blogin! IHANA koti sulla.. Sulla on niiiin silmää tolle sisustamiselle!! oivoi! :)

  VastaaPoista
 12. Tympii, tympii, mut ei se väliä, jos ohi menee. Ja ellei mene, siihenkin on ratkaisunsa ;)

  VastaaPoista
 13. Toivottavasti tiistai on vienyt tympimisen mennessään. Onneksi naisena voi aina syyttää hormoneitaan ihan kaikesta ;) Täällä ei onneksi hetkeen ole kunnolla tympinyt, kilahtelua on esiintynyt sitten sitäkin enemmän...

  VastaaPoista
 14. Hyvä kun muitakin tympii eikä vaan minnuu. Mutta välillä kuuluukin tympiä.

  VastaaPoista
 15. Kiitos kaikille kanssatympistelijöille. On aina ilo tympistellä teidän kanssa!

  Ja uudet tympistelijät, tervetuloa tympistelemään!!!

  VastaaPoista
 16. Sitä tympimistä on liikkeellä, mutta kyllä se siitä sitten lutviutuu elämä taas iloisimmille raiteillensa.
  Rapsutukset hunkseille!

  VastaaPoista
 17. Ettet vaan satu oleen skorpioni? Silloin ainakin kuuluu asiaan, aallonn pohjalta harjalle ja taas rytinällä alas, vaan kukapa siellä alhaalla pitempään jaksaa loikoilla :)
  Tympistelin je hetken ongelmien kanssa, mutta nyt en enää jaksanut, jos vaikka killuis pilvissä hetken ennen rysäystä ;)
  Jaa ai ei näytä hyvältä, just vaan ihastelin ja huokailin miten ihanalta näyttää... onkohan sekin mieliala kysymys???

  VastaaPoista
 18. Raisa: En oo skorpioni, oon kaksoset. Kuuluu vissiin tämä vatvominen taudin kuvaan tälläkin horoskoopilla=)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3