perjantai 21. lokakuuta 2011

Vapaapäivän juttuja

Oi ihana vapaapäivä! Perjantait on kyllä sitten kivoja=) Varsinkin vapaat perjantait. Täällä onkin vietetty rauhallista vapaapäivää. Aamulla heti herättyä lähdin Phantomin kanssa lenkille, onneksi silloin, koska aurinko vielä paistoi.
Sitten hainkin Onnin yökylästä vanhempien luota. Itse tässä katselen Pientä taloa preerialla ja ihmettelin äsken missä Onni on, no yhytin tämän meidän herkkishunksin sitten kirjojen parissa:
No ei siinä vielä mitään. Onni on niin älykäs, hyvin usein Onnin kanssa lueskellaan kirjoja. Mutta kun tutkailin vaivihkaa mitä kirjaa Onni oikein luki, hämmästyin....
Hertti sentään! Mitähän tuohon nyt sanoisi... Kohta tää meidän maalaishunksi on varmaan Maajussille morsian ohjelmassa. Onneksi se ei ainakaan tietääkseni osaa (vielä) kirjoittaa.... Noh, asiaan.
Vapaapäiväilyyn kuuluu tietenkin pienet sisustelujutut. Kovin kummosia en tänään keksinyt tehdä, ulkoa hain tuon minikasvihuoneen ja ostin siihen muratin. Tuo systeemi on vielä hieman kehittelyvaiheessa, mutta parempaa ideaa odotellessa olkoon nyt noin.
Viikonlopulle ei sen kummempia suunnitelmia ja hyvä niin. Huomenna jos ottais ulkoa kuvia, niitä on kiva sitten myöhemmin itsekin täältä katsella. Niin ja luvassa myös kuva aidosta helsinkiläisestä callunasta. Joo älkää kysykö... =)

7 kommenttia:

 1. Hih, sä kirjoitat aina niin hauskasti, että täällä meinaa ihan pissat tulla housuun ;D Voi tuota lukutoukkaa <3

  Munkin täytyy muuten hakea pihalta tuo tuollanen minikasvihuone takas sisätiloihin. Tuo sun on vaan paljon hienompi :) Ihana muuten toi ruokapöytä taustalla, ja kaikki muukin...

  Alkoi kyllä kiinnostaa se Calluna!?!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Voi toista ku pitää olla rillit, jotta näkis lukea.. :DD

  Nätti profiilikuva, muuten..

  VastaaPoista
 3. Ihana Onni ja niin viisaannäköinen! Kyllä on Onni osannut hyvän kirjan valita ;D

  Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Mikähän se sellainen calluna on??:)
  Ihana tuo sinun kasvihuone!

  VastaaPoista
 5. Pitkä viikonloppu vapaa kuulostaa enemmän kuin kivalta.Niin ja se ettei ole sen kummempia suunnitelmia=)

  Onnilla taitaa olla nyt tyttö koiruudet mielessä;)

  Leppoisaa viikonlopun viettoa sulle=)

  VastaaPoista
 6. Onnin kirjoitustaito selvinnee viimeistään siinä vaiheessa kun kuvausryhmä ottaa yhteyttä=D Hauska postaus!Rentoa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Heips friidut! Täytyy näköjään ruveta vähän rajottamaan tuota Onnin netissä surffailua, tiedä mitä se siellä touhuaa=)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3