lauantai 19. marraskuuta 2011

Joulujuttuja

Täällä on suursiivous suoritettu, oli kuulkaas urakka. Suunnilleen 7 tuntia meni eilen siivotessa, vois luulla että isompikin kartano on kyseessä=) Kai se on kun samaan tohakkaan vaihtelee järjestystä ja verhoja niin saa siihen aikaa kulumaan. Niin ja pitäähän sitä välillä tuumaustaukoakin pitää.
Ovi muutti ruokasalista keittiöön, piti nimittäin saada pois hirsiseinää peittämästä=) Tuohon ajattelin virittää jollain tavalla ne lukemattomat joulukortit joita meille tulee. Niin, että postia odotellessa. Onni pääsi patsastelemaan kuvaan.
Eka joulutaulukin viritettiin seinälle, tuo on miun tauluista semmoisen joka on vaan joka joulu jonnekin sumottava. Tonttujen tupa. Punaiset pilkulliset astiatkin pääsi kuivumaan=) Pikku Iidalta ostettu punainen lippunauhakin piti jo virittää tupaan.
Moonta monta vuotta sitten sain joululahjaks nämä kupposet ja joka vuosi ne kaivan tuolta astiakaapin kätköistä esille ja käyttöön. Niin että terveisiä vaan Annelle, tallessa ovat ja ihanat ovatkin!
On tämäkin päivä ollut pitkä, mikä on tietysti hyvä juttu. Heräsin jo 7ltä, vähän on tuon nukkumisen kanssa tämmöstä. Miekin kyllä nukahdan joka ilta kuin tukki, mutta herään sitten yöllä. Parraimmillaan oon saanut vaan pari tuntia nukuttua=( Ei niillä unilla kovin pitkään jaksa. Mutta se on vaan otettava päikkärit vielä tänään! Viikonloppuja kaikille!

8 kommenttia:

 1. Siivous, tuo kirosana...sitä on täälläkin tänään "harrastettu". Oli valoisaa kun aloitin, nyt lopetin *huoh* Ikävää puuhaa, totta tosiaan. Tauot ovat parhaita *hih*

  Ihana Onni-patsas ;D

  Viikonloppuja sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Huh, huh, kyllä on ollut urakka, tuo suursiivous...☺

  VastaaPoista
 3. Nuo paperiset vanhat joulutaulut on niin ihania.Meillä oli semmonen aina kotona lapsuudessa joka joulu.Nyt niitä on taas tullut kauppoihin=)
  Sulla on kyllä niin kiva keittiökin siellä,puuhella ja kaikki!Sieluni silmin nään siellä riisipuuron porisemassa.

  Nuo lippunauhat on kans ihanaisia.Niissä on jotakin omanlaista tunnelmaa.

  VastaaPoista
 4. Joku ahkera vois tännekin tullaa siivomaan.. Nyt on hukassa se into. Korkeitaan innostun työntämään jalalla jotain pois tieltä :D

  VastaaPoista
 5. Voi että tuosta hellasta tulee niin lapsuus mieleen ja vesi herahtaa silmäkulmaan... kunpa silloin ois arvostanut kaikkea vanhaa, meillä oli puuhella ja huoneessa pönttöuuni.. mutta mitä sitä 15 v semmosista piittas:( nyt ei ole meillä semmosia, ja tuskin tulee, sillä ne unelmat hautasin viime talvena...

  VastaaPoista
 6. Ei voi jälleen kuin ihailla kaunista kodikasta tunnelmaa ! Mukava että Onnikin halusi tulla kuvatuksi ♥

  VastaaPoista
 7. Kuvista huokuu puhtaan kodin suloinen tunnelma <3 Niin söpöä ja nättiä, että :)

  Voi että, nuo uniongelmat on kurjia. toivotaan, että suursiivouksen päälle unet maittaa :)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3