sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Lunta odotellessa

Nyt kyllä sais jo pikkuhiljaa ruveta sitä luntakin tulemaan. On niin ankeen näköistä ulkona, minä tykkäisin jos ois pikkupakkasta ja vähän lunta. Sitäpaitsi hunksikuva myöhästyy jos ei lunta tule! Idea jo valmiina päässä, mutta lunta pitäis ympäristössä olla. Mikäs joulukuun kuva se muuten on. No täällä on viritelty vähän taas joulujuttuja esille, laitoin jo sukatkin takan kupeeseen odottamaan joululahjoja=)
Terassillekin pitäisi perinteinen joulukuusi viritellä, viime vuonna laitettiin se tässä kuun vaihteessa, mutta tuntuu vähän hassulta mitään kuusta virittää kun ei oo lunta. Pöh. Adventtikynttelikkökin on peräti ajoissa=) Viime vuonna tais vähän myöhästyä.
Eilen ostin joulutähtiä pari tänne meille, valkoisen ja punaisen. Punaisen laitoin ruokasalin pöydälle väriä tuomaan. Hyasintteja ei vielä tänne meidän kauppoihin ole tainnut tulla, niitähän pitääkin sitten ostaa ihan kunnolla, niistä tulee niin ihana tuoksu.
Uusi viikko ja uudet kujeet. Tilailin ihania Mailegin juttuja Pikku Iidan puodista, onpahan jotain mitä odottaa=) Jotenkin ihan uskomatonta että viikon päästä jo itsenäisyyspäivä, varmaan johtuu tuosta lumettomuudesta että ei oikein vielä tajua miten lähellä se joulukin on. Tulis nyt vaan sitä lunta!

10 kommenttia:

 1. Voi, lunta odotellaan täälläkin...

  VastaaPoista
 2. Täytyy sanoa, että on tämä lumettomuus täällä kivierämaassa ihan toista kuin "maalla" ...ei tarvinut mennä Lillaa pidemmälle kun ajatteli, että kyllä se lumi ainakin maisemat kaunistaisi, oli sen verran ankean näköistä!
  Täällä on vain harmaata. Ja asfalttia.
  Ja ihan ok näin :)

  Mukavaa ehtoota!

  VastaaPoista
 3. Meillä on ollut ihanan kuiva ja aurinkoinen syksy, joten en valita, mutta kyllähän se lumi tekis sen loppusilausken joulunodotukseen ja joulufiiliskeen... Ja ois kiva päästä Peipposen kans reen kanssa liikenteeseen ja vähän pulkkamäkeenkin :)

  Mä tilasin joulutähdet ebayn kautta, toivon, että tulis tiistain juhliin mennessä!

  MUkavaa adventin iltaa sinne!

  VastaaPoista
 4. Samma här! Ei voi mitään, pistetään vetoomus menemään kimpassa lumen puolesta ;D

  Kauniit ovat joulusukat! Voisin kuvitella käveleväni ne jalassa, ovat niin kauniit!!

  VastaaPoista
 5. sun joululaskuri on väärässä...
  tänään on 26 päivää till 24 december kloc 00:00

  VastaaPoista
 6. No,täällä ainakin tulee sitä LUNTA!!!!T oivottavastti yltää sinnekkin,niin pääset virittelemään joulukuusta terasille.Ja hunksitkin pääsee poseraamaan=)

  Somat sukat siellä oottaa paketteja.

  Kivaa adventtia ja kujeiluja uudelle viikolle=)

  VastaaPoista
 7. Meille sateli jo eilen illalla aivan mukavasti lunta ja vielä se on maassakin pysynyt. Mun joulukoristelut ei vaan ole vielä noin pitkällä kuin sinulla :)

  VastaaPoista
 8. Minä en jotenkin osaa odottaa sitä lunta vielä yhtään, kun tiedän, että sitä riittää sitten taas ihan liiankin kanssa;) Mutta kyllähän se toki valoa toisi mukanaan.

  Minulta jäi tänä vuonna adventtikynttelikkö tekemättä, mutta ehkä ensi vuonna sitten:)

  Aivan ihana tuo joulutähtiasetelma!<3 Oikein ihanaa joulukuun alkua sinulle!<3

  VastaaPoista
 9. Piti tulla heti kertomaan, että sain eilen uuden passin!! :P
  Jippiii!!! :)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3