torstai 17. marraskuuta 2011

Matti kateissa

Huhuu friidut, onko kukaan nähnyt mattia? Ei, ei sitä mattia joka kukkarossa piileksii, tallessa on=) Tilipäivänä se aina matkoilleen lähtee mutta taitaa jo seuraavana päivänä palailla takas=) Nukkumattia täällä kaipaillaan. Puolivaloilla on menty jonkun aikaa ja siinä vaiheessa kun rupes hunksien naamat (!) ärsyttämään, rupesi tosiaan huolestuttamaan.
No ehkä se nukkumatti sieltä palailee pikkuhiljaa. Pitkiä on yöt kun kelloa toljottaa=( Puhumattakaan seuraavasta päivästä kun pitäis ihan järkeviä ajatella. Viikonloppuna pittää yrittää univelkaa saada pois. Huomenna ei kerkii, sillon nimittäin koittaa Suuri Joulusiivous=)Voihan se olla kun työpäivän päälle tempasen pariin huoneeseen verhot, viritän kaikki valot, vaihtelen vähän järjestystä ja vaihdan matot ja siivoilen, että se unikin sieltä tulee=) Tänään trimmasin Onnin, Veeti onkin ollut jo varsin mallikelpoinen herrasmies muutaman päivän. Ovat nyt niin siistejä hunkseja.
Tässä kuva toisesta herrasmieshunksista. Tuon hienon mäykky-tyynyn ostin viime viikonloppuna, ja vaikka Veeti ei oo mäykkyä nähnytkään niin kyllä niissä tässä kuvassa aika paljon yhteisiä piirteitä on, eikö?
Jeps, mutta nyt maajussien pariin, juuh. Viikonloppuja! Sitten tänne palaillaankin varsin jouluisissa merkeissä jo!

7 kommenttia:

 1. Oho, mulla ei ole nukkumatti ollut koskaan kadoksissa niin en tiedä millaista se on. Kun menen vaakatasoon niin pääsen höyhensaarille alta aika yksikön.

  Luultavasti tuo huominen siivousurakka tainnuttaa sitkeimmänkin univelallisen.

  zzzz...

  VastaaPoista
 2. Se on kyllä kurjaa, kun nukkumatti katoaa. Minulle se ei tulee enää kuin tablettien voimalla, mutta uskon, että vielä joku päivä tulee ilman niitäkin:)

  Oikein ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Äijä on täällä!!
  Mutta mä käsken sitä vierailemaan Sinunkin luona :)

  VastaaPoista
 4. Nukkumatti on välillä unohtanut minutkin tyystin, kuten viimeyönä. Tuhma matti,kun ei tule viekkuun:)

  Mulla tosin on niin että illalla saan unenpäästä kiinni, mutta aikas usein on kausia että jos herään yöllä, niin nukkumatti viipyy parikin tuntia omilla teillään...

  VastaaPoista
 5. Mullekin yks matti, taii ei sittenkään, se on niin kysytty kaveri....mä haluan jukan! Oman unijukan!
  Semmosen mikä saa sit jäädä tänne, ikinä en anna pois.

  Toi pää tyynyyn ja unta kaaliin....täysin käsittämätön ja outo juttu!

  Noh, mummu tuli just kotiin ja nyt paahdetaan taas täysillä jotain kivaa tonne puoli kolmeen ja sit katsotaan tulisko joku matti tai jukka kylään.
  Yleensä ei....

  Tairanki lähtee ripustamaan tän päivän syrämmen.
  Haluutteks nähdä?

  VastaaPoista
 6. Ensin Pepille: joo, halutaan ;)

  Mä en ole Peipposen syntymän jälkeen kärsinyt unettomuudesta... Välillä oon nukahtaa keskellä päivääkin esim. autossa (kun mies ajaa ;)) Mutta sitten kun PITÄISI nukkua, esim. kello 23 kun seuraavana aamuna kello soi kolmen-neljän aikoihin ja pitäisi lähteä töihin, sillon on Matti kateissa täälläkin... ja se ihan Suomeksi sanottuna v...... noh, ärsyttää!

  Nyt saattaa moni aatella, että voi vitsi, mitä huuhaata, mutta jos oikeesti alat olla epätoivonen, niin kokeilepas ihmeessä Energetix-magneettikorua, tiedän pari, jolle just unettomuuteen tuonut avun, itselleni toi yhteen toiseen "vaivaan", ihan ilman odotuksia, sillä ostin korun vain koska se oli kiva ;) pari kärpästä samalla iskulla sanoisin :)

  Käsittämätöntä, miten toi sun joululaskuri pienenee!!!!!

  VastaaPoista
 7. Toivotaan,että Matti tulee takaisin.Väsyneenä on kurja olla.
  Ja siihen ei auta kuin nukkuminen.

  Kaunista tunnelmaa taas siellä.Niin kuin aina.Mukavia siivouksia sinne ja toivottavasti saat nukuttuakin univelkaa pois=)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3