maanantai 21. marraskuuta 2011

Tunnelmia

Nyt on kyllä joulunalustunnelman saavuttamiseksi tehty kaikki mitä pystyy tekemään. Kämppä siivottu ja valot viritetty, hiuksetkin on tänään värjätty niin punaiseksi että tonttulakkia ei taida tarvita=) Tosin en minä sitä muutenkaan tarviis, tonttu mi tonttu.
Mulla ei varmaan ikinä ole näin paljon erilaisia jouluvaloja ollut, tosin ei näitä nytkään mitenkään älyttömästi ole, enemmän vaan kun normaalisti. Ottaa aikansa kun nukkumaan mennessä rupeaa valoja sammuttelemaan=)
Tänään täällä satoi eka kertaa oikeestaan lunta. Silleen melkein kunnolla. Maa on valkea, valitettavasti loppuviikolle lupaili loskakelejä, mikä ei ole yhtään kiva juttu. Pakkaskelit on paljon kivempia, ihan jo koirienkin takia, vähemmän tulee hiekkaa sisälle ja pysyy tassut puhtaina.
Nykyään ei oikein juttuakaan irtoa, siltä kannalta vähän tökkii tämäkin blogin pitäminen=( Siis mikään ei oo tylsempää kuin tällainen jaarittelu. Vaikka toisaalta tämä on tosi kivaa ja on ollut vähän sellainen henkireikäkin minulle. Jaarittelua siksikin kun olen aika tiukan rajan yrittänyt vetää että mitä tänne raapustan. Juttuahan riittäisi ihan oman blogin tarpeiksi jos rupeaisin oikein avautumaan=)
En oo ehkä muutenkaan ollut ihan oma ihteni viime aikoina, siitä se varmaan johtuu tämäkin että ei hotsita. Yritän täällä hampaat irvessä kuunnella joulumusiikkia ja päästä tunnelmaan=) Hertti sentään kun ei meinaa vanha kunnon Tonttu-laulukaan sykähdyttää suuntaan tai toiseen....

12 kommenttia:

 1. eihän sen vielä tarttekaan sykähdyttää..ihan rauhassa voi fiilistellä tai sitten fiilistellä ihan jotain muuta!
  aina vaan pitäis olla niin aikaisin valmis näihin juhliin yms. joulun jälkeen aletaankin sitten myymään oliko se laskiais pullia vai jotain toisia torttuja ihan liian aikaisin, tykkään, sitten kun se päivä koittaa niin kukaan ei enää jaksa kiinnostua..
  no ehkei ihan joulun kohdalla näin käy, mutta kyllä mä tykkään joulun valmisteluista enemmän kuin ite joulu aatosta..liikaa höösää kun on näitä muksuja nii paljon..
  ja jokainen blogi on just nii kiva kun ne kertoo jotain siitä ihmisestä itsestä, vaikkei mitään isoja asioita ite kerrokaan..kuvat, tyyli, sanan käänteet..kivaa..
  jatka vaan samaan malliin :))
  ilman sitä höösää ;))
  t. jaana

  VastaaPoista
 2. Kyllä se joulu tulee sieltä ihan ilman hammasten kiristystä. Jos nyt ei hotsita, niin joku toinen päivä sitten.

  Meillä on pimeään aikaan paljon valoja kellokytkimillä, niin ei tartte iltaisin muistella sammuttamisia. Joulun aikaan kytkyttimiin asennetaan jouluvalot. Näppärää...

  Mukavaa viikon alkua ja hunkseille rapsutuksia.

  -Tuija-

  VastaaPoista
 3. Siitä tulikin mieleen, että minun piti tänään mennä katselemaan joulu-levyjä Anttilasta. Kun en omistaa ainuttakaan.. Unohtuikin sitten.. Damn!

  Vai lunta!! Mitä se on? :)))

  VastaaPoista
 4. Voi veljet, jos joku kauppa erehtyis jo soittamaan joululauluja, mä kääntyisin ovella takaisin!
  Vaikka ei mulla paljon asiaa kaupoillekaan...
  Ei joululauluja ennenkuin viikko ennen joulua, muuten tulee ähky...

  Pieni ennakkovalmistautuminen on kivaa, mutta ei makeeta mahan täydeltä :D

  Vaikka mun puolesta kaikki saa tehdä just ihan niinkuin hyväks tuntee, mie en suostu ottamaan paineita..

  VastaaPoista
 5. Ihania joulujuttuja oot laitellut ja ahkerakin ollut...minä vielä vähän etsiskelen joulusiivousintoani... Olen kyllä päättänyt pestä tällä viikolla ikkunat ja ehkä sisäovetkin, jos jaksan... ja ehdin... ;)
  Äh, keittiön kaapistotkin, edes ne ovet, pitäis pestä myös jouluksi... Noh, hiljaa hyvää tulee ;)

  Vaikka mäkin oon jo laitellut kovasti joulujuttuja esille, niin oikea joulutunnelma puuttuu vielä, luulen sen tulevankin vasta adventin jälkeen...ja Peipposen synttäreiden. Kyllä sunkin fiilis varmasti vielä tulee, ja jos ei tule, niin sitten ensi vuonna!

  Jatka hyvä ihminen vaikka sitten sitä jaarittelua, sillä kyllä täällä "teillä" vaan on mahdottoman mukava kyläillä!

  VastaaPoista
 6. Minäkin olen kaivanut vähän joulun rekvisiittaa esille. Lauantaina olin käsityötaidon messuilla ja näin siellä samoja tuotteita, kun viime vuonna ostin. Nyt täytyy ruveta etsiin mihin olen kaikki ostokseni jemmannut.
  Mukavaa adventin alusviikkoa!

  VastaaPoista
 7. Kauniilta näyttää nuo valot<3 Minäkin olen vähän laitellut jo joulua, mutta ei vielä tunnu mitenkään jouluiselta. Eikä tarvitsekaan, ei se tunne sieltä pakottamalla tule. Mutta olen ajatellut, että onpahan kaikki sitten jo ympärillä jouluista, kun se tunne vihdoin tulee;) Halauksia ja mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Et oo ainut jolta se joulufiilis on kadoksissa :/ Ajatella sunnuntaina on ensimmäinen adventti ja meillä ei oo yhtään ainutta joulujuttua esillä. Ainut mikä on ollut niin yksi valosarja purkissa, mutta se on ollut siitä asti kun alko illat hämärtämään syksyllä! :)
  Kirjekin pitäis joulupukille tehdä, ajatella seKIN tökkii! Voi Ruusa parka kun se äiti on nyt ihan hukassa... Mutta toivotaan nyt oikein kovasti lunta maahan ja pikkupakkasta niin pääsisi tekemään lumi- ja jäälyhtyjä, jos se sieltä sitten alkaisi se fiilis tulla!?
  Mukavaa viikon jatkoa! :)

  VastaaPoista
 9. Ihanat kuvat... valot ovatkin tarpeen, kun on niin pimeää. Teillä sentään jo ensilumi on tullut, mutta täällä sataa vaan vettä...

  VastaaPoista
 10. Varmaan pitkä ja lämmin syksy on tehnyt sen,että ei jouluta yhtään,täälläkään.Pimeää ja märkää,hyi.Että joulufiiliksiä odotellessa..

  VastaaPoista
 11. Menin tänään kauppaan ja siellä soi joululaulut. Tuli heti mieleen että Pepi se kääntyisi kannoiltaan pois=) Tosin syynä ei välttämättä pelkästään olis ne joululaulut=)

  Kiitos friidut. Eiköhän se joulumieli sieltä tule kunhan vähän lähempänä joulua ollaan=)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3