sunnuntai 11. joulukuuta 2011

11. luukku: Ei edelleenkään hunkseja

Tästäkään luukusta ei aukea yhen yhtä hunksia. Jos nyt pitäisi pari hunksi-vapaata päivää, vai mitä mieltä olette friidut? Ei makeaa mahan täydeltä! Sen sijaan voisin esitellä eilisen päivän ostoksia. Niin ei sitä joululahjapuolta kuitenkaan, kaikesta huolimatta sain niitäkin ostettua peräti=) Mutta tässä kirpparilöytö, valkoinen kirnu. Olenkin halunnut valkoista kirnua mutta en ikinä olisi kyennyt maalaamaan valkoiseksi, nyt joku oli sen tehnyt jo minun puolesta.
Sarustiikasta ostin kylppäriin tuollaiset pitsireunaiset pyyhkeet. Ja siivetkin lähti matkaan eiliseltä reissulta. Kun meillä ei näitä siipiäkään yhtään ennestään ole...=) Tonttujen kuteet on roikkuneet tikkaissa kuivumassa jo jonkun aikaa.
H&B Homesta piti ihan pakolla mukaansa ottaa tuollainen mailegin possu, kun mulla on ennestään vaan yksi (jos sitä kopiota ei lasketa). Nyt jos sitten ois possukiintiö täynnä. Myös kynttelikkö pääsi taas kuvaan, tykkään siitä nyt ihan sikana vaikka tempasin sen mukaan miettien että näinköhän tämä esille pääsee. Se tuo vähän sellaista kartano-tunnelmaa=)
Niin ja siitä taitokorttelin pihalta myyjäisistä ostin tuollaisen tähden. Ihana. Ne on niin ihania siinä ne pienet kojut pihalla.
Ja lopuksi vielä siivet. Nämäkin on myyjäisistä, eri koju tosin. Meinasin jumittua siihen kun en osannut päättää mitä otan kun oli niiiiiin paljon kaikkea ihanaa. Onneks sentää järki juoksee vielä sen verran että jonkunlainen suodatin tälle ostamisellekin on.
Nykyään tulee niin harvoin käytyä Joensuussa niin sitten kun siellä käy niin hurjiintuu ihan. Parempi vaan kun pysyy kotosalla=) No, huomenna jos minä sitten hunkseista kuvan laitan, jos oikein kauniisti pyydätte... Mukavaa alkavaa viikkoa!

7 kommenttia:

 1. Hyvin onnisti kun löysit kirnun. Monien mahdollisuuksien kirnu, eli siinä voi pitää vaikka mitä.

  Mukavaa adventin iltaa.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kirnu!! Ja nuo pyyhkeet on myös todella ihania!<3 Muutoinkin oikein mukavia löytöjä olet tehnyt!:) Mukavaa 3.adventin iltaa sinulle!

  VastaaPoista
 3. =)...=)!!!Hunksit ihan selvästi patsastelee kilpaa sun ostosten kanssa.Eka kuvassa ihan selvästi mietitään,kumpi on nyt tärkeempi kirnu vai mä!!!=)

  Mukavaa viikkoa sulle myös=)

  VastaaPoista
 4. Kovin hunksivapaa vyöhyke näytti olevan....mä ihan jo unohdin mitä ostit, mutta taisi siellä joku söpö possu jossain olla :D. ...tai jotain muita siivekkäitä koiruuksia...

  VastaaPoista
 5. Arvaa mitä!! Mä näin vkl kirpparilla samalaisen kirnun, joka oli myös maalattu valkoiseksi ja sitten vielä ihanasti kulutettu. En ostanut, koska en siinä kiireessä keksinyt, että mitä mä sillä tekisin ja mihin laittaisin.. (ja miten kotiin raahaisin)
  Nyt alkoi jostain syystä harmittaa..
  Vaikka en edelleenkään tietäis, mihin sen laittaisin...

  VastaaPoista
 6. Hyvin esittelit ostokset ilman hunkseja :D

  -Tuija-

  VastaaPoista
 7. Kivoja ostoja!
  Kirnu olisi minunkin haaveeni.
  Voiko kukaan olla kuvaamatta ihania koiruuksia vai onko joku ostos muka tärkeämpi?
  Mukavia joulun odotus päiviä!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3