tiistai 13. joulukuuta 2011

13. luukku: Lucian päivä

Nii-in, passaako tässä sen kummemmin ruveta jaarittelemaan. Hyvää Lucian päivää vaan kaikille! Onni pääsi Lucia-neidoksi tällä kertaa, vaikka jos näistä hunkseista se neiti pitäisi valita niin ehkä se olisi Phantom, syitä sen kummemmin erittelemättä;) Onnista vaan löytyy ulkonäöllisesti enemmän herkkyyttä tämmöiseen kuvaan (ja se tietysti että Onnin saa just ja just 2 sekuntia pysymään paikallaan).
Heti viikonloppuna kun valoisan aikaan kuvia saan otettua, niin otan todistusmateriaalia siitä että kyllä näiden kanssa niitä koiramaisiakin juttuja tehdään, eikä vaan pönötetä tylsissä kuvissa. Luulette vielä että ihan kokopäiväsesti kiusaan näitä koiria. Tämän kuvan ottoon meni Onnin osalta puoli minuuttia. Niin ja kynttilöitä en tulille uskaltanut laittaa... =)

11 kommenttia:

 1. Päivän parhaat naurut! Terveiset Onnille!

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi sulla ja IHANAT hunksit :) Meillä vähän samanlainen brojeksit menossa, valkoista maalia budjetoitu n. 100 l :D ja reippaina apulaisina kaksi suursnautseria jotka lähettävät Hunkseille haukkuvat terveiset.

  VastaaPoista
 3. Suloinen Lucia neito=)Niin on miettiväinen.Varmaan vähän nolona,niin kuin miejänkin pienempi koir, kun sille laittaa pukua tms.

  VastaaPoista
 4. Hehheehh.. <3

  Ai mikset uskaltanu laittaa kynttilöitä tulille? :D

  VastaaPoista
 5. Ihana!! Miten ne nuo sun hunksit malttaa yhdessä kohdin olla, ettei kaikki niihen viritykset putoo?;)

  VastaaPoista
 6. Tämä on kyllä ihan paras Lucia, jonka olen vähään aikaan nähnyt ;)

  VastaaPoista
 7. Voi hyvää päivää :DD

  ...tai siis yöhän nyt....kuulemma....muilla!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3