keskiviikko 14. joulukuuta 2011

14. luukku: pari joulutaulua

Tämä päivä on ollut hyvä päivä. On vietetty glögihetkeä ja syöty jouluruokaa ja nyt illalla vielä istuttu kirkossa kuuntelemassa joululauluja. Kuusikin on tänään ostettu ja kuskattu kotiin. Ja taisi samalla ostosreissulla vähän muutakin jouluista tulla mukaan.
Tänään levisi miun tietokone=( Se on vähän huonompi juttu, vaikka kyllä se on jo vähän temppuillutkin. Onkin varmaan melkein 10 vuotta vanha kone että ihmehän tuo on että näinkin pitkään kesti. Pari kertaa tainnut tipahtaa lattiallekin... Mutta kun mie en tätä meidän uutta läppäriä oikein vielä osaa käyttää. Miks tää ei anna siirrellä näitä kuvia tai tekstiä tässä tekstin kirjotusvaiheessa? Siis kun yritän leikata ja liittää niin ei anna tehdä sitä. Tietääkö kukaan miksi?

Onko mulla joku asetus päin honkia? Kun normaalisti hiirellä esimerkiksi maalaan tätä tekstiä ja painan toista nappulaa niin se leikkaa/kopio vaihtoehto on sellaisena vaalean värisenä eli sitä ei voi valita. Oon ihan blondi näiden koneiden kanssa. Mutta vaikeuttaa vähän tätä muokkailua jos en tuota nyt tajua.


Mutta nyt taas suihkun kautta hunksien vierelle. Edelleenkin; ei pöllömpi päätös hyvälle päivälle! Niin ja meidän Lucia-herramme kiittää kommenteista=)

2 kommenttia:

  1. Ihastuttavia vanhoja joulukuvia. Meilläkin on muutama tämmöinen ja joka joulu ne laitetaan seinälle. Kuukauden kuva Hunkseista sopis samaan sarjaan suurenettuna seinälle :) Se on aivan ihana.

    VastaaPoista
  2. No,minä liitän kuvat ensin ja vasta sitten kirjoitan.Jotenka en osaa neuvoa.On sulla kone ollut kovassa käytössä,kun laittiallekin tippuu väliin=)Mutta blondi minäkin oon näiden koneiden kanssa.

    On ne vaan ihania nuo paperiset joulutaulut=)

    Kivaa torstai päivää=)

    VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3