torstai 15. joulukuuta 2011

15. luukku: Lisävalaistusta

Näin ihanan idean Pikku-Pihlaja -blogissa. Siellä oli laitettu vanhoihin pieniin lampunvarjostimiin jouluvalot. Oli kyllä niin kauniit että päätin lainata ideaa itselle. Soitto äitille että eikös hällä ollut sellaisia vanhoja varjostimia. Joo, oli mutta ilman kankaita, pelkät rangat. No onneks äiti on kätevä käsistään ja väsäs mulle niihin kankaat. Ja ihanat tuli!
Rupesin sitten äsken innoissani väsäämään noita valoja ja just kun olin suurimmaks osaks saanut valoja tungettuun noihin varjostimiin niin huomasin että loppuvaloista 10 ei pala. Murrr. Ja uudet valot vielä, tätä varten ostettu. Nyt joudun huonon tuurin takia odottamaan peräti huomiseen että saan nämä viritettyä. Se on kuulkaas pitkä aika odotella kun se idea tulee=)


Noin kauniit ne sitten on. No ehkä mä just ja just huomiseen jaksan odottaa. Mulla on vielä kaikenlisäks vapaapäivä. Taidan taas rientää vähän ostoksille=) Mutta nyt riennän saunaan, kohta alkaa maajussit. Palaillaan!

3 kommenttia:

 1. no,niin tuli ihanat=)Kangaskin on niin suloinen.Nuo valot aiheuttaa päänvaivaa täälläkin.Ulkovalot pimeentyy yksitellen...En kyllä osta enää uusia.

  Mukavaa vapaapäivää huomiseksi.ja otahan kuva valmiista lamppu viritelmästä,Jos saat valot toimivat=)

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kaunis!<3 Aivan ihana idea!:)

  VastaaPoista
 3. Todella loistava idea! Nautin kovasti kuvista. Pitänee lähteä varjostin ostoksille jossain vaiheessa ;D

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3