perjantai 16. joulukuuta 2011

16.luukku: Löytöjä taas

Silimät on taas ihan ristissä. Koko päivä on mennyt laukatessa ja nyt ei kyllä enää ajatus juokse. Siksi taas ihan tylsä luukku, tämän päivän ostoksia. Aika hiljaista täällä onkin ollut. Joko miun juttujen taso on ollut ihan just sitä itteään tai sit kaikilla on joulukiireet. Luultavasti molempia. No tässä uusi lattiatyyny, jonka mannekiinina on hunksi.
Ostin tänään myös miniläppärin, jolla nyt harjoittelen tätä bloggausta. Katsotaan mitä tästä tulee. Huomenna onkin työntäyteinen päivä kun täällä tehdään joulusiivousta. Ei tarvi sitten viikolla kuin imuroida. Kuusenkin meinasin roudata jo huomenna sisälle, saanpahan siitäkin nauttia sitten ihan koko rahan edestä=) Tässä tämän päivän kirpparilöytöjä, vanha valokuva.
Niin ja pino tuollaisia keittiöpyyhkeitä, sitä en tiedä ovatko vanhoja. Kirjailtu on ainakin nimikirjaimet ja muutenkin ovat sellaisia mitä olen vähän etsiskellytkin. Ja emalilautanen johon ei ihan kinkku kuitenkaan taida mahtua=)
Mutta nyt väsyttää sen verran että on oikaistava tähän sohvalle katsomaan Kovaa lakia. Heissan huomiseen!

3 kommenttia:

 1. Onhan sinulla onneksi nuo pirteät Hunksit "apuna" :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat on, niin koiruus, tyyny kuin kirppislöydötkin :)

  Reipasta siivoilupäivää!

  VastaaPoista
 3. Hieno lattiatyyni hunksin kokeiltavaksi ja varmaan hyväksi havaitsemkin jo.

  Kyllä nuo sinun kirpparipyyhkeesi ilmeisesti aika vanhoja ovat, kuvioista päätellen, samanlaisia on kaapissani joihin kanssa käsin olen nimikirjaimet merkennut ja siitä on niin TOSI kauan, joskus nuorena morsiamena. Silloin vielä kaikki merkattiin nimilirjaimilla, lakanatkin.
  Oikein hyviä joulun aluspäiviä taille.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3