sunnuntai 18. joulukuuta 2011

18. luukku: oi kuusipuu!

Ihana rauhallinen sunnuntai! Villasukat jalassa ja hiukset taivasta kohden on tämä päivä vietetty. Tosin kohta täytyy lähteä sukimaan tätä lettiä alaspäin, illalla pitäs vielä ihmisten ilmoille lähteä. Kirkossa on kauneimmat joululaulut, ääntäkin pittää ruveta availemaan=) Mutta... tättärärää... tässä meidän kuusi:
Koristeet taitaa vähentyä vuosi vuodelta. Unohdin ihan kokonaan nauhan, mulla on parina vuotena ollut piiiiiiitkä pitsinauha nauhana, mutta nyt en muistanut sitä laittaa. On vaan kynttilät ja äitin tekemät pallot. Voisihan sen nauhan vielä lisätä mutta taidan antaa olla noin nyt sitten.
Lahjojakin on kuusen juuren tullut jo, täällähän onkin oltu niiiin kilttejä koko vuoden. Paljon juopi tuo kuusi, toivotaan nyt että siinä on neulasia tallella vielä jouluaattonakin=) Kyllähän se viimekin vuonna kesti hyvin loppiaiseen asti.
Tässä vielä lähikuvissa näitä äitin tekemiä joulupalloja. Ovat tosi ihanan näköisiä kyllä.
Ilma ulkona on tosi jouluinen. Parina yönä olen herännyt siihen kun vesisade ropisee peltikattoon. Nyt siellä taas sataa jotain lumentapaista. Toivotaan että ees pientä pakkasta saadaan jouluksi ja vähän raikkaampaa keliä.

8 kommenttia:

 1. Kaunis on monesti yksinkertaista! Niin tässäkin tapauksessa, ihana on kuusi!!!

  Meillä myös väheni koristeet jo viime vuonna (punaiset heivasin kartanolle), nyt vähän riehaannuin hopean kanssa...vielähän noita ehtii karsia ;D

  Joulupallot ovat suloisia, kertakaikkiaan.

  Mukavaa 4. adventtia!

  VastaaPoista
 2. Sun lehvät uskolliset!Jospa laulat tota siellä kirkossakin tänään=)
  Hieno kuusi siellä.Niin sopusuhtainen ja äitin tekemät pallot ovat kauniit siinä.

  Mukavaa laulantaa sulle.Oothan jo harjoittelutkin kovasti;)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kuusi. Vähemmän on aina enemmän.

  Joulupukki on teillä jo käynyt;)

  VastaaPoista
 4. Niin kaunista joulu tunnelmaa kuvissasi! Ja kuusi on kaunis vähäisin koristein!!

  Hyvää joulun aikaa punaiseen tupaan :)

  VastaaPoista
 5. Oioioi.. voin kuvittella sitä ihanaa tuoksua!!! <3

  VastaaPoista
 6. Kuusi on itsessään jo kaunis, miksi peittää kauneus koristeiden alle. Nuo joulupallot ovat kuusessa niin kauniita, ettei ne kaipaa rinnalleen muuta.
  Meidän kusen alle ei paketteja kärsi laittaa kuin vasta aattona. Dalmis rakastaa pakettien avaamista ja jos aattoaamuna paketteja kuusen alta löytyy, niin dallun kuono niitä uskollisesti vartioi. Yksin jäätyään vartija kuitenkin unohtaa tehtävänsä ja paketit avautuu, itsestään varmaan.

  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 7. Yksinkertainen tosissaan on kaunista ja mukavaa kun kuusen oma kauneus ei peity. Ensi vuodeksi taidetaan meilläkin valmistaa noita kudottuja kuusenpalloja.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3