tiistai 20. joulukuuta 2011

20. luukku: Joulu punaisen talon ruokasalissa

Heips ja kiitos ihanat friidut kommenteista edelliseen. Kolmen päivän kierros jatkuu toisena päivänä ruokasalin puolelle. Keittiön ovelta näkymä näyttää tältä:
Ihan kiva minusta, vaikka itse sanonkin. Kerrankin olen tyytyväinen, ainakin vähän aikaa=) Monesti, sitä kun on pimahtanut tähän sisustamiseen, näkee vaan ne viat ja sellaiset nurkat joissa jokin mättää. Sitten silloin tällöin havahtuu siihen että enhän minä näistäkään maisemista olisi edes voinut haaveilla muutama vuosi sitten.
Sitähän minä yritän sitä vanhan ajan tunnelmaa tänne saada vaikka väkisin. Tosin oikeita kuusenkynttilöitä ei edes harkittu. Pikkuisen liian paljon jännitystä olisi tähän eloon tullut=) No onneksi tuo hirsiseinä (ja vanha lautalattia) vähän auttaa sen vanhan ajan tunnelman kanssa.
Nyt on sitten joululahjatkin suurinpiirtein ostettu. Jos vaikka tänään saisi paketoitua niitä, ettei taas jää viimeiseen iltaan. Olen jo parina päivänä suunnitellut tätä paketointijuttua, no onneksi ei mitenkään älyttömästi niitä paketoitavia ole.
Huomenna jos vielä imuroisi täällä ja pyöräyttäisi pari koneellista pyykkiä. Sitten voikin jalat nostaa pöydälle ja naatiskella tunnelmasta ihan kunnolla. Olen nyt yrittänyt siirtyä joulurytmiin, eli yritän valvoa mahdollisimman myöhään ja herätä aikaisin (ainakin töihin vielä). Ja päivällä sitten töiden jälkeen päikkärit.
Huomenna sitten astutaan tuosta yläkuvan ovesta sisään olkkarin puolelle. Ihanata iltaa teille sinne! Taidan kohta lampsia lämpimään saunaan=) Huomisiin!

8 kommenttia:

 1. Ihania jouluisia tunnelmakuvia!
  Oi, jos meilläkin voisi paketit laittaa jo aiemmin kuusen alle.
  Dalmis olisi ainakin onnessaan, luullessaan saavansa paljon puuhapaketteja avattavaksi yksin ollessaan tai pitkästyessään. =)

  VastaaPoista
 2. Huoh, no kyllä olet todellakin onnistunut saavuttamaan vanhan ajan tunnelman! Niin kaunista, niin kaunista!
  Joo, vähän menisi jännityksen puolelle meilläkin elävien kynttilöiden kanssa, joten siinä kohtaa voi varmaan hyvällä omallatunnolla lipsua ;)

  Hihitytti vähän toi sun joulurytmiin siirtyminen, vaikkei se varmasti vitsi ollutkaan ;) Kuulostaa ihanalta...

  VastaaPoista
 3. Miekii huokailen täällä ihastuksesta. niin kaunista. Mukavaa joulua sulle ja hunkseille, jos ei tässä enää nykyillä, mut voi olla että näkyillään;)

  VastaaPoista
 4. Voihan huokaus mikä tunnelma <3

  VastaaPoista
 5. Hirsiseinä ja lautalattia ovat tosiaan ihanteellinen ympäristö joulun koristelun luomiselle. Kaunista!

  VastaaPoista
 6. Hirsiseinä ja lautalattia ovat tosiaan ihanteellinen ympäristö joulun koristelun luomiselle. Kaunista!

  VastaaPoista
 7. Ihanan joulutunnelman olet sinne luonut!
  Mutta missäs Hunksit piileskeli kun ei edes hännänpäätä...

  VastaaPoista
 8. Teillä on kyllä kaunista, ihanan kotoisa tunnelma! ♥

  Hunkseja minunkin silmäni etsivät...mutta lienevät jo siellä olkkarissa ;)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3