keskiviikko 21. joulukuuta 2011

21. luukku: joulua olkkarissa

Heissan jälleen. Joulu senkun lähestyy, miten nopeasti aika rientääkään. Sais nyt jo vähän hidastella, tässä on nimittäin enää huominen päivä ja sitten viikon loma! Aion joulustella ihan koko viikon. Hunksit kainalossa makoilla, voisko sitä enempää ihminen pyytääkään=)
Tänään leivoin kääretorttua, sellaisen kokeilujouluversion. En ole mikään leipuri-ihme joten tollaisia helppoja juttuja sentään voin tehdä=) Joulutortut ei oikein tässä vaiheessa joulukuuta enää maistu.
Näissä kuvissa siis olkkarin joulua, harkitsin tänne toista kuusta mutta ehkä noi sypressit nyt saa ajaa sen asian. Meinasin ihan innostua=) Sitä paitsi kuusen paikka ruokasalin puolella on tarkkaan harkittu, minun sohvanurkasta nimittäin avautuu tämä näkymä:
Kyllä tässä jo joulufiilis alkaa väkisin nousta. Tonttulakki täytyy käydä kaivamassa vielä tuolta aitan kätköistä, huomenna sitä nimittäin tarvitaan. Lahjoja ei edelleenkään ole pakattu eikä imurointia tehty. Mutta huomenna vielä ehtii!
Hunkseille ostin tänään lahjaksi niiiiin isot luut että saas nähä miten käy. Veetillä varsinkin on tapana kanneskella luutaan ympäriinsä, tuon luun kantamisessa onkin jo urakkaa. Onnillehan kohokohta on paketin avaaminen. Isänpäivänäkin meinasi minun iskän lahjan riipiä käsistä. Pitäkää kiinni paketeistanne!
Joku kaipaili eilen hunkseista kuvia. Nauratti ihan kun nuo samat kuvat on myös sellaisina versioina joissa jokaisessa näkyy hunksin hännänpää tai korva. Niistä ois saanut koottua yhen kokonaisen hunksin kun ois joka kuvasta jonkun osan ottanut=) Mutta silti tänäänkään ei yhtään hunksia kuvissa.
Nyt taas saunaan. Ihmeen hyvin on muuten tää joulurytmiin siirtyminen alkanut. Hyvin jaksaa illalla valvoa, ihan niin hyvin kyllä ei jaksais aamulla nousta, eli pientä petraamista vielä on=) Huomiseen!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihania tunnelmakuvia taas!<3 Tuo teidän olohuoneen pöytä on aivan ihqu!!

  VastaaPoista
 2. Hauska, kun muistelen tässä, että VASTA se oli kun mä valittelin ettei oo passia ja mitä jos en pääsekään jouluks kotiin ja sit Sä valittelit ja mä valittelin... :D
  Tais olla silloin Sun laskurissa 55 days until christmas.. vissi..
  Ja nyt enää 4!!!

  Oikein ihana joulua Sulle!!! <3

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia jouluisesta kodistasi. Hyvää Joulua ja rapsutukset hunkseille.

  VastaaPoista
 4. Ihana jouluinen tunnelma kodissasi.
  Rauhallista Joulunaikaa sinulle!♥

  VastaaPoista
 5. TEillä on niin ihanan jouluista ja kaunista muutenkin! Kiitos kierroksesta!

  VastaaPoista
 6. Ihanata ihanata!
  Kauniin näköistä ja kadehdittavan kuuloista ;)
  Nauti nyt oikein olan takaa lomastasi ja JOULUSTA!
  Enää kaksi yötä aattoon!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3