perjantai 23. joulukuuta 2011

23. luukku: tonttuja liikkeellä

Ei se aika vaan millään pysähdy. Tämä päivä onkin ollut oikein mukava, vapaata on vietetty ja joulutonttujen juttuja tehty. Täällä onkin tänään monenlaista tonttua ollut. Saunassa asustelee saunatonttu ja jos oikein tarkkaan katsotte tätä kuvaa, voitte nähdä kyseisen tonttusen.
Samainen tonttu on aika kova pallojen perään. Vai onko se sitten pallotonttu? No olipa mikä tahansa, ihan yhtä hankala siitä on kuvaa saada. Aika monta otosta piti räpsiä että yhden laatuotoksen sai.
Tänään on ulos lyhtyihin laitettu kynttilät palamaan ja vähän virittelin lyhtyjä uuteen järjestykseen. Ovien eteen on laitettu kuusen oksia ja roihuja varten on pihalle viritetty puupöllejä. Roihut tosin laitetaan tulille vasta huomenna.
Niin ja sitten on tämä. Eilen työpäivän aikaan oli auton kilven yläpuolelle viritetty tuollainen vanerinen tonttuhattu. Jäljet johtavat sylttytehtaalle (työkavereihin), vaikka eivät tunnustaneet. Niiltä samoilta tyypeiltä sain kesällä nimittäin tämänkin.
Kerrankin kun micralla päristelen tuolla pitkin kylänraittia niin katseet kääntyy=) Antaa nyt joulun ajan olla tonttuautona, eipä tarvi arpoa kummalla autolla huomenna lähetään liikenteeseen. En vielä toivottele jouluja, palataan asiaan huomenna=)

5 kommenttia:

 1. Miten sä saat noi ihanuudet pysymään kuvissa noin ;D

  Aivan huippuja koiria !!!

  Saunatonttu varsinkin ;D

  VastaaPoista
 2. Aika tonttu menopeli :D
  Ja aika tonttu on toi toinenkin....

  VastaaPoista
 3. Ihania tonttukuvia!
  Ei meidän dalmista saa pysymän paikoillaan tonttulakki ravistetaan ja revitään heti päästä pois.
  Kyllä sulla kelpaa joulua viettää, kun on noin ihanat puitteet ulkonakin.
  Jos huomenna en ole vierailemassa, niin toivottelenpa jo:
  Oikein Hyvää ja Rauhallista Joulua!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3