lauantai 3. joulukuuta 2011

3. luukku: Äitin tekemää

Kiitos friidut kommenteista ja arpajaisiin osallistumisesta. Täällä on tänään ja eilen vaihdeltu tavaroiden järjestyksiä. Teemun mielestä varmaan mitään sen kummempaa muutosta ei ole tapahtunut mutta minun mielestä on muuttunut vaikka mikä. Ja parempaan päin tietysti=)
Äitiltä sain taas ihania tekeleitä. On tuollaisia joulupalloja, jotka tänä vuonna ripustetaan meidän kuusen oksalle. On ollut monta vuotta peräkkäin pelkästään valkeita koristeita niin sekaan menee nyt tuollaisia punaisiakin palloja valkoisten sekaan. Vähänkö räväkkää!
Nyt saavat pallot vielä odotella tuossa pöydällä astiassa. Niin ja sitten sain tuon isoäidinneliöpeiton, i-h-a-n-a! Kyllä passaa tonttufriidunkin peiton kanssa sohvalla istuksia. Saati sitten kun minä joulunpyhinä takkatulen loimussa luen tuossa sitä Tuntematonta. Edelleen lukematta.
Tänään on juhlittu synttäreitä ja joulumyyjäisissäkin kävin aamulla. Terassille laitettiin kuusi, mutta valot viritetään vasta huomenna. Nyt taas vähän alkaa se joulumielikin palailla, lumettomuudesta huolimatta. Kyllä se tästä=)
***
Päivän joululauluna voisi olla Vesa-Matti Loirin Tähti tähdistä kirkkain. On soinut koko päivän päässä. Ihana laulu, taidankin nyt virittäytyä kuuntelemaan joululauluja=)

10 kommenttia:

 1. Oi kuinka ihania palloja olet saanut! Ja tuo tilkkupeitto on aivan täydellinen! Siinä on mukava aattoiltana sohvalla istuskella peitto jalkoja lämmittämässä:) Oikein mukavaa päivän jatkoa sinulle!:)

  VastaaPoista
 2. OI joi, kun taas sulla on noita äitis aikaansaannoksia!! Kävitkö taitokorttelin joulukylässä? Siellä on ystäväni Sanna Ompelimo Santikista myymässä tuotteitaan. Mun piti käydä häntä moikkaa tänään, mutta oli niin kiirus, ehkä ensi viikonloppuna.

  VastaaPoista
 3. En ole vielä nyt joulunaikaan Taitokortteliin "kerennyt". Ehdottomasti siellä on vielä käytävä! Joululahjatkin kun ois vielä hankintalistallla...

  VastaaPoista
 4. Ihanan jouluista tunnelmaa talossasi! Vau.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania palloja!! Ja tuo peitto myös. Joulun odotuksessa on ihanaa kun voi käydä kaikissa joulumyyjäisissä.

  VastaaPoista
 6. Joulu se vaan lisääntyy siellä pumaisessa talossa=)Kauniita juttuja on äitisi taas tehnyt.Pallot on kivoja helmineen.

  Eikä joululaulussakaan mitään vikaa ole.Kauniit sanat ja mestari laulaa=)

  VastaaPoista
 7. Ihana puusohva, viltti ja nisse, upea kuva! Ja mitkä virkatut pallot, ihq!

  VastaaPoista
 8. ihania palloja! Kunpa osaiskin tehdä itse kaikkea ihanaa, huoh...

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3