maanantai 5. joulukuuta 2011

5. luukku: pienten tonttujen tossut

Hunksit kiittävät ja kumartavat syvään eilisen kuvan kommentteihin! Siellä jopa sanottiin että masentunut ja väsynyt mieli on poissa kun meitin hunksikuvia on katsellut, Kiitos!! Tuli todella hyvä mieli. Nämä hunksit onkin sellaisia päivän piristyksiä täällä meillä. Ne repii miutkin lenkille ja ulos ja saa nauramaan. Ne ei edes tajua miten paljosta niille miun pitäs olla kiitollinen. Tai no, ne on terrierejä, ehkä ne tajuaa... =)
No tänä vuonna meillä on sitten hunkseille tuollaiset tonttujen tossut. Oli ihan pakko eläinkaupasta ostaa kun tuollaiset siellä oli. En mie muuten... Laitoin ne sitten tuohon uunin kupeeseen roikkumaan, jos niihin pienet luut laittaisi vaikka.
Heh, mietin jo eilen että jos jouluaattona lähtisikin hunksien kanssa joulupukkikierrokselle. Lehteen vaan ilmoitus että raittiit kelkkailevat poro ja pukki. Varma hitti. Teistäkin varmaan kaikki tilais meidän hunksit kotiinsa!?!? Tässä sitten tälläinen behind the scenes kuva porosta otsikolla "lauantai-illan huumaa":
Päivän lauluna yksi suosikeistani jonka "löysin" vasta viime jouluna. Ihan täydellinen, itkua meinaa pukata aina kun kuulen. Viimeksi tiristelin yksissä joulumyyjäisissä kun tämä siellä soi... Tiedän että tästä on ruotsalainen alkuperäinen versio ja hyvä on sekin.

...Ethän pelkää yötä, se vierelläsi valvoo,
katso kuinka enkelitkin nousee siivilleen.
Taivaan kannen täyttää hyräilynsä hellä,

laulullaan he lohdutusta tuovat lapsilleen...

5 kommenttia:

 1. Kyllä tuollaiset porot olisi tervetulleita meille:)

  Mutta voi Hanne, miten ihana kappale!:') Kyllä tuli kyyneleet silmiin minullakin!

  VastaaPoista
 2. Joo tuo on SE laulu!Tykkään erityisesti Carola H:n versiosta.Laulaa niin herkästi,jopa kuiskaamalla.Kuulin sen vuosia sitten radiosta.Enkä mä tietenkään muistanut sen jälkeen sen nimeä.Onneks esittäjä jäi mieleen.Nykyään on helppo löytää you tubesta kaikki mahollinen...Niin kaunista=)

  Meillä Manni nukkuu just samalla tavalla kun teijän koira=)Jalat kohti kattoa=)

  VastaaPoista
 3. Niin ja tänne kelpais kyllä raittiit kelkkailevat poro ja pukki systeemi.Tervetulemas Keskiseen Suomeen aatto iltana about klo 20.Sopiiko;)

  VastaaPoista
 4. Kaunis tuo laulu Taivas sylissä-
  Me lauloimme sen viime pyhänä, mutta siinä oli toisenlaiset sanat.
  Huomenna Katri-Helena on täällä meidän itsenäisyyspäivänjuhlassa. me laulamme ensin ja sitten senjälkeen saamme kuulla Katri-Helenaa.

  VastaaPoista
 5. Meillä koira odottaa kieli pitkällä kun lapset avaavat aamuisin joulukalenterinsa, on oppinut että myös hän saa oman koiransuklaan :)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3