keskiviikko 7. joulukuuta 2011

7. luukku: Aika monta metriä hyllyä

Heips! Oli tullut kommentti tuonne aikaisempiin teksteihin ja kyseltiin meidän lattiamaalin sävyä. Sävy on kerrottu täällä. Mutta asiaan, sain toissapäivänä idean kun selailin sisustuslehteä. No siis idea oli niin loistava, että sanoin että tämä on toteutettava ennen joulua. Kaksi tuntia tämän lauseen sanomisesta meillä oli hylly:
Eli ei ihan jouluun tarvinnut odotella=) Noi hyllynpidikkeet ei oikein ole hyvät mutta kun hyppäsin autoon siltä istumalta ostamaan pidikkeitä ja täältä meidän leveysasteilta ei muunlaisiakaan saanut, oli pakko tyytyä noihin. Saahan ne sitten vaihdettua jos haluaa.
Aika monta metriä hyllyä piti löytää mutta onneks tuolta varastosta löytyi tuollaista tummaa lautaa. Kahdesta "pätkästä" on tämä hylly väsätty. Kuvien laatu ei päätä huimaa mutta kun tummasta seinästä ei tuon parempiakaan taida näillä välineillä saada.
Meillä on hunksi ruvenneet viime aikoina vähän sisustamaan. Siitä sitten enemmän vaikka huomenna... =) Tälle päivälle ei lauluakaan taida löytyä. Pää lyö tyhjää...

8 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää hylly ja kaikki muukin;)

  VastaaPoista
 2. Hyvin sopii hylly tuonne ylös.
  Niin kodikkaan näköistä siellä!

  VastaaPoista
 3. No, voi käpyset, miten vikkelä liikkeissäs sie oot ja mahottoman kaunis hylly on saatu seinälle.

  VastaaPoista
 4. Jus tuota hyllyähän tuo seinä on kaivannutkin...hieno...tuli heti sellainen vanhan tuvan meininki...:)

  VastaaPoista
 5. ooo..en malta odottaa huomista postausta!! :P

  VastaaPoista
 6. Sopii hyvin hyllyt tunnelmaan:) Oli taas monta postausta mennyt ohi,kun ei ole kerennyt paljon netissä pyörimään.Kiva että joulu fiilis on löytynyt:D

  VastaaPoista
 7. Kiitokset lattiasävystä :) Aika samoissa sävyissä liikun minäkin. maalarinvalkoisella aloitin kokeilut ja siitä sitten pikkuhiljaa olen hakenut tummempaa testipurnukkaa. viimeisin kokeilu on tikkurilan talkki joka näyttää lastulla melko tummalta, mutta lattiassa vaalenee kummasti.. Olen tehnyt tuosta lattianväristä itselleni ihan käsittömän ressinaiheen. harvemmin tulee korvia letkautettua vaikka seinät kaatuis päälle, mut nyt on ISO ongelma ;)

  VastaaPoista
 8. Tosi ihanat hirsiseinät, tuollaisista minäkin haaveilen...

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3