torstai 8. joulukuuta 2011

8. luukku: Hunksien inno

Meidän hunksit ei olekaan ihan mitä tahansa hunkseja. Komean ja lihaksikkaan ulkokuoren alla piilee tietenkin paljon älyä ja silmää kauneudelle. Ja sisustamiselle. Ensimmäisen muutoskohteen suunnittelijana tällä kertaa Onni. Kohteena pienen omakotitalon pieni ruokasali alakerran tiloissa. Tässä alkuperäinen tilanne marraskuulta (minun sisustama):
Ja eräänä päivänä töissä ollessamme Onni oli laittanut hihat heilumaan. Vai liekö housunlahkeet lepattaneet kun tuolle "itämaiselle matolle" oli läsäytetty ns. haiseva vastalause. Minä sitten toimin tässä sisustuskohteessa assistenttina ja kannoin maton suihkun kautta pihalle. Täytyy myöntää että kyllä Onnilla silmää on. Heti maton kannettuani pellolle, näytti paljon paremmalta! Hoplaa! Tässä lopputulos:
Toisen kohteen, ja tuoreimman, jos tällaisessa tapauksessa viitsii edes kyseistä kuvausta käyttää, suunnittelijana toimi Phantom. Muutoksen kohteena pienen omakotitalon pieni länsisiipi yläkerran tiloissa. Tässä ennen kuva:
Ja tässä jälkeen. Minä toimin taas assistenttina ja kannoin maton suihkun kautta tällä kertaa pesukoneeseen. Tämänkin muutoksen nimikkeenä voisi olla "haiseva vastalause". Kahdesti.
Aivan loistavia ja virkistäviä (kirjaimellisesti) muutoksia. Taitaa mennä hunkseilta vähintäänkin ruokavalio uusiksi, kuitenkin minä voisin täällä vielä ihan mielellään hoitaa sen varsinaisen sisustamisen. Ilman haisevia vastalauseita. Ja sitäpaitsi siinä vaiheessa kun ne innostuvat sisustamaan meidän olkkaria uuden maton osalta, voi olla että siinä tapauksessa asiakas ei enää ole YHTÄÄN tyytyväinen.
***
MUTTA jos näistä meidän sisustajien jommankumman muutos vakuutti, voitte toki ottaa yhteyttä.
Onni. Muutoskohde nro 1.

Phantom. Muutoskohde nro 2.
***
Laitanko postissa tulemaan?

11 kommenttia:

 1. Hih, meillä on esitetty myös vastalauseita monen monituista kertaa! Ja nyt kun matot loppuivat, niin niitä esitetään lattiallekin;) Ei ilmeisesti viime vuonna asennetut laminaatit miellytä Daisyn silmää;)

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus,ihan piti ääneen nauraa=D Silti olen sitä mieltä että onneks meidän kissa ei ole ainakaan toistaiseksi innostunut innoilemaan,mitä nyt kissanhiekkayksityiskohtia on ympäri huushollia...

  VastaaPoista
 3. Voihan haisevat vastalauseet :) Onnin muutos miellytti kyllä minunkin silmää, mutta saat silti pitää vielä omanasi ;)

  VastaaPoista
 4. Ettäpä tuoommmosta sisustusta=)Meilläkin pienempi koira sisustaa joskus matoilla.Mutta enemmän ne tykkää vaihdella mattojen paikkoja juostessaan=)

  Hienot on hyllyt siellä hirsiseinällä.Mutta oikeastaan minusta tuo lautalattia on upea pienemmällä matolla.Niin vaikka pöydän alla onkin kiva pitää mattoa.Mutta mitäpä sitä KAUNISTA LAUTALATTIAA piilottamaan!Niin ja on sulla sitten pienemmät pesutkin jos koirat taas sisustaa=)

  VastaaPoista
 5. Ja upea penkki sulla siellä pöydän päässä taljan alla!Näyttää ihan turkoosilta ihanuudelta=)

  Kivaa viikonloppua sulle=)

  VastaaPoista
 6. Meidän Velmu ei enää uskalla kommentoida kämpän mattoja - tekee haisevat vastalauseet paljaalle lattialle, onneksi =)

  -Tuija-

  VastaaPoista
 7. hähääähäää... kuulu räkänauru :D

  Muloli kaverilla joskus yksi pieni keisari Sihuahuaua ja hän paskoi kerran mun kenkään. Vihje kai oli että osta uudet! :D

  VastaaPoista
 8. Ai ne on tommosia ne pikkuapulaiset, jotka ei koskaan mun tontilleni saapuneet :D
  Eipä silti, mä olen aika huono vastaanottamaan haisevia vastalauseita....

  VastaaPoista
 9. Onneksi otat huumorin kantilta tämän sisustamisen. Onneksi meidän Väinö pitää näppinsä erossa moisesta, sillä ihan tarpeeksi sain aikoinaan toisen kultaiseni sisustamisinnosta....:D liian paljon nääs..

  Mukavaa viikonloppua sinulle ja Hunksisi ovat todella komeita.
  Ja kotisi on kaunis.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3