perjantai 9. joulukuuta 2011

9. luukku:Hunkseista on moneksi!

Vielä asiaa hunkseista. Yritän tästä lähin hillitä itseäni, niistä vain riittää juttua, minkäs sille voi. Tosiaan eilisen innoilun innoittamana ajattelin esitellä hunksien monipuolisuutta vielä tämän päivän luukussa. Jostain syystä kukaan ei halunnut hunkseja postilaatikkoonsa, näytöstä huolimatta. Mutta aloitetaan, hunksit tietenkin ovat oivaa päiväkahviseuraa:
Tai aamukahviseuraa, ihan miten haluatte. Joka tapauksessa, mikäli hunksin kotiinsa laskee, yksin ei tarvitse syödä jos ei halua. No meillä ei kuitenkaan hunksit pöydässä istu, ainakaan silloin kun me kotona ollaan. Tiedä sitten mitä täällä tapahtuu kun ollaan töissä. Tai no osaltaan tiedän senkin kun noita mattopyykkikeikkoja on viime aikoina tullut...
Hunkseista on myös uuninlämmittäjiksi. Puita ne ei sisälle suostu kantamaan. Ei ne kyllä uuniakaan ole lämmittäneet, mutta seuraa niistä siihenkin puuhaan on. Uuninlämmityksen lisäksi hunksit ovat oivia nilkanlämmittäjiä:
Ja tietenkin komean ja maalaisromanttisen habituksensa ansiosta hunksit sopivat myös sisustuselementiksi. Tässä perinteinen polkadot-hunksi. Saatavana myös täysin valkeana.
Hunkseista saa myös...
Ei ei ei EI rukkasia. Väärä kuva.... lääkkeet!!! Ei hunkseista rukkasia. Nyt rupeaa juttujen taso olemaan raskaan työviikon jälkeen sen tasoista että ehkä parasta lopettaa. Mutta siis mietin tuossa että ehkä hunksien kannattaisi laittaa sellainen kotitalkkari-bisnes pystyyn. Eikö vieläkään tilauksia!?!?!? Anyone?

14 kommenttia:

 1. Ihania juttuja!
  Meiltä löytyy dalmis, josta kans` on moneksi. Varsinkin nuorempana sisusteli ahkerasti, oli hortonomi ja hoiti huonekasvit uuteen muotoon limoviikuna, kahvipuu, santpauliat. Vielä nytkin pitää huolen, että vaatteeni ovat mieluisia myös hänelle. Jos väri tai malli ei miellytä, siitä on yksinollessa tehty uutta muotia.
  Ruuanlaitto ja leipominen mielipuuhaa ja jääkaapista et ota voipakettia, ettei dallun korva sitä noteeraa.
  Lakananvaihto mielipuuhaa.
  Kaikesta huolimatta nelijalat ovat vaan niin SULOISIA!

  VastaaPoista
 2. Hih, näitä siun juttujas!;) Meilläkin Daisy-neitonen on oivaa seuraa takkaa lämmittäessä, sohvalla kölliessä tai sängyssä nukkuessa. Viime yönä sain tonkia hänet minun pussilakanan sisältä;)

  Mukavaa viikonloppua sinulle, Hanne!<3

  VastaaPoista
 3. Miusta on nyt kyllä tullut ihan hunksi-fani :)
  Meillä noita sisustusinnoiluja hoitaa kissat, joten ei nyt tarvi hunkseja tilata, mutta ihailen täällä ruudun takana :)
  Olen siis jo melkosen pitkään seuraillut blogiasi, enkä normaalisti ole yhtään koira-ihminen, mutta hunksi-ihminen kyllä, nykyään :O)

  VastaaPoista
 4. Mä olen nyt kyllä ihan vieraissa....tai siis melkein kotona, rinsessalandiassa :)
  Ja olen iiiiiihan partisfani.
  Niin on siskokin, joka on siis aivan kissaihminen!
  Täällä on yks maailmanluokan junnuvoittaja, hurmuri :)

  Mutta on noi Hunksit aika epeleitä :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä vain on niin mainioita hunkseja että näitä katselee ihan mielellään. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 6. Nää on vaan niin ihania lukea nää sun jutut! Ja toki kiitos kuuluu siis myös hunkseille, koska ilman niitä sulla ei tietenkään ois NÄITÄ juttuja kerrottavana saati noita suloisuuksia kuvattavana!

  Olipas tämä taas kiva alku viikonlopulle!

  Nään varmaan unta hunkseista :)

  ps. Usva-neiti heitti löysät x4 olkkarin sisalmatolle pari viikkoa sitten, kun oli vatsataudissa... Jostain syystä en ollut miellissäni, mutta tietty pääasia, et haukkiksella ei ollut mitään vakavampaa ;/

  VastaaPoista
 7. Ihana postaus ! Mä jaksan kyl katella noista suloisista hubkseita ihan rajattomasti!Anna tulla vaan ;)
  Iloa viikonloppuun ♥

  VastaaPoista
 8. Kyllä oli ihana postaus, ihanista hunkseista.♥
  Ja nuo rukkaset☺☺

  VastaaPoista
 9. Meillä on jo kaks talkkaria täällä.Kolmas vois jo aiheuttaa lieviä työnjako onkelmia=)Tai ,mistäpä sitä tietää.
  Meillä on kans aika laiskanpuoleiset talkkarit.Mannille aina sanon,että käyppäs hakemassa liiteristä puita.Vaan taitaa olla koulutuksen paikka...puut on vieläkin hakematta,Mannilta.

  VastaaPoista
 10. Suloiset kuvat taas koiruleista=)
  Ja iiiihana vahakangas!
  Kivaa lauantai päivää!

  VastaaPoista
 11. Voi sun eläimet, eläimet! Eihän niitä voi ilman elää!!!! Mitä ne pienet öksyt lattialla haittaa, onpahan jotain muutakin siivottavaa sitten ;D

  Ihana tuo sisustuselementti-Hunks! Tosi suloinen ;D

  VastaaPoista
 12. Ihania ovat ja hyvin käytännöllisiä;)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3