torstai 29. joulukuuta 2011

Kaunottaria ja kulkuri

Tänään onkin sitten esittelyvuorossa pari kappaletta varsinaisia kaunottaria. Toinen niistä muutti meille eilen ja toinen kävi kylässä tänään. Tämän ensimmäisen kaunottaren bongasin toissapäivänä antiikkiliikkeestä. Tiedä sitten miten antiikkia on mutta ei tuo kyllä ihan uusinta tuotantoakaan ole.
Eli tuollainen tuoli, jonka saa jatkettua sängyksi. Minä kun oon jo pitkään haaveillut divaanista jossa voisi vihdoinkin sitä Tuntematonta lukea. Ajatuksissa on ollut että kunhan ikea näille kulmille saapuu niin sieltä käyn micran kyytiin hakemassa ensitöikseni sellaisen ektorpin divaanin.
Nyt ei sitten ektorppia tarvitakaan. Pidän tuota nimittäin tuolleen vähän jatkettuna niin sehän on kuin divaani, ja paljon hienompi minun mielestä. Jossain vaiheessa se menee tuohon takan vastapäätä missä puusohva nyt on (puusohva menee ruokapöydän toiselle puolelle penkiksi). Mutta en ainakaan vielä tuon kuusen takia viitsinyt ruveta järjestystä vaihtamaan joten olkoon tuossa nyt.
Pikku-Pha onkin hengaillut tuossa tänä päivänä paljonkin. Herra mahtaa olla vähän väsynyt kun hällä kävi tällainen kaunotar täällä tänään. Onni oli päivän miun porukoilla, saattaisi vähän liian lämpimiä olla tunteet jos molemmat hunksit täällä pyöris vieraiden aikaan.
Ja otettiin sitten päivän virallinen kuva vierailusta. Kaunottarella on tuollainen ruusuke kaulallaan, vähän saluunameininkiä. Ja kulkurilla tietenkin rusetti. Pari tuntia ne tuolla ulkona juoksenteli (ja välillä vähän sisälläkin), ei meinannut phantom tämän naisen perässä pysyäkään.
Netti on edelleen meillä vähän epäkunnossa, en pääse blogeissakaan käymään. Ei lataa kuvia vaikka koko illan odottaisin=( Sori siis, vierailen heti kun saa tämän toimimaan. Näidenkin kuvien latailuun meni pari tuntia. No välillä vähän pyykkiä pyörimään ja taas uusi kuva lataukseen, en mie kahta tuntia tässä koneen ääressä kytännyt=)

13 kommenttia:

 1. Onpas hieno divaani kertakaikkiaa ja koirulit kuin Disneyn elokuvassa :).

  VastaaPoista
 2. Divaani on kauniimpi kuin sata jänistä, eiku ektorppia! <3

  VastaaPoista
 3. Mäkin pitäisin puisen version satavarmasti! Aivan ihana!

  Hyvä, kun muistutit pyykeistä...huomenna hommiin, sillä tänään on jo liian myöhä ;D

  VastaaPoista
 4. Ihana tuoli / divaani. Kelpais mullekin!!!

  VastaaPoista
 5. Upea divaanituoli, ajaa asiansa taatusti.
  Suloiset koirulit:)

  VastaaPoista
 6. Ihana divaani ja IHANA punainen torkkupeite!

  VastaaPoista
 7. Hieno on ja teillä kun tuota tilaa on että sopii.
  Näitä kuvia vaan ihastelee.

  VastaaPoista
 8. Arvasinkin että jonkin sortin mööbelin oot mennyt ostamaan.Kerrassaan upea!Siinäpä nyt sitten sulassa sovussa vaikka sitä Tuntematonta.Komiat on tossutkin sulla siellä divaanin alla.
  Sulla rupee kyllä olemaan jo ihastuttava maalaistunnelma siellä jo ihan kohillaan=)

  VastaaPoista
 9. Onpas se hieno..tuo divaani nimittäin...siis mistä antiikkiliikkeestä...mulla nää Joensuun antiikkiliikkeetkin jääny koluamatta.ja oikeessa oot jättikirpulta ei löydy oikeestaan mitää,ja niin isokin on,ettei jaksa aina kokonaa kulkea edes:.

  Mukavaa uutta vuotta,LÖHÖILLESSÄ,divaanilla:)

  VastaaPoista
 10. Kyllä on hieno ja paljon "arvokkampi", kuin jouku ikean divaani...☺
  Kelpaa tuossa lueskella Tuntematonta.

  VastaaPoista
 11. Hieno on. Saa nähdä saatko sitä itsellesi lukupaikaksi, sillä se näyttää jo vallatulta;)

  VastaaPoista
 12. Kiitos friidut! Noihan on ihan kuin disneyn elokuvasta tosiaan=) Tai no, mulle tulee tuosta komeasta naisesta jotenkin mieleen myös taru sormusten herrasta elokuva... My precious!

  PikkuBertta: Se on joku liike siellä tokun lähellä. En varmaan löydä sinne enää uudestaan kun kartturin opastuksella sinne menin=)

  VastaaPoista
 13. Vai taru sormusten herrasta :).Kyl on tosiaan komia pariskunta

  -Pera-

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3