perjantai 30. joulukuuta 2011

Uudenvuodenpuhe

Niin nyt vaan puhetta pitämään pari päivää liian aikaisin. Mitähän sitä tästä vuodesta sanois... Toisaalta on ollut ihana vuosi ja toisaalta aika väsyttäväkin välillä. Ihan erityisen väsyttävä. Välillä sitä miettii että miten sitä näillä eväillä ens vuonna jaksaa paahtaa, viime kuukausina on tullut mietittyä useampaan otteeseen. Mutta näillä mennään. Ja toisaalta on sitten on ollut ihana vuosi. Mullahan on kaikki niin hyvin kun olla voi.
On perhe, ihania ystäviä, terveys, ihana koti ja kaikki ne asiat kunnossa millä on mitään väliä loppupeleissä. Yritän vaan jatkossa vielä enemmän keskittyä niihin hyviin asioihin. Sitä kun on tällainen märehtijä niin helposti märehtii niitä jonniinjoutavia vaan;) Siinä sitä oiskin mulle uudenvuodenlupausta kun lupaisin olla miettimättä liikaa... ei taida onnistua. Taitaa helpompi olla luvata laihduttaa=)
Niin ja jos sitä keksis jonkun uuden harrastuksen. Jos vaikka opettais hunksit tanssimaan. Ainakin niitä agilityesteitä pitäis tänä kesänä saada rakennettua, ihan harmittaa kun on sekin harrastus jäänyt. Ovatten muuten tosi eteviä nämä meidän hunksit agilityssä.
Kevättä olen jo miettinyt ja mitä kaikkia tuunauksia sitä vois toteuttaa. Pari ideaa on jo plakkarissa ajatuksella "sitten kesällä". Varmaan viikon päästä täällä jo toteutan niitä=) Haaveilen myös niistä aurinkoisista pakkassäistä ja lenkeistä hunksien kanssa. Mutta Kansalaiset, en vielä toivottele uusiavuosia, huomenna vasta!
***
Kiitokset kaikille ihanille kommenttien jättäjille ja teille jotka täällä käytte vierailemassa! Tänä vuonna on lukijoitakin tullut rutkasti lisää, taisi viime vuonna olla 12 lukijaa tähän aikaan=)

9 kommenttia:

 1. Ihana puheen pitäjä- noin komea saa anteeksi, että on etuajassa:D

  VastaaPoista
 2. Hieno puhe ja yläkuvan puheenpitäjä ;DD

  Mä oon aika varovainen lupausten suhteen, tunteella mennään ja fiiliksellä kohti uutta vuotta...as usually.

  Huomiseen!

  VastaaPoista
 3. Miten voikin olla noin viisaan ja ymmärtäväisen näköinen puheen pitäjä :) Pakkohan noita hunksien kuvia on käydä kurkkimassa joka kerta, kun ne vaan on niin suloisia.

  VastaaPoista
 4. Ihana puhe ja taputukset päälle :)

  VastaaPoista
 5. Söpönen puheenpitäjä=)Kyllä tuo Halosen voittaa mennen tullen...
  Ite oon aikas huono tekemään uuden vuoden lupauksia,ainakin itteni suhteen.
  Huomiseen=)

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo puhuja!

  Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 7. Oikein hyvää Uutta Vuotta! toivottelee Riitta Sinikka

  VastaaPoista
 8. Tämän uudenvuoden puheen pitäjää olisi kuunnellut - ja varsinkin katsellut - vaikka kuinka pitkään. Mutta lyhyestä virsi kaunis: Oikein mahtavan mukavaa tulevaa vuotta. Kyllä ne hunksit tanssimaan oppivat.

  VastaaPoista
 9. VOi jee noita hunkseja, maailman parhaimmat koiruudet, vaikka on tuo omakin...

  Oikein ihanaa uutta vuotta sinulle Hanne sekä supertoivotukset hunkseille <3

  -Tuija-

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3