lauantai 30. huhtikuuta 2011

Vapputunnelmissa

Täällähän alkaakin vapputunnelmat kohota kattoon=) Tänään nimittäin saatiin vihdoin se pöytä sisälle jonka päälle sitten pystyi laittamaan serpentiiniä, jee vappu on tullut punaiseen taloon! Muuten ei tunnelma kovin katossa olekaan ollut, jonkinlainen pöpö on vaivannut pari päivää ja eilinen menikin sohvan pohjalla maatessa. Tulipahan katottua telkkarista häät. Vieläkään ei vielä kunto ole kohillaan koska suklaa ei edelleenkään maistu...
Meillä onkin aika värikäs tuolikavalkadi tuossa pöydän ääressä, ehkä ei ihan noin kirjavaksi lopputulos jää. Mulla on tuoleja tuolla autotallissa jotka odottaa pientä pintalaittoa ja ne varmaan jossain vaiheessa tuohon pöydän ääreen otan. Vaikka onhan tuo nyt tosi iloisen näköinen ryhmä=)
Tykkään ihan hirveästi nyt tuosta ruokasalista. Ja tuosta pöydästä noin päin, on paljon isomman tuntuinen koko huone. Tähän takan puoleiseen huoneen osaan ajattelin tehdä vähän sellaisen oleskelutilan. Jahka vielä saamme ikkunat paikalleen ja pelargoniat ikkunalle niin oih ja voih, tuosta tullee ihan täydellinen.
Keittiöönkin kannettiin jo tavaraa, tämän astiakaapin paikka onkin nyt keittiössä. Ja kuten kuvasta näkyy, listoja vielä pikkuisen puuttuu... Olipas ihana tänään piiitkästä aikaa tehdä pitsaa keittiössä, se on kuulkaas luksusta. Ei siinä oikein ruokaa ole voinut tehdä kuukauteen kun kaikki on ollut pahvien ja papereiden peitossa. Ja pikkasen on vieläkin tavarat hakusessa...
Huomenna onkin sitten virallinen sipistelypäivä. Aion maalailla ja sipistellä kaikki kohdat mitkä vielä on vaiheessa. Ja noi keittiön kaappien rungotkin ois toiveissa saada maalattua niin vois ruveta tavaroita laittelemaan paikalleen. Meneehän se vappu niinkin=)

torstai 28. huhtikuuta 2011

Tyhjät huoneet

Hiphei! Meidän remppa alkaa olla valmis. Lukuunottamatta niitä ikkunoita jotka ei vielä ole tulleet. Ja keittiöstä pari jalkalistaa puuttuu, mutta muuten! Voi miten näyttääkin hyvältä, huomenna saadaan ruokapöytä sisälle. Se se kuulkaa on luksusta kun voi aamupalansa syödä pöydän ääressä istuen.
Maalaamatta on vielä yhtä sun toista kynnystä ja nurkkaa, sitä sipistelyä pitäis tehdä=) Niin ja siivota. Olkkarista kun saa kaiken ylimääräisen roinan pois niin pittää ihan kunnolla siivota ja laittaa joku puhtaampi matto lattialle. Luksusta jälleen. On ne vaan ihanat noi lankut. Ja listat. Ja hirsiseinä.
Keittiöön tuli tuollainen hieno huuva. Raikastui koko näkymä, meillähän oli tuossa melkein hellassa kiinni sellainen ikiaikainen ruskea liesituuletin ja sen päällä maustehylly. Alakaappien ovet ei vielä ole paikallaan, tarkoitus on maalata noi kaappien rungot ensin.
Tämä päivä muuten on ollut aika karmea. Liekö joku stressireaktion purkautuminen tai jottain kun tuntui tuossa päivällä että kipeäksi tulen, makasin sohvalla ja olin aivan jäässä. Kylmi niin pirusti. Ja eipä muutenkaan mitenkään hehkeältä tuntunut. Nyt pikkuhiljaa parempi olo, mutta aivan älytön väsymys on päällä. Onneksi huomenna vapaapäivä niin voi laitella täällä näitä paikkoja. Ja kuvia varmaan laittelen sitten=) Illanjatkoja!

maanantai 25. huhtikuuta 2011

The Pöytä.

Onpahan ollut kelit koko viikonlopun, ihan niinkuin tilauksesta kyllä. Pikkuisen on haiku tällaisen viikonlopun jälkeen palata arkeen, tänään jo mietiskelin että mitenkäs pitkä aika sinne kesälomaan olikaan... No kiitos mainioiden säiden, paljon on saatu aikaan. On saatu tehtyä Pöytä (minä kyllä olin ainoastaan suunnittelussa ja maalauksessa mukana...).
Iskä ja Teemu lauantaina tekivät mulle (meille=) pöydän. Siitä tuli kyllä ihan unelma, just sellainen kuin ajattelinkin. Tai itseasiassa parempikin. Eilen maalattiin pöytä ensimmäisen kerran ja tänään toiseen kertaan, tällä viikolla sen voi jo kantaa paikalleen. Sitten varmaan laitan Pöydästä enemmän kuvia. Tässä ekan maalauksen jälkeen:
On se vaan kiva kun tulee kesä. Tykkään ihan hirveesti kun koiratkin voi olla päivät ja illat pihalla. Onnikin jotenkin herää keväällä "henkiin"=) Se ei nimittäin oikein talvella hirveesti suostu Veetin kanssa pihalla leikkimään, mutta nyt on kyllä leikitty senkin edestä.
Sydän meinaa ihan pakahtua kun näkee niiden leikkivän, ei se näilläkään aina niin auvoista se yhteiselo ole ollut... =) Onni on iso piha jossa saavat juosta sydämensä kyllyydestä, Veeti ainakin toteuttaa tätä sydämensä kyllyydestä juoksemista...
Tänään on haravoitu pihaakin, peräti puolet urakasta ehkä tehty. Saunan puoli pihasta siivottu. Sit mie maalasin ruokasalin seinät, olivat vähän kärsineen näköiset seinät, niin vetäisin siistimmän pinnan. Veetikin tuli viikonlopun aikana trimmattua jotenkuten. Nyt on kädet kipeät. Pakko varmaan särkylääke ottaa yöksi että saa nukuttua... tai jospa se kipu siitä hellittäis kun ulkosaunan lämmössä niitä parantelee. Toivotaan ensi viikollekin aurinkoa!

lauantai 23. huhtikuuta 2011

Virallinen Valvoja

Niin... rempan tekeminenhän on hauskaa. Vaikka onkin rankkaa asua sekasotkun keskellä, niin kuitenkin tosiaan lopputulos palkitsee. Ja onhan se aina kiva saada ympärilleen kaikkea uutta ja ihanaa. Remppoihin kuuluu kuitenkin sellainen pakollinen kuvio, joka voi nostattaa tuskanhien rehellisimmänkin rempantekijän pintaan. Nimittäin kun kylään tulee tarkastuskäynnille...
VIRALLINEN VALVOJA! Aivan.... Tämä tyyppi on varmaan tuttu Teille rempan tekijöille, on varmaan käynyt teilläkin!??! Tämä valvoja tarkastaa lopputuloksen. Listat, seinät, katon, lattian, maalaukset... kaiken! Mikään ei jää tältä tyypiltä huomaamatta. Niin ja sitten kun se tulee vielä yllätyksenä, ettei pysty yhtään edes etukäteen valmistautumaan. Ensin pikainen kierros:
Sitten jo syynätään tarkemmin. Siinä jo talon väelläkin nousee tuskanhiki pintaan; mistäköhän tulee sanomista... Ensin lattiat.... näyttävät kestävän kovempaakin hyppimistä. Lattiat on siis ainakin tehty Virallisen Valvojan standardien mukaisesti.
Seuraavaksi oli listojen vuoro. Niitähän ei vielä kaikkialla ole, ne joista listat puuttuivat käytiin yhdessä valvojan kanssa läpi.
Sitten tarkastettiinkin jo työvälineet. Ihmetystä herätti useampi imuri, mutta rempassahan niitä todellakin tarvitaan. Tämä Virallinen Valvoja on innostunut itsekin imuroimisesta, joten vaarassa oli että toinen imureista olisi lähtenyt valvojan mukaan. Onneksi sain kuitenkin vakuutettua että molemmilla on täällä kyllä vielä käyttöä.
Voisi sanoa että joka nurkka syynättiin melko tarkkaan ja kysymyksiä sateli jatkuvasti. Kattokin herätti kysymyksiä, niihin vastattiin parhaamme mukaan. Keittiön kattoonhan ei tässä remontissa ole edes koskettu, mutta tämä valvoja olikin tarkka.
Lopuksi istuttiin alas käymään kierroksella esiin tulleita asioita läpi. Huh, saimme huokaista helpotuksesta. Virallinen valvoja oli sitä mieltä että työn jälki on erinomaista. Ainoastaan yleisestä sekasotkusta tuli pieni huomautus, mutta sitä ei kirjattu edes ylös, ainoastaan sanallista palautetta asiasta tuli.
Ei kai sitä valvojan lahjomiseksi voi sanoa, jos lopuksi pistetään koko homma ihan leikiksi!??!
Huh mikä päivä. Aina yhtä pelottavaa, mutta vaikka tämä valvoja olikin tiukka, aiheestahan sitä sanomista ainoastaan tuli. Reilu valvoja siis. Sitä aina miettii että ei ikinä remonttia meille enää, mutta eihän tämä niin kauheata olekaan. Onkos teillä jo käynyt Virallinen Valvoja?

torstai 21. huhtikuuta 2011

Liput korkealla

Täällä sitä vaan rempan keskellä edelleen elellään. Hurjasti on edistynyt, mutta vielä vaiheessa vähän on. Ihan pientä väsymystä on minulla ilmassa, pinnan pituus ei kai ole ollut parhaita puoliani koskaan. Juuri tällä hetkellä väsymys on melkoinen ja olo sen mukainen=( Äsken melkein itkeä tirautin, kun edelliseen aiheeseen oli tupsahtanut uusi kannustava kommentti, se oli vaan juuri täydellinen tähän hetkeen.
Mitään valittamisen aihettahan mulla ei tosiaankaan ole. Onhan se aika metkaa aina töistä tullessaan nähdä miten on taas edistytty sillä aikaa täällä, kun tilanne voisi olla sekin että töistä tullessaan pitäisi itse ruveta ahertamaan. Ja varmaan aherrettais jos osattais=) Mulle kai tää, että tavarat ei ole siellä missä pitäis ja teevedet pitää keittää olkkarin nurkassa on varmaan se pahin juttu. Niin ja onhan täällä aika kylmä kun ei olla keretty lämmittämään. Kylmä ja minä, ei hyvä juttu=)
Meidän ihanat uudet listat on ihanat! Voi että miten näyttää hirsiseinä ja koko ovi ihan erilaiselta kun siihen tulee kunnon leveät listat. Keittiössä on kans käynyt kuhina=) Kuvia laitan vasta kun pöydät on siistit ja uusi hieno liesituuletin paikallaan. Siitä tulee kyllä kans niin hieno.
Pitää vaan yrittää ajatella positiivisesti ja laskea vaikka kymmeneen kun meinaa väsymys ottaa vallan. Ja ei kai se pelkästään tämä remontti ole joka väsymystä aiheuttaa, onko se tämä kevät? Onneksi meillä kävi viime sunnuntaina pienet virpojat virpomassa, sai vähän väriä tänne sisustukseen. Kukkiakaan ei oikein ole viitsinyt ostaa, kun täällä ei ole pöytää mihin niitä laittaa=) Tässä vielä lopuksi kuva viime viikonlopulta kun meillä vielä oli melko siistiä:
Olen saanut tunnustuksen Elämää luonnossa -blogista, voi kiitos miljoonasti sinne! 8 asiaa täytyypi itsestään kertoilla. Kokeillaan:

1. Tykkään tosi paljon Vesa-Matti Loirin Eino Leino -lauluista. Nocturne on niin kaanis, että tippa tulee linssiin kun oikein niitä sanoja kuuntelee. Kun remppa on valmis aion ajan kanssa istua alas ihailemaan ruokasalin hirsiseinää ja kuunnella volyymit kaakossa Nocturnea=)

2. Olen kerran eläissäni laulanut julkisella paikalla karaokea. Isommassa ryhmässä tosin, että ihan yksin en ole luikauttanut. "...Pojat, miksi kiusaatte ja tuotatte vain harmin..." =)

3. Ajatuksena on ollut joskus laulaa luikauttaa tunteella Aikuisen naisen. Se voisikin olla mielenkiintoista kuultavaa, pitäisi olla ehkä muutama briiseri pohjalla. Ehkä. Muutama.

4. Tykkään lehmistä ihan hirveesti. Olen siitä kyllä täälläkin aiemmin hehkuttanut. Ne vaan on niin ihania että olin ihan onneni kukkuloilla kun naapurin pihalla viime kesänä lehmiä oli. Oon ihan hulluna sellaisiin mustaläiskälehmiin, se väritys on niin hulppea!

5. Haluaisin oman lehmän.

6. Inhoan remppakaupoissa käyntiä. Ihan jo sen takia että kun menee ostamaan jotain tosi yksinkertaista, sieltä tulee vaikeita lisäkysymyksiä joihin ei tiedä vastausta=) Joutuu tekemään vaikeita päätöksiä.

7. En ole kovin hyvä päättämään asioita, siis jahkailen ja vääntelen ja kääntelen aika lahjakkaasti ja pitkään asioita. Yhden ystävän myötä ja kannustamana olen viime vuosina yrittänyt vähän vähemmän jahkailla, vaihtelevalla menestyksellä=)

8. Toivon USEIN että en miettisi asioita liikaa. Tuohon edelliseen viitaten mietin vähän liiankin perusteellisesti asioita. Ja usein vielä pitkästi jälkikäteenkin, kun asialle ei ennee mitään voi. Ei oo heleppoo=)
Nyt oiskin edessä kokonaiset 4 päivää vapaata. Kummipoika on tulossa kaupunkiin, näkkee pitkästä aikaa. Ehkä ne remppajutut sen myötä vähän unohtuu kun mukavia asioita tapahtuu. Mukavaa aurinkoista pääsiäisen aikaa kaikille!

lauantai 16. huhtikuuta 2011

Maalausta ja maatuskoja

Tänään on ollut hyvä päivä. Kaikenkaikkiaan. Aurinko on paistanut, on viikonloppu ja meillä täällä on edistytty rempassa taas yksi ratkaiseva askel. Melkoista meininkiä on ollut täällä viimeisen parin viikon aikana, kun tämä valmis on niin en varmaan jää ainakaan kaipailemaan tätä ainaista sekasotkua ja kyllähän tää vähän stressaakin.
Viimeksi kun sanoin että koirat on jääneet vähemmälle... jostain syystä nekin on vähän väsyksissä tämän rempan takia kuitenkin. Onnin olen vienyt aina työpäivän ajaksi porukoille, se kun on vähän sellainen herkkis ja varmaan olis ihan hepakassa täällä paukkeessa päivät olla. Veeti taas on ollut remppamiehen kaverina=) Tai no portin takana kuitenkin, eli äksöniä on sillekin ollut kun se on seuraillut mitä tapahtuu. Väsyneitä ovat.
Lattiat on nyt maalattu. Värisävy vähän vaihtui, kun minusta tuo tiskipöydän alta maalattu näytti ihan siniseltä. Nyt taas näyttää aika vaalealta (harmaan sävy se kuitenkin on), mutta saapi nyt kelvata=) Olohuoneen lattia taas onkin ihan oma lukunsa, voisi sanoa että ei ihan mennyt niinkuin strömsössä=) Siitäpä sitten myöhemmin. Mutta on ne vaan komiat nuo ruokasalin laudat!
Tokmannilta ostin tuollaiset ihanat maatuskakeittiöpyyhkeet. Eikös olekin söötit!?! Tänään avataankin luultavasti grillikausi. Ihan jo siitäkin syystä että meillä on ruuat ulkona kylmälaukuissa, kun jääkaapille ei oikein pääse=) Salaattia ja makkaraa on illan menyy. Tajusinkin juuri että sinappi on jääkaapissa... täydellistä. No onneksi pääsee edes ulkosaunaan.
***
Tunnustuksia olen saanut Onnesta unelma -blogista ja Pitsienkeliltä. Oikein muikea kiitos täältä rempan keskeltä! Tuntuu aina yhtä mukavalta saada näitä
Laitan tunnustuksen menemään eteenpäin seuraaville:
- Aika on taikaa ja Mummon akkunalla, kiitos friidut ihanista kommenteista!
- Rekous, kaunis kiitos ohjeista ja neuvoista!
- Haaveena valkoinen koti, Minttusen kaunis blogi
- Rintelän Ruusa, Ruusalle ikuisesti kiitollinen siitä Tila-jutusta;)

Heh, minä lähden tästä sinapin ostoon=) Johan minä tunnin tässä olenkin paikallani istunut... Illalla istun toisenkin tunnin ulkosaunan jälkeen ja kurkkaan mitäs teille sinne kuuluu! Aurinkoista lauantai-illan jatkoa!

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Maisemat muuttuu

Melko väsynyt tervehdys täältä meiltä. Tänään on oltu super-ahkeria. Suurin kunnia taitaa mennä Teemulle joka maalasi tuon meidän katon. Tässä ennen maalausta:
Onneksi meillä täällä apuna oli myös äiti siivoamassa ja iskä lenkitti koirat. Iso kiitos. Tuntuu että koiraparat jää vähän vähemmälle mutta sille ei voi nyt mittään. Toukokuussa kun tämä revohka on ohi otan lomaa ja pyhitän sen koirille=) Ja vähän itsellenikin.
Olohuone tyhjennettiin tänään ja laminaatit revittiin sieltä pois. Ja olohuone siirrettiin tähän ruokasalin nurkkaan. Ja kun sisustaminen on verissä niin olihan tästä nurkasta tehtävä edes jollain tavalla viihtyisä=) No vois se olla viihtyisämpikin mutta näillä mennään:
Ette usko miten muikeasti väsyttää. Pölyä on ihan kaikkialla, koira-parkakin on ihan pölyinen. Sekin joutuu pesulle ihan just=) Tässä onkin seuraaville päiville ohjelma valmiina: maalausta, maalausta... ainiin ja maalausta. Mutta kyllä tää jo nyt näyttää niin hyvältä että ihan varmasti kannattaa.
Meillä on varsin tyylikkäästi hirsiseinät peitetty lakanoilla ja vaikka millä räteillä. Varjelen noita hirsiä hengelläni, pelotti että kun kattoa maalaa jos vaikka lentää maalia seinäänkin=) Kohta saunan kautta unten maille. Kiitos kommenteistanne ja tsempeistä, illanjatkoja!

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Katto ois kiva juttu!

Hehe. Tänään kohtasi täällä punaisessa talossa minut mielenkiintoinen näky kun kotiin tulin. Niin, kun siis alunpitäen meidän piti uusia vaan noi lattiat... no remppa vähän laajenee. Ihan silleen tosi vähän vaan. Mietin tuossa just että onneksi tämä rempan laajeneminen johtuu meistä, eikä esimerkiksi siitä että olisi löytynyt jotain katastrofaalista vaikkapa lattian alta. Eikös tämä naisen logiikalla ole ihan plusmiinusnolla-tilanne, kun varauduttiin henkisesti lattian kannalta ihan mihin vaan ja sit kun se olikin ihan iisi juttu, niin toki sitten voi vähän remontti laajeta muuten. Ajallisesti sama määrä remonttia=)
On tätä meidän ruokasalin kattohommaa tässä pohdittu, kun se oli sellainen ruma jostain levyistä tehty katto. Ja eikä siinäkään vielä mitään jos se ois ollut siisti, mutta kun yläkertaan menevät tikakset oli ennen siinä ja kattoon oli tehty aukko ylös ja me sitten paikattiin se silleen tosi nätisti. Se oli vähän niinkuin "nyt tai ei koskaan"-tilanne, koska jos meinattiin kattoon kajota nyt oli paras hetki kun tavarat on veks.
Mulla ei siitä levykatosta kuvaa ole, mutta tuossa ensimmäisessä kuvassa vihreät paneelit jotka alta löytyi. Olisin voinut säästää nämäkin tähän, olisi vaan maalattu, mutta olivat kuulemma olleet niin huonot ja kärsineet jostain kohti nuo paneelit että ei niistä ois nättejä saanut.
Tuon katossa olevan hirren haluaisin jättää jollain tavalla näkyviin. Muutenkin ihan muikea juttu että huonekorkeus nousi varmaan parikymmentä senttiä, se vaan on eri juttu että onko se lopullisessa versiossa yhtään korkeampi, paneelit seinässä nimittäin loppuu juuri siihen vanhan katon kohtaan. Jep, että tämmöistä tänään, aina yhtä mielenkiintoista tulla nykyään kotiin=) Mutta pääasia, katosta tulee miljoona kertaa hienompi kuin se oli!

lauantai 9. huhtikuuta 2011

Lattia on kiva juttu!

Heips kaikille! Linjoilla jälleen. On ihan pienesti ollut tohinaa täällä punaisessa talossa=) Keittiön lattia on paikallaan jälleen ja voi miten se onkaan hieno!! Tosin eipä tästä lattiasta kunniaa kovin paljon itselleen pysty ottamaan, mutta tohinaa on ollut ihan jo tavaroiden siirtelyn kanssa. Maalaamaan ei päästä ennenkuin ruokasali on valmis, siksi on kulkuväylille levitelty tyylikkäästi matot. Tiskipöydän alta on maalattu, vähän tuosta kuvasta näkyykin, vaaleanharmaa tulee väriksi.
Niin, tuohon lattiaan jäi edelleen se luukku, joten viilentymispaikka turvattu mikäli verenpaine nousee=) Ruokasalin puolella me ollaan purettu pitkää ikkunaseinää hirrelle. Tässä lähtötilanne, ikkunan toisella puolella on saman verran seinää.
Paneelin alta paljastui tosi hienoa raitatapettia. Aika monta tapettia oli päällekkäin ja melko mielenkiintoisilla kuvioilla. Sellaista ihanaa ruusutapettia ei tässä talossa ole näiden mukaan ollut. Yritin kuvata tuota tapettiseinää mutta ei tästä oikein taida selvää saada:
Ja alla olikin se hirsi. Ja vanhat ikkunan aukot, eivät tulleet yllätyksenä, olen nähnyt kuvan tästä talosta 60-luvulla ja silloin tuossa seinällä olikin 2 ikkunaa. Tarkoitus olisi siis että tuo iso hirviä ikkuna lähtee tuosta pois ja entisille paikoilleen tulee ikkunat ja tuohon keskelle tuota nykyistä ikkunaa tulee seinää (ymmärsiköhän tuosta mitään).
Tässä vielä epäselvä selventävä kuva=) Eli noiden paneelien väliin tulee seinää mitkä tossa ikkunan päälle olen laittanut. Tulevat ikkunat on sen malliset kuin tässä on ollutkin eli että keskeltä menee alas poikkipuu.
Tänään tein jopa pitkästä aikaa sisustusostoksen. Ostin saunaan tuollaisen hienon kyltin. Tuskin maltan odottaa että me päästään omaan osuuteen tässä rempassa eli maalaamiseen ja tavaroiden järkkäykseen, tähän mennessä tehdyt jutut menee kyllä remppamiehen hyväksi. Kyltti pääsee tietenkin kylppäriin saunan oveen, heti kunhan kylppäri on maalattu ja siivottu ja sisustettu.
Kohtapa tästä pittääkin lähteä koirien kanssa lenkille ja sitten ulkosaunaan! Ehkä tässä pääsiäiseen mennessä johonkin järjestykseen päästään. Ikkunat tosin eivät vielä silloin ole täällä mutta muuten toiveissa olisi. Leppoisaa lauantai-iltaa!

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Päivän pelastukset

Minttuselle kiitos arvontapalkinnoista, perille tulivat! Eilinen päivä olikin jo sellainen remonttipäivä että verenpaine illalla jo kohoili tasaiseen tahtiin, niin siis ilman sen kummempaa syytä, kai tää epäjärjestys vähän väsyttää. Nyt kaivattiin sitä luukkua keittiön lattiassa, mutta kun ei ollut koko lattiaa! Niin, onneksi sentään päivä pelastui kun postilaatikolle kampesin, siellähän se paketti odotti=)
Ihania värikkäitä juttuja. Greengaten kaunis liina ja bonarina vielä tosi söpöjä pääsiäiskoristeita, just niin minun värisiä! Onpa ihana laittaa pinkit munat oksiin roikkumaan HETI kun täällä johonkin järjestykseen päästään. Tänäänkin olikin hymy korvissa sateesta huolimatta kun kotiin tulin, lattia alkaa olla jo keittiössä paikallaan. Piti ihan useampaan kertaan käydä katsomassa, niin hieno se on! Tää on remontissa just se paras juttu.
Maalattiin jo tiskipöydän alle jäävät laudat, kohta voikin jo laittaa kaapit paikalleen. Ihan huisia! Ja aika huisi juttu oli sekin kun joku ystävällinen oli T.i.l.a:n feisbuukkisivuilla kysyttäessa suosikkiblogeista, maininnut minun pienen blogini. Kiitos paljon! Tuli kyllä hyvä mieli. Mukavaa keskiviikkoiltaa!

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Maanantai.

Niin. Tämä on näitä maanantaita. Maanantai isolla M:llä. Tiedättehän, se loman jälkeinen maanantai kun edellisenä yönä on unet jääneet vähiin päänsäryn takia. Ja aamulla sataa vettä. Päivällä sataa vettä. Ja koska yölläkin satoi vettä ja meillä ei talonmies käy pihaa hiekottamassa, saa aamulla koiran kanssa luistella lenkille (vesisateessa), kunhan ensin on löytänyt itsensä makaamasta pitkin pituuttaan pihalla (vesisateessa).
Tänä Maanantaina tuossa kyltissä on vissi sanoma. No kun on selvinnyt siitä ensimmäisestä loman jälkeisestä työpäivästä, onneksi on kiva tulla kotiin rentoutumaan, ehkä se Maanantai siitä vielä iloksi muuttuu.... Vai muuttuuko=) No joo, kivahan se on että heti ensimmäisenä ovella on vastassa joku... tällä kertaa siis jääkaappi=)
Niin ja keittiön alakaapit. Pyh. Ihan yliarvostettuja. Ylipäätään kuka nyt tiskipöydällä mitään tekisi? Eikös se oo tämän päivän juttu, että yläkaappeja ei keittiöön oteta. Noh meillä ei oo alakaappeja, repikää siitä=) Itseasiassa meillei oo lattiaakaan, tasapaino kasvaa tuossa trapetsilla, toivottavasti vessaan ei tule ihan hirveä hoppu... =)
No joo, ei tämä nyt remonttia kummempaa kuitenkaan ole, kunhan jutunjuurta keksin. Olen oikeestaan tyytyväinen että tämä vaihe vihdoinkin alkoi. Se on aina askel lähempänä lopputulosta. Vaikka täytyy kyllä myöntää että ihan vähän hirvitti tulla kottiin, luulen että tämän Maanantain muistaa vielä pitkään=) Pikku-Pha´kin on joutunut vasuineen evakkoon:
Jep. Sellainen Maanantai. On se kyllä jännä tulla aina kotiin kun ei tiedä mikä odottaa. Onneksi kaikki hirret sun muut oli tuolla keittiön puolella ainakin ihan hyvässä kunnossa, se vähän hirvitti. Täähän on jo hyvällä mallilla,meidän remppa, ja nyt on vasta Maanantai! Minkäslainen Teidän Maanantai on ollut?

lauantai 2. huhtikuuta 2011

Lavastettuja tilanteita

Heips! Ja jälleen: kiitokset kommenteista. Olenkin miettinyt arvonnan järjestämistä, palkinnot ovat vielä hakusessa. Kun vaan saisi tuon lukijamäärän sataan, niin sitten viimeistään=) No sanotaan kuitenkin että tämän vuoden puolella siitäkin huolimatta että sata ei tule täyteen...=) Satunnaisia kävijöitä en saanut kommentoimaan, mutta onneksi te jotka kommentoitte, jaksatte kommentoida, aina niitä odottaa. Kiitos siis
Tänään on ilma ulkona ollut vähän masentava, siitäköhän johtuu yleinen alakulo omassakin mielialassa. Remontit ei välttämättä ole mun juttu=) En oikein pidemmän päälle tykkää tästä yleisestä epäjärjestyksestä, kateellisena luen muiden blogeista kun siellä on siivottu ja raikasta on. Aika mielenkiintoista, sitä on ihan hukassa kun ei ole perinteistä viikkosiivousta voinut tehdä.... olen mie täällä imuroinut moneen kertaan tämän viikon aikana, mutta aika turhaa se on.
Niin ja koska en ole voinut sen kummemmin sisustella pariin viikkoon, niin aikani kuluks tänään otin kaikkia lavastuskuvia=) Siis kannoin niitä tavaroita tuolta yläkerrasta alas mitä sinne on hiki otsalla kannettu. Joutavalla jottain. Tässä allaolevassa kuvassa astioita joita kirpparilta eilen ostin:
Tuota hirsiseinää tuossa otettiin esille siis. Taas. Siksi sitä niin innoissani kuvailen. Onnikin pääsi poseeraamaan. Kohta ne karttelee varmaan minua kun lähimmän koiran aina otan poseeraamaan. Mutta saavat onneksi palkkion joka kerta=) Tämä kuva hipoo minun mielestä jo täydellisyyttä, jotenkin siinä on kaikki niin kohdallaan, tumma seinä ja valkea koira:
Ostin myös tuollaisen hienon vihreän emalikipon. Olen ihastunut tuohon väriin, kun löytäisikin vanhan tuolin tuon värisenä. Siihen mennessä olen iloinen kaikista pienistäkin väripilkuista. Jotenkin epäilen että moni muukin kirppareilla kävijä haluaisi vanhan tuolin juuri tuon värisenä=)
Voi olla että näitä tämäntyyppisiä hirsiseinäkuvia on luvassa vielä lisääkin. Pari ideaa on, mutta en tosiaan kaikkia kamoja jaksanut tänne alas tänään tuoda. On tää vaan vaan kiva juttu tää bloggailu, rentouttava harrastus=) Kiva kun saa jakaa näitä juttuja Teidän muiden kanssa. Ja mainiota vierailla Teidän blogeissa, monia ideoita on saanutkin muiden kodeista.
Jouluakin sai jo ihan luvan kanssa ruveta höyryämään suunnilleen elokuussa. Ensimmäistä kertaa varmaan eläissäni kun joulu oli ohi, ei ollut yhtään haikea olo, pikemminkin oli ihan kiva jo raivata kaikki pois. Oli saanut vissiin ihan kyllikseen joulusta=) Kiitos siitäkin kuuluu varmaan tänne blogimaailmaan. No mitäs tykkäätte mun lavastetuista tilanteista?! Leppoisaa lauantain jatkoa!