tiistai 31. toukokuuta 2011

Friidut rivissä

...nimittäin tuossa minun uudessa tosihienossa tyynyssä. Sattui silmiini tänään tuo maatuska-tyyny ja pakkohan se oli ostaa. Oli myös vaaleanpunaisella pohjalla sama tyyny ja taitaa käydä kuten friidut kaupassa arvelikin, että pittää se sekin vielä käydä hakemassa=)
Lisää "antiikkia" on taas kannettu taloon=) Jahka rupean tuota yläkertaa laittamaan kuntoon, niin sitten niistä kuvaa. Ideoita on jo pää täys, mutta toteutus tökkii, on ehkä saanut vähän tarpeekseenkin tästä ainaisesta kamojen siirtelystä taas vähäksi aikaa. Verhot sain viime viikolla laitettua tuohon ruokasalin puolelle.
Ja olkkariin. Olkkariin tuli tuo hempeä vaaleanpunainen verho ihan sillä ajatuksella ,että kun tuota ovea pitää auki niin tuon verhon voi vetästä siihen eteen jos se vähän estäis öttiäisten sisääntuloa. Vähän niinkun hyttysverho samalla=) Siis muutenhan en tietenkää vaaleanpunaista verhoa olisi laittanut... en tietenkään...
Viime viikon hienot kirpparilöydöt on vielä esittelemäti. Tämän keltaisen tuolin löysin kympillä, aika manio löytö, on tosi jämäkkä ja ihmeen painava. Alkaa näitä tuoleja olemaan sen verran meillä että istumapaikkoja riittää=)
Niin ja tämä hieno kerrosvati. Ihan täydellinen.
Tänään on otettu taas tyylikkäitä hunks-otoksia. Huh, huomenna paljastuu kesäkuun kuva, maltattekohan odottaa... =) No yrittäkää nyt huomiseen malttaa... Palataan!

perjantai 27. toukokuuta 2011

Uusia aarteita

Heips! Eilen esittelinkin kuvia meidän keittiöstä ja jo tänään meni uusiksi=) Astiakaappi nimittäin sai kenkää tuosta nurkasta koska siihen muutti tällainen kaunotar:
Mietin ensin että maalaanko tuon, koska siinä on tuo yksi sivu jäänyt maalaamatta siniseksi. Tuo sivu on ollut seinää vasten, toinen puoli kyllä on sitten maalattu, mutta se puoli meni meillä seinää vasten. Olisin siis maalannut sen tuollaiseksi vihreäksi kuin tuo sivusta on mutta ajattelin että katson nyt tuollaisena miltä näyttää ennenkuin maalailen. Mitä olette mieltä, kannattaako maalata?
Tämän projektin kimpussa menikin tämä päivä, silleen verkkaisesti. Heti aamusta pesin tuon yltäpäältä ja sitten siirreltiin tavaroita paikasta toiseen että saatiin uusi huonekalu taloon. Astiakaappi pääsi ruokasaliin, sinne se paremmin kuuluukin. Sitten maalasin tuon astiatelineen valkeaksi johon omat greengate-suosikit pääsi näytille=)
Jeps, siinäpä sitä olikin tälle päivälle. Sain eilen myös pari muutakin aarretta mutta niistä sitten enemmän kun pääsevät omille paikoilleen=) Kohta tästä riennän koirain kanssa lenkille ja sitten ulkosaunaan. Ei pöllömpi ilta siis tiedossa. Mukavaa viikonloppua!

torstai 26. toukokuuta 2011

Lomailua

Heips vaan kaikille jälleen! Täällä sitä lomaillaan. Ja nautittu on ihan koko rahan edestä=) Kaks kuukautta sekasorron keskellä ja nyt kun kaikki on paikallaan niin miten ihana onkin ollut rentoutua. Ei oikein minulta se rentoutuminen onnistu, jos koti on kuin pommin jäljiltä ja asialle vois jottain tehäkin.
Se oli kuulkaas eilenkin luksusta kun pystyi tekemään ihan normaalin viikkosiivouksen=) Nämä kuvat keittiöstä ja kuten kuvasta näkyy, pölyjen pyyhkimiseenkin saa halutessaan kulumaan aikaa... Tykkään kyllä miten lattian väri vaikuttaa yleisilmeeseen, eikä se nyt tietty mikään ihme olekaan. Tälleen kun on pienet huoneet niin kyllä se vaan raikastaa yleisilmettä vaalea lattia.
Ihan mainio loma on ollut. Alkuviikon olin ihmisten ilmoilla ja nyt jos loppuviikon olis vähemman ihmisten ilmoilla. Säätkin on suosineet. Vettä on välillä sadellut, mutta ei haittaa. Toivoinkin paria sateista päivää että vois hyvällä omalla tunnolla laiskotella. Noh... nyt paistaa aurinko.
Koirain kanssa on lenkkeilty ja vietetty laatuaikaa. Päikkäreitä oon nukkunut terassilla kiikussa. Niin... ja valvonut sitten aika myöhään. Tosin onneks olen herännyt kuitenkin suht aikaisin. Tänäänkin lähdettiin koirien kanssa aamutuimaan lenkille auringonpaisteeseen, just kun tulin sitten kotiin niin rupesi satamaan vettä aika kovastikin.
Pikkuisen on vaikeaa ihan vaan tämä oleminen. Välillä vaan mielessä pyörii ne asiat mitkä on vielä tekemättä, pihalla riittäisi kyllä ihan toiseksikin lomaksi hommaa. Mutta olen nyt yrittänyt pari päivää tehdä tai olla tekemättä ihan just miltä vaan tuntuu. Nyt taidan oikaista sohvalle katsomaan telkkua=) Rentoa torstain jatkoa kaikille!

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Värejä värejä!

Sunnuntai-iltaa kaikille! Onkin ollut taas varsin mainiot ilmat, maino sää maalata. Taas. Tällä kertaa en kylläkään maalaillut sisätiloissa vaan ulkoistin itseni tuonne auringonpaisteeseen. Vaalenpunainen maalipurkki tuli melkein kokonaan käytettyä=) Tässä jälleen kuvia meidän ruokasalista. Nyt on muuten joka nurkka siisti.
Olen kyllä niiiiiin onnellinen että täällä on vihdoin siistiä. Eilinen päivä menikin siivotessa sekä ylä- että alakertaa. Ja kyllä lopputulos palkitsi, nyt kelpaa lomansa aloittaa.
Olen ihan hurjiintunut väreihin. Vaaleanpunaiseen kai tällä hetkellä eniten. Olen kyllä miettinyt että moni asia jäisi nyt maalaamatta valkeaksi. Esimerkiksi tuo meidän puusohva voisi olla ihan kiva sellaisena oranssinpunaisena kuin se oli kun se meille tuli=)
Niin kuten kuvista näkyy, meille punaiseen taloon on muuttanut lisää porukkaa. Muutama friidu ja pari lemmikkieläintä lissää. Eipä siinä mittään, kyllähän tänne mahtuu. Tuovat vähän väriä maisemaan=)
Täällä makoilee tällä hetkellä pari suhteellisen väsynyttä koiraa. Ne on nää lämpimät ilmat mitkä väsyttää, kun voivat koko päivän ulkona olla. Sama se on itselläkin. Terassi tuli siivottua tänään ja nyt on mukava sielläkin auringossa paistatella.
Huomenna sitten kirpparikierrokselle. Toivottavasti löytyy jotain värikästä ja muutenkin paaaljon aarteita. On se vaan kivaa tää lomailu=) Toivotaan auringonpaistetta alkavalle viikolle!

perjantai 20. toukokuuta 2011

Siistit nurkat

Otsikko on siinä mielessä vähän harhaanjohtava että meillä ei tosiaankaan ole (vielä) siistit nurkat. Ainakaan kaikki nurkat, mutta nämä kuvat on nyt niistä siisteistä nurkista, epäsiistit on rajattu kuvista pois=) Ensimmäisenä kuva meidän tämän viikon sankarista. Pikku-Pha täytti pyöreitä, täällä on nyt tötteröhatut päässä juhlittu monta päivää=) Niin ja huomatkaa kuvasta Pikku-Pha´sta huolimatta minun uusi hieno äitin tekemä ihana tilkkupeitto.
Täällä on urakalla laitettu tavaroita paikalleen. Tosin ihan niinkuin normimuutossa, ne tavarat varmaan etsii vielä paikkaansa eikä todellakaan jää siihen mihin niitä nyt hätäpäissäni yritän laitella. No varmaan isommat huonekalut alkaa olla omilla paikoillaan, tämä nurkka taitaa olla minun suosikki, varsinkin nyt kun tuossa tuolilla istuessa voi ihastella ikkunasta maisemia.
Tässä alla olevassa kuvassa näkyykin tuo ikkunoiden välinen pätkä jossa siis ennen oli vanha ikkuna ja siihen piti "rakentaa" seinää. Hirttä ei siihen hätään saatu, joten siihen tuli hirsipaneelia jonka käsittelin sävytetyllä saunavahalla että edes suurinpiirtein näyttäisi samalta kuin muukin seinä. Eihän siitä samanlaista saa kuin ikivanhasta seinästä mutta aika ookoo kuitenkin.
Mulla alkoikin tänään loma. Koirien kanssa olisi tarkoitus lenkkeillä ja jos hyviä ilmoja on, niin pihalla hengailla. Mittään sen kummempia suunnitelmia ei ole. Niin ja varmaan pitkästä aikaa on kirppiskierroksellekin vääntäydyttävä=)
***
Kiitokset kommenteista ihanat friidut! Uusia lukijoitakin on tullut mukkaan, jeee!! Heti kun tulee 100 täyteen järkkään arvonnan=) Oikein ihanaa aurinkoista rentouttavaa viikonloppua kaikille!

maanantai 16. toukokuuta 2011

Viikonloppu kylppärissä

Niin, siis ei kylpylässä vaan kylppärissä. Laatuaikaa olen kylppärissä tosiaan viettänyt. Eikä kyse ole edes mistään vatsapöpöstä (onneksi). Nyt se on viimein maalattu! Oli siinä hommaa, kolmeen kertaan piti sutia koska piti pohjamaalikin laittaa. Ikinä mitään pohjamaaleja ole ennen käyttänyt=) 2 päivää maalasin ja kolmantena pesin lattiasta kattoon ihan joka hyllyn ja laatikon. Tässä lopputulosta:
Tässä vielä vertailun vuoksi ennen tuunausta:
Tykkään ihan hirrrveesti muutoksesta. Ihan raikastui koko tila. Muutenkin tykkään tosi paljon meidän kylppäristä. Se on ihan kivan kokoinen tällaiseen pieneen punaiseen taloon. Ja kun siinä on vielä toi suihkukaappi, niin se mahdollistaa tällaisen sisustamisen, kun ei joka paikka kastu suihkussa käydessä.
Sekin vielä on plussaa että pyykkikoneelle ja kaikelle muullekin pyykkisälälle on vielä erillinen pieni huone jonne tuosta kylppäristä pääsee. Meillä ei siis pyykkejä pestä kuitenkaan tuolla pyykkilaudalla=) Meidän sisäsauna on tietenniin vielä tuossa kylppärin yhteydessä.
Naulakkoja on paljon, tai no paljon ja paljon, tarpeeksi ainakin. Nää on tuolta meidän aitan seinästä revitty irti ja otettu hyötykäyttöön. Nyt pittää vaan ostaa jotain kivan värisiä pyyhkeitä, meillä taitaa kaikki olla joko harmaita tai mustia. Ihan tylsiä. Mitähän Teemu tuumais vaaleanpunaisista pyyhkeistä=)
Aitasta otettiin myös tuo vanha seinäkaappi jonka joskus kirpparilta ostin. Tikkaat on pihamaalta aitan kulmalta kannettu sisälle. Niin ja tietenkin kylppäriä pääsi koristamaan tuo talon tyylikkäin kissa=) Täytyisi vaihtaa patterit että rupeaisi tassu taas heilumaan.
Niin... kuten kommentteihin oli kirjoitettukin... mihin sitä joutuisikaan ilman valkoista maalia. Vaikka joku ehkä sanoisikin että tylsää kun kaikki on valkoista, niin on se vaan tosi että kyllä se tällaisissa pienissä tiloissa tuo sitä tilavuuden tuntua. Ja maaleista puheenollen, ihanaa leijonat ihanaa!!!!

lauantai 14. toukokuuta 2011

Maali.

Se voisikin olla tämän viikonlopun sana. Maali. Täällä on maalattu ihan urakalla, nyt on kädet ja hartiat niin kipiät että hirvittää. Eilisen urakan aloitin maalaamalla töiden jälkeen rappuset. Ne näyttävät tänään toisen maalikerroksen jälkeen tältä:
Sipistelyä on vielä tehtävä kaiteiden kanssa ainakin. Se on muuten aika muikea juttu, että kun yhden kohdan maalaa, niin sitten ne kaikki muut kohdat alkaa näyttää epäsiisteiltä. Eilen pohjamaalasin myös kylppärin paneelit ja parin tunnin tauon jälkeen vedin vielä pintamaalin. Kuvia laitan kunhan saan kylppärin kuntoon, mutta hyvältä näyttää jo nyt!
Itseasiassa maalisuti on aika kiitettävästi heilunut koko viikon. Ylläolevassa kuvassa näkyykin meidän uusista listoitetuista ikkunoista vähän, maalasin viikolla myös nuo ikkunalaudat. Ja hienot tuli! Nyt kun me ollaan yläkertaanmenokiellossa oltu rappusten takia tämä viikonloppu, ollaan tyylikkäästi nukuttu ruokasalin lattialla. Huomenna muuten olisi tarkoitus käsitellä tuo puupinnalla oleva hirsipaneeli jota tuossa kuvassa vähän näkyy. Kolmas purkki, jokohan nyt sattuis väri kohdalleen... Onneksi olen hukkapaloille kokeillut kahta ensimmäistä vaihtoehtoa=)
Eilisen Suomen pelinkin takia voi tämän viikonlopun sanana olla maali. JEEEE!!! Oli pikkasen jännittävä peli. Ihan vähän kävi kierroksilla vielä pelin jälkeenkin, onneksi oli niin rättipoikkiväsynyt maalaamisesta että uni tuli heti. Normipäivän jälkeen olisi varmaan silmät pyörineet päässä muutama tunti pelin jälkeen=) Toivottavasti huomennakin saadaan monta maalia=) Minä ainakin jatkan maali-linjalla vielä huomenna.
***
Allidaalialta sain tunnustuksen. Kiitos paljon Allidaalian ihanaan blogiin! Nyt keskitytään hereillä pysymiseen, jos vaikka jaksais viisuja katsoa. Leppoisaa lauantaita!

tiistai 10. toukokuuta 2011

Mitta täynnä...?

... Vai pitääkö sanoa että mitat täynnä=) No ei sentään, kun on näin kauniit ilmatkin ollut! Ihan pienesti sieppoo tämä epäjärjestys, mutta siitä se pikkuhiljaa siistiytyy tämä koti. Meillä on remontti valmis. Remppamiehen osalta ainakin. Pientä sipistelyä olisi tehtävä maalaamalla, niin ja tavarat pitäisi ruveta laittamaan paikalleen. Pikkuhiljaa pikkuhiljaa...
Keittiö on siivottu yltä päältä. Pölyä oli ihan jokapuolella varmaan sentin kerros, muuten ei kyllä keittiö vielä kunnossa ole. Tavarat on missä sattuu. Keittiöön tuli tuollainen pieni ruokapöytä, tykkään siitä ihan hirveästi mutta en tiedä jääkö se tuohon. Ei oikein meinaa millään asettua nuo muut huonekalut sitten, ja tuon pöydän haluaisin olevan ikkunan edessä. Nämä kuvat on otettu muutama tunti sitten ja jo nyt on eri järjestys=)
Huomenna taas urakka jatkuu. Ruokasalin puolellta pittää maalailla sieltä sun täältä. Kyllä se siitä pikkuhiljaa rupeaa järjestymään. Harmittaa vaan näillä keleillä touhuilla sisällä, mutta kun haluis tän kodin nyt kuitenkin johonkin järjestykseen mahdollisimman pian. Ja nuo jääkiekotkin häiritsee vähän näitä siivouksia=)
Kiitokset friidut kommenteista! Uusia lukijoitakin on tupsahdellut mukaan, tervetuloa! Mukavaa viikon jatkoa kaikille teille, toivotaan että nämä ihanat säät nyt jatkuvat vielä pitkääään!

perjantai 6. toukokuuta 2011

Reikä seinässä

Heissan taas. Kiitos kommenteistanne ja kiittelen jälleen kun käytte vierailulla virtuaalisesti täällä punaisessa talossa! On tämä blogimaailma kyllä ihmeellinen, miten hyvä mieli voikaan tulla ihan vieraiden immeisten kommenteista, tuntuu jo että osan teistä tuntisi paremminkin=) Remppa on taas edistynyt, ikkunat nimittäin tulivat maanantaina. Eilen kotiin tullessa kohtasi tällainen näky:
Joo, ei paha ollenkaan=) Hyvä se on että vanhassa talossa tuuletus pelaa. Ja kun lopputulos alkaa näyttää tältä niin ei harmita sekään että viileetä on (kuvan otin eilen illalla hämärässä ja otos on sen mukainen):
Pelargonioita piti heti käydä ostamassa ikkunalle. Remppamies teki tuohon ikkunoiden alle tuollaiset ikkunalaudat joista tykkään kuin hullu puurosta=) Kertakaikkiaan täydelliset. Vielä kun maalaan ne valkoiseksi kunhan listat saadaan ikkunoiden ympärille, niin kyllä passaa kynttelikön jouluna ikkunalle laittaa!
Tänään taas vähän iski shoppailuinto päälle. No pakkohan se on silloin ostaa kun jotain ihan älyttömän ihanaa löytää. Löysin tälläiset kahvalliset puulaatikot. Toinen varmaan menee ulos kuistille ja pienempi jää sisätiloihin.
Niin ja ihan pakko oli ostaa tuo pieni kasvihuone=) Ihan tyhjää lyö vielä että mihin sen laitan, mutta hieno se on ja varmasti sille jokin paikka löytyy.
Niin... ja kun tuossa alussa pidin puhetta blogimaailman ihmeellisyydestä... sain eilen postikortin joka ilahdutti suuuuuuresti rempan väsyttämää ihmistä=) Kiitos Kristiina! Tunnustuksenkin olen saanut ihanasta Hyvää&kaunista -blogista. Ihan mainio juttu. Kiitokset molemmille friiduille, molemmat piristitte koleaa viikkoa!
Niinpä niin, se olisi taas viikonloppu edessä. Nopeasti menee nämä viikot, kohta on jo kesä! Ensi viikolle on tainnutkin lupailla aika hyvää säätä, lomaakin olisi tiedossa viikon verran tässä jossain vaiheessa. Lomalle en tosin ennen jää ennenkuin koti on kunnossa, koska todellakin aion tulevan loman käyttää ihan muuhun kun remppasiivoukseen. Ihanaa viikonloppua Teille!

tiistai 3. toukokuuta 2011

Toukokuun kuva

No, tiedättehän te.... hunksit ja urheiluautot... Tämä kuva ei siis enää selittelyjä kaipaa. Moottoritie on kuuma.
Niin ja sitten vielä bonuksena kuva hunksista joka sai tänään uuden sängyn. Meidän Phantom tykkää hirveästi nukkua peiton alla ja piilossa ja vihdoin löytyi sänky joka on kuin tehty Phantomille:
Sänky jossa on katto! On muuten aika kalliita noi koirien sängyt, tolla rahalla olisin varmaan saanut jonkun yhen hengen runkopatjan ostettua=) No ei sentään... mutta pääasia että koira on tyytyväinen.