lauantai 7. tammikuuta 2012

Arvontalaulun aika

Ennenkuin mennään arvontoihin, esittelen sen miun uusimman antiikkiostoksen. Tällaisen tuolivanhuksen ostin viikko sitten. On muuten ihana! Puutapeilla koottu, tosin jossain vaiheessa korjailtu nauloilla. Ruosteisilla nauloilla.
On vissiin joskus ollut punertavan värinen, joskus tosi pitkä aika sitten. Ei siitä väristä nimittäin jäljellä ole enää oikein mitään. Minen tuolle mitään tee, tietenkään. Kestää jopa minun istumisen=) Mietinkin että jos 100 vuotta vanha tuoli hajoaa siihen kun minä hanurin siihen lykkään, ei hajonnut!
Mutta nyt siihen arvontaan. Onni oli virallinen hunksi-valvoja ja tässä virallista kuvamateriaalia arvontatilaisuudesta. Oli muuten urakka leikellä noita arvontalippuja, semmoinen urakka että ihan vielä en uunisytykkeeksi laita. En ennenkuin olen saanut voittajat kiinni. Iso homma järjestää uudelleen=)
Ja nyt siihen asiaan. Eli ekaks nousi Pitsienkelin kommentti, 10.joulukuuta kirjoitettu. Kommentista päätellen on hunkseista ollut puhe=) No niinpäs onkin, tarkistin juuri, otsikolla "Hunkseista on moneksi!". Toinen arpa meni Heidille. Heidi oli 15. päivä kehunut mun lisävalaistusta=) Niin ja vaikkei Pepin arpaonni ollutkaan myötä, taidan silti laittaa tuon nuoremman hunksin postissa tulemaan... ;)
Eli tehdäänpäs nyt niin että Pitsienkeli saa ekan arvan oikeudella valita kumman palkinnon ottaa ja Heidi saa sitten sen jäljelle jäävän. Laittakee friidut sähköpostiin osoitteenne! Yritän pikkuisen livakammin laittaa nämä postiin kuin mitä tähän arvontatouhuun meni.
***
Kiitos kaikille arvontaa osallistuneille! Huomasin tuossa lippuja leikellessäni että kyllä pitäisi pokaali muutamalle antaa, niin monena päivänä olitte viittineet miun juttuja kommentoida.

14 kommenttia:

 1. Täällon juurikin yks Hunksin mentävä kolo ...syrämmes :)

  Pahus kun ei ollu onni myötä, pitää vissiin lähtee kakkulapiokirpparille :/
  Jos en ihan väärin muista niin jotain semmost tsis olla...voi olla että mä hatarapää muistan mitä tykkään....

  Onnea kuitennii voitokkaammille!
  ...vaik ei toi hunksikaan nyt niin paha ;p

  VastaaPoista
 2. Voihan kökkö,sanon minä=)Iloisesti yllättyneenä.Pitääkin laittaa keno numerot vetämään..jos tuurintynkä sais jatkoa.Piti ihan käydä kattomassa mitä sinulla oli siellä voittoja onnekaille.Tuurilla kun saan ekaks valita,valitsen tuon peili systeemin.Oonkin ruvennut metsästämään noita vanhan ajan peilejä kirppareilta.Ovat niin hakusessa.Nyt oon niin iloinen tästä=)Kiitos ja kummarrus=)

  VastaaPoista
 3. Kumarrus=)
  Ekaks pitikin sulle laittaa viestiä kivasta apulaisesta jonka kanssa oot saanut touhuta.Lucky you!
  Nyt täytynee metsästää sun sähköposti osoite.
  Kivaa viikonloppua vaan sitten=)

  VastaaPoista
 4. Oih, ihanaa, ihanaa!! Minun sähköpostiosoite on syysunelma(at)gmail.com :)

  VastaaPoista
 5. Ja muuten minulla on melkein samanlainen puutuolivanhus ja on se vain sitten ihana<3

  VastaaPoista
 6. Taisin nyt ihan hullaantua tuosta voitosta,etten huomannut kehua sun uutta antiikkilöytöä.Hieno tuoli vanhus=)

  VastaaPoista
 7. Ihana koti, ihana blogi ja mitkä ihanat hunksit, ainakin nuo 2 kuvissa esiintyvää!!!! Eksyinpä tänne ja tovi vierähti, syyskuulle asti luin postauksiasi, nyt on pakko lopettaa, mutta I'll be back ;)!!!! Omat juureni ovat P-K.ssa, olipa kiva lukea Joensuun reissuistasi. Koirakuvat ja - jutut ovat aivan huippuja!!! Terv mari

  VastaaPoista
 8. Onnea voittajille!

  Ihana, ihana vanha tuoli...tahtoisin mysös moisen ihanuuden!

  VastaaPoista
 9. Onnea voittajille. Wau miten upee tuoli.

  VastaaPoista
 10. Voi kuinka ihana vanhus teille on kotiutunut..
  ja onnea voittajalle:)

  VastaaPoista
 11. Hieno tuoli. Ennenvanhaan laitettiin jotain punaista normaalin värin alle. Meillä on vanhoja huonekaluja mökillä. Olen hionut niistä väriä pois, mutta jäljelle jäää vahaamainen punainen kerros.

  Ai niin onnea voittajille!

  VastaaPoista
 12. Onnea voittajille! Upea vanha tuoli... Hieno löytö!

  VastaaPoista
 13. Voi mikä tuoli, mielettömän ihana, tuollaiselle olisi meilläkin heti useampi paikka :). Onnea kaikille voittajille.

  VastaaPoista
 14. Onnea ihanien palkintojen voittajille!
  Ja upea löytö tuo tuoli! Oikein, ettet aio sille tehdä mitään, se on kaunis juuri noin;)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3