sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Hunksit hempeinä

Kyllä ne vaan niiiin nopeasti menee nämä viikonloput, vastahan sitä hehkutteli perjantai-iltapäivänä oloaan. Tänään on elelty aika leppoisasti, vähän kävin taas lumia lykkimässä, siinäpä ne on tämän päivän tekoset + äänestämässä kävin myös. Niin ja Onni haettiin yökylästä ja katsokaas minkä Onni toi mukanaan:
Iiik! Vaaleanpunainen sänky! Vain tosihunksi voi nukkua vaaleanpunaisessa sängyssä. Ja rusetin kera tietenkin;) No meidän hunksit kun tosiaan on ihan tosihunkseja, ei ne hempeistä väreistä säikähdä, näin tyytyväisenä lepäili hunksi nro 2 tänään kera tilkkutäkin:
Taustalla näkyykin tyyny jollaiset perjantaina ostin. Siitäpä se taas sitten lähtee uusi viikko käyntiin ja ennenkuin huomaakaan on taasen perjantai=) Ens viikonlopulle lupailikin aika kylymiä kelejä, jos toteutuu niin hunksien kanssa makaillaan kaikki tilkkutäkin alla. Mukavaa alkavaa viikkoa!

14 kommenttia:

 1. Ihanat hunksit, ihana peitto ja kaunis blogi sinulla!

  VastaaPoista
 2. Ihanaiset tosihunksit todellakin! ♡

  VastaaPoista
 3. Oi noita söpöläisiä!
  Oikein ihanaista sunnuntaita teille!

  VastaaPoista
 4. Ihanan hauvakuvan houkuttelemana tänne eksyin. Kiva blogi ja söpöset hauvat. Meilläkin asustaa muuten Veeti niminen hauveli, vanha setteriherra :)

  VastaaPoista
 5. Aika leuhkan näköinen tyyppi :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä on mahtava sänky hempeälle koiralle!

  VastaaPoista
 7. Onnellisen näköiset hunksit siellä nautiskelee elostaan!Jos meillä olis koira niin saisi myös varmaan vaaleanpunaisen sängyn ;)

  VastaaPoista
 8. Tää on ihana blogi ja lutuset koirat :)

  VastaaPoista
 9. Ooo.. tollaisessa kauniissa vaaleanpunaisessa korissa voisin mäkin otta pienet kauneusunet.. :D

  VastaaPoista
 10. Ei ihme,jos Hunksit on hempeinä.Vaaleanpunainen peti ja suloisista suloisin pastellinen tilkkutäkki.Kyllä kelpaa=)Kivaa uutta viikkoa=)

  VastaaPoista
 11. Voi vitsi kun tuli taas hyvälle tuulelle :) Kiitti Hanne ja Hunksit!

  VastaaPoista
 12. Oo, hieno peti! Onko tuon joku itse virkannut vai jostain ostettu? Ihanan lokoisan näköisesti pojat kaivautuu vällyihin...

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3