keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Keskiviikon värit

Täällä on nyt tätä siivousta tehty toista viikkoa, vähän vaiheessa on ollut kun kipeänäkin kerkesin olla. Tänään rupesi tosiaan jo tympimään tämä epäjärjestys ja arvelin että nyt saap riittää. Tempasin sitten tavarat paikalleen tuossa töiden jälkeen iltapuhteinani ja siivosin samalla. Ja kyllä nyt passaa.
Värejä tänne ripottelin, vähän on vielä vaiheessa mutta tykkään taas vaihteeks. Viikonloppuja täytyy tuoda risut sisälle että saa laitettua linnut oksille laulamaan=) Yläkertaa on taas vaihteeks myllätty, sieltä lähtee yks lipasto pois niin sen kunniaks vaihdettiin järjestystä=)
Niin ja psstt.... luulen että ostan näille meidän hunkseillekin vaaleanpunaiset sängyt. Aina kaikki on tylsän ruskeita, suostuukohan ne nukkumaan pinkissä sängyssä...
Tänään vihdoin arpajaispalkinnotkin läks postiin. Kylläpä taas kestikin... Mutta mutta, nyt taidan vielä viirit viritellä seinälle niin sitten alkais tältä erää olla kaikki paikallaan. Oikein ihanaa viikon jatkoa teille siellä!

4 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää!!!
  Voisipa hunksit ihastuakkin vaaleanpunaiseen sänkyyn...☺

  VastaaPoista
 2. Kaunista siellä onkin. Miksipä ei hunksit pinkistä pitäivi.

  VastaaPoista
 3. AA,sulla on kivasti uudistunut tää blogin ulkoasukin.Munkin pitäis vaihtaa ainakin ylätunniste kuva....
  Sulla on nyt siistiä,kun oot noinkin pitkän jakson siivonnut;)Ja pirtsakka tyyny on siellä sohvalla.Mä oon sortunut väreihin..saas nähdä miten kauan into kestää.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3