lauantai 21. tammikuuta 2012

Lintuset lentää liihottaa

Heips kaikille! Ihana viikonloppu meneillään ja kohta hyppään tästä saunaan, eipä ollenkaan valittamista=) Aika kiva päivä on ollut, aamulla tempasin tuossa joutessani lumityöt, oli tullut sellaista kevyttä pakkaslunta että hyvin jaksoi lykkiä. Sitten kävin lenkillä ja oon täällä sisällä vähän taas siirrellyt tavaroita paikasta toiseen. Huvinsa kullakin. Olkkariin lenteli lintuset:
Keittiöön tuohon oveen laitoin tuollaisen Pikku Iidalta tilaamani naulakon. Siihen olisi tarkoitus laittaa jonniinmoisia keittiötavaroita, mutta hätäpäissäni siihen nyt ripustelin kaikenlaista pientä=) Lintunen lentelee siinäkin.
Keittiön verhot tökkii pahemman kerran. Mietin että käviskö ostamassa jotain kangasta jossa ois vaikka vähän vaaleanpunaista ja kysyisi äitiltä hyvin hyvin nätisti että ompelisiko se mulle verhot... En siis mitään vaaleanpunaisia verhoja ole, mutta oon meidän kangaskaupassa nähnyt hyvin samantapaisia kankaita kuin nuo nykyiset verhot joissa on lisänä vaikka vaaleanpunaisia raitoja. Nuokin verhot on äiti ommellut.
Semmoista täällä tänään. Onni meni äitin ja iskän luokse yökylään, saunassa on kuulemma jo käynyt=) Facebookin sivuilla sitten paljastetaan Onnin uusimpia ammatinvalintajuttuja=) Ihanaa viikonlopun jatkoa teille siellä!

6 kommenttia:

 1. Voi miten onnellinen postaus! Mun lintuset etsii pesäänsä ;)
  Sulla on selvästi energiaa vaikka muille jakaa, ilolla ottaisin vastaan ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköistä ja kevään oloista! :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kiitos vaan kovasti paketista.Peili on ehjä ja jo paikkansa löysi.Niin ja se söpö lintukin sieltä paketista tupsahti.Laitoin sen tuohon keittiön ikkunaan roikkumaan lasilinnun kaveriksi=)
  Kovasti oot touhuillut=)Kivan raikasta ja vaaleaa siellä keittiössä.
  Saunaan menen minäkin kohta.Kivaa viikonlopun jatkoa sulle=)

  VastaaPoista
 4. Kaunista...ihanaa...muuta en osaa sanoa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Hanne aivan ihanasta paketista!! Olipa aivan ihana yllätys, että pieni suloinen lintunen meillekin lenteli<3 Kauniita kuvia taas kerran!

  VastaaPoista
 6. Sieltä se kevät tulee lintujen lailla =D Mullakin vähän vaaleanpunainen houkuttelee.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3