keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Pieleen mennyt siivous

Joo, tarkoitus oli siis että tänään teen sellaisen oikein kunnon siivouksen joulun jäljiltä. Matot kannettiin pihalle eilen illalla. Milloinkahan sitä oppii että ei töiden jälkeen tällaisiin urakoihin rupeaisi. Yläkertaan kun piti vielä järjestys vaihtaa. No into loppui ns. kesken ja lopputulos on sitten vähemmän siisti.
No kyllä täällä jo paremmalta näyttää kuitenkin kuin eilen. Kuusikin on roudattu pihalle ja luulen että niitä neulasia tuolta vanhan lautalattian välistä löytyy vielä ensi joulunakin. Meillä on pöydillä tällaisia hienoja asetelmia kun tavarat on tulossa ja menossa jonnekin suuntaan=)
Huomenna joka tapauksessa käyn niitä kukkia ostamassa pöydälle niinkuin suunnittelinkin. Vaaleanpunaisia neilikoita on saatava maljakkoon ja sit jos ois tulilatvojakin kivan värisenä. Niin, onpahan viikonlopulle tekemistä kun siivoilen esimerkiksi tuota kaaostilassa olevaa yläkertaa.
Tämä yhtäkkinen puhdin loppuminen voi johtua siitäkin että kurkku on kipeä ja viluttaa. Voi voi sentään, nyt ei passais kipeäksi tulla=( Täytyy lähteä saunaan lämmittelemään. Palaillaan!

5 kommenttia:

 1. Joskus tuon siivouksen kanssa käy juuri noin...puhti loppuu kesken, mutta ehtiihän sitä myöhemminkin...☺

  VastaaPoista
 2. No, jatkat sitten kun taas puhtia tulee..ei ne tuosta mihinkään karkaa. Voi voi, kuumaa mehua ja lepäilyä sulle. ei saa mennä töihin!!:)

  VastaaPoista
 3. Saunaan ja vielä pitäis lämmittää kurkkua esim. rommitotilla.
  Mä en tiedä, mitä tuo on, vaan sen tiedän, että haisee hirveä pahalle.. mutta kuulemma tehokas :)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti et tule kovin kipeäksi ! Toi siivoustarina on niin tuttua ;)

  VastaaPoista
 5. Joensakkiin ihanat siivouskuvat.Kaikki niin nätisti siellä pinossa=)
  Mä olen kans huomannut,että siivoamiseen tarvitaan rutkasti aikaa.Sitä kun saa inspiksiä siinä samalla niin saa ajan kulumaan hyvin ihan pähkylöimällä;)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3