sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Sunnuntain siivouksia

Kiitos ihanat ihmiset kommenteistanne! Niitä on aina niin mukava lukea, kiva tietää muutenkin että ketä täällä käy. Sähköpostiinkin tuli niin mukava viesti että hymy oli muikeana jonkin aikaa. Täällä on tänään ruvettu jo siivoilemaan joulua pois, ja vähän muutenkin. Aloittelin keittiöstä, siivosin samalla keittiön kaapitkin. Tässä vaiheessa sitä on aina kiitollinen siitä että niitä kaappeja ei hirveästi ole=)
Jouluverhot vaihtui vaaleampiin ja pöytäliina myös. Samalla vähän laittelin keväisiä värejä astioiden myötä esille. Kyllä ne on niin mukavia nää eri vuodenajat. Syksyllä kun siivoilen näitä väriläiskiä pois, oikeesti ihmettelin että miten olen näiden kanssa voinut olla. Kaikki piti laittaa piiloon. No nyt niitä sitten kaivellaan takas. Ja hyvä niin! Vaihtelu virkistää!
Ihan hyvä idea muuten näin huone kerrallaan käydä näitä läpi. Monta kuukautta on kuitenkin laitettu kaikkea joulukrääsää esille niin ei kovin viisasta jättää sitten siivouspäivälle kaiken raivausta. Keskiviikkoon mennessä pitäisi taas näyttää siistimmältä, siihen asti saa kuusikin olla sisällä.
Hunksien kanssa on lenkilläkin käyty. Kännyllä kuvia räpsin lenkin varrelta ja niitä sitten laitan tuonne facebookin puolelle. Siellä voitte käydä katsomassa maisemakuvia jossa pienen pienet hunksit keskellä poseeraa=) Ei oikein zuumi ollut kohillaan. Hei arpajaisvoittajat, miun sähköpostiosoite on tuossa oikeassa reunassa, laittakaahan osoitteitanne (jos ette vielä ole laittaneet)! Oikein ihanaa aurinkoista viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Meilläkin on vielä kuusi paikallaan, muovia kun on ja tosi kaunis tänä vuonna. Mutta kai se ensi viikonloppuun mennessä katoaa, kevät on jo kovasti mielessä täälläkin ja kevätvärit riemastuttavat, päivä pitenee koko ajan, ihanaa.

  VastaaPoista
 2. Meillä on täysi joulu päällä ensi viikonloppuun.Siivouspäivään asti.Harmittaa aina pistää joulu piiloon.Mutta toisaalta kaipaa jo uutta tuultakin sisustukseen.Pikkuvalot ja kyntteliköt on meillä esillä aina valostuviin iltoihin asti.Sitten nekin pistää jo ihan mielellään pois.KAUNIS pöutäliina sulla siellä pöydällä.Jos en väärin kattonut,niin Tildan kangasta?

  VastaaPoista
 3. Niin ja tuota sinun astian kuivaustelinettä mä jaksan alati vaan ihailla.
  Kivaa viikkoa myös sinne sulle=)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvapläjäyksiä oli jäänyt sivusuun, mutta nyt kerkesin käydä ihastelemassa :)

  Kauniita keväisiä värejä olet esille laittanu. Munkin pitäisi kaapit käydä läpi...huoh!

  Upean vanhan tuolin olit löytänyt!

  Mukavaa tammikuista viikkoa :)

  VastaaPoista
 5. ääääööööyyyy... Sulla on niin paljon Gg-tä!! Mä en oo ennen huomannutkaan!! :P:P

  VastaaPoista
 6. Kiitos friidut! En kyllä tiedä oisko tuo pöytäliina tildaa, se on nimittäin vahakangas. Onkohan tildan kankaita vahakankaina....?

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3