sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Suunnitelmia

Heips kaikille, voiton puolella ollaan jo. Onneks tämä taisi olla tällainen pikaflunssa (koputan puuta). Ääni on möräkkä mutta henki kulkee jo ihan eri tavalla. Pari päivää olen tässä näitä sisustusjuttuja miettinyt ja suoraan sanottuna tekis mieli kantaa täältä kaikki pellolle. On sellainen oikein uudistumisen halu. Siis kaikki tavarat pellolle, ei hunkseja=)
Aikaa kun on ollut niin olen surffaillut blogeissa ja pari uutta tuttavuutta teki kyllä melkoisen vaikutuksen. Vähän on vielä kesken tuon blogilistan päivitys. Tekis mieli vetästä kaikki huonekalut valkoiseksi ja sitten kantaa tänne tekstiileinä tildaa ja greengatea ja sitä tyyliä. No valkoiseksi en kuitenkaan noita maalaa, tiedän jo sen että puolen vuoden päästä vois harmittaa. Täytyy vaan sitten aitan kautta kierrättää tuota tavaraa että voi sitten taas uuden tuulahduksen tullessa kantaa ne takas=)
Ei kai se auta kun lähteä surffailemaan seuraavaks nettikauppoja että saa sitä greengatea ja tildaa. Ja väriä. Jonniinmoinen visio päässä jo on mutta miten sen täällä meillä toteutan niin nähtäväksi jää. Ihan selkeesti kuitenkin kevättä pukkaa jo mielialaan ja ahdistaa kaikki tummat ja tunkkaset värit. Kuvatkin on vanhoja tässä kun ei hotsita edes täällä kuvailla mitään. Oon varmaan viettänyt liikaa aikaa neljän seinän sisällä=) Onko kellään samoja oireita? Enkä siis tarkoita tavallista möräkämpää ääntä...

6 kommenttia:

 1. niin jokakeväinen juttu :))
  meillähän on muutenkin sellaiset jouluvärit talossa kesät talvet, kun on niitä vahvoja sävyjä ja tummaa puuta..
  ja joka kevät se iskee..värihulluus!! viimekeväänä maalasin jo melkein meidän keittiön valtavan pöydän vaaleanpunaiseksi Mallan tyyliin..no kaikkea pientä tuli maalattua sillä värillä..ja toukokuussa jo se väri alkoi sitten ahdistaan..ei sopinut meille ollenkaan :)
  nyt on taas sama fiilis, mutta yritän tehdä sitä tekstiileillä, ja tätän pensselit rauhaan :)
  greengaten värit on niin ihania :))
  onnea muutosprosessiin!!
  jaana
  ps. tavaroiden vienti kirpparillekin on aikas puhdistavaa :)

  VastaaPoista
 2. Mulla kans sama juttu. Mutta en raaski vielä maalata, katson kesään asti ja sitten jos vielä on se mieli, niin maalaan. Mutta tuo greengate on kans mun juttu. Kävin kaupungissa Sisustusliikkeessä siinä kävelykadula, sinne on tilauksessa uutta greengatea ja minä sain vielä tilata samaan tilaukseen vanhaa mukaan, kun halusin ittelleni sitä ehdottomasti. No, sitä tulee sitten sinne lisääkin.

  Ja kun noista tavaroista mikä alkaa tympimään, ei raaski luopua, niin varastoon vaan laittaa, ne on sitten uusia kun taas sieltä kaivaa esille.

  VastaaPoista
 3. hyvä kun et maalaa kaikkea valkoiseksi.
  Vaikea sitten saada takaisin vanha väri...kun mieli taas muuttuu...☺

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa niiin tutulta ;)
  Eiks oo lohduttavaa tietää, ettei oo yksin muutoshalujensa ja mielenoikkujensa kanssa, hih :)
  No, onneks et sentään oo Hunksei pois kantamassa!
  Kauniilta näyttää ja onneks noilla valkoisilla tavaroilla ja härpäkkeilläkin saa vaaleutta aikaseks, vaikkei kaikkia mööpeleitä maalata raskiskaan/ voiskaan/ saiskaan..!
  Mukavaa alkavaa viikkoa!
  ps. minä piipahdan gg-ostoksille pukin tuomalla lahjakortilla tiistaina, jeah!

  VastaaPoista
 5. Sama vika, uudistusta kaipaan ja Värejä!! :)

  Ja rahan menoa ei voi estää....! ;D

  VastaaPoista
 6. Joulun jälkeen aina sama juttu meikäläiselläkin.On joitakin visioita päässä.Mutta uudistukset piristävät aina.Ja jos kyllästyy,nopeastihan ne on palautettu entiseen malliin.
  Kivoja suunnitteluja ja toteutuksia vaan sulle.Kivaa nähdä mitä tuleman pitää=)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3