maanantai 2. tammikuuta 2012

Uusia kujeita

Heissan teille! Se on uusi vuosi pyörähtänyt käyntiin ja uudet kujeet sen myötä. Huomenna olisi tarkoitus vihdoinkin minun suorittaa arvonta. Sori, ootte joutuneet odottamaan henkeänne pidätellen=) No alkuvuoden kunniaksi blogi meni myös facebookiin, älkää kysykö miksi koska eihän siinä ole varmaan mitään järkeä. On mulla jo yks jäsen sinne liittynyt (minä se en ole=)
No yksi antiikkihankinta on taas tehty tänne meille, siitä kuvia myöhemmin, kunhan saan vähän rekvisiittaa siihen ympärille. Ja tämä uusin ostos on oikeesti antiikkia. Näin sen ekan kerran Romuritarilla viime tiistaina ja lauantaina piti asiakseen se sieltä hakea kun jäi mieleen pyörimään.
Saatte uskoa että kunhan kevät koittaa niin täältä lähtee kirpparille tavaraa! Vähän jo mieli halajaa tänne takasin niitä vaaleanpunaisia juttuja joita aittaan syksyllä kannoin kun ei yhtään jaksanut ylimääräisiä värejä. Pitääks mun muuten luvata ekstrakuvia hunkseista tuonne facebookin tykkääjille että saan teidät sinne liittymään!?!?!? ;)

2 kommenttia:

  1. Onhan siinä paljonkin järkeä.. jos esim bloggeri kommentointi ei toimi, niin naamakirjan kommentointi toimii aina :P

    Ihunaa alkanutta vuotta!!

    VastaaPoista
  2. Enpä oo harrastanut naamakirjaa enkä oo aikonut.Mutta jos sinä oot sinne mennyt,täytynee käydä kylässä=)

    VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3