sunnuntai 19. helmikuuta 2012

10 faktaa hunkseista

1. No ensimmäisenä tietenkin se fakta johon jokainen hunksi kykenee; mainioita lenkkiseuralaisia, ihan parhaita kupeiden lämmittäjiä ja siihen vielä lisäksi se myötätunto mitä näiltä hunkseilta saa. Korvaamattomia siis.

MUTTA tämän ensimmäisen faktan lisäksi meidän hunkseilla on myös erityisiä lisätoimintoja, joita ilman ei enää tulisi edes toimeen.

2. Kätevä kirjanmerkki. Miten helppoa ja ennenkaikkea aikaa säästävää. Aina kun ajatuksena on uppoutua tutun kirjan pariin, heti löytyy kohta johon edellisellä kerralla jäi!
3. Todella kutsuva tervetuliaaksitoivottaja. Tähän taloon sinäkin haluaisit tulla! (Mainittakoon nyt kuitenkin että harvemmin meillä näin nätisti hunksien toimesta vieraat toivotetaan tervetulleeksi...)
4. Ihan paras matkaseuralainen. Kulkee käsimatkatavaroissa mukana.
5. Todella kaunis vaikka kynttiläasetelmissa...
6. ...tai ihan sellaisenaan, missä vaan. Sopii hyvin maalaistyyliseen sisustukseen.
7. Ihan paras vaikka keittokirjan pidikkeenä. Reseptejä on helppo katsoa kun kirja on äärellään.
8. Käy hyvin näkönsä puolesta tyylikkääksi taljaksi takan eteen:
9. Ja muotoilunsa puolesta vaikka rahiksi.
10. Ja onhan ne kyllä ihan pirun komeita sellaisenaankin!
Tietenkin on muistettava se että ei nämäkään hunksit palkatta tanssi. Jokunen makkaranpala näihinkin toimintoihin on varattava.
***
Nauratti vähän kun Pepin blogia luin ja siellä oli käynyt kylässä se parsoninpoikanen. Muutamassa kommentissa oli tuota parsonia sanottu hunksiksi=) Ihan hulvatonta! Menikös se niin että: Kaikki parsonit on hunkseja, mutta kaikki hunksit ei oo parsoneita!

16 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä hyvin tuo sana hallussa ja tuntuu olevan hyvin hallussa hunksitkin,mä en ymmärrä miten sä nämä kuvat otettua=D Ihania kuvia,kovien kansien väliin tälläiset pitäis ssada<3

  VastaaPoista
 2. Näiden kuvien ottoon meni aikaa 10 minuuttia ja muutama makkaranpalanen=) No nyt palkitsin aika ruhtinaallisesti kun ovat niin ihania että hoitavat nämä kuvaushommat niin ammattimaisesti. Mutta tosiaan ei me koko päivää näitä väännetä vaan aika äkkiä tää onnistuu. Muun ajan ovat sitten ihan perushunkseja.

  VastaaPoista
 3. Meidän hunkseilla tuohon menisi vähintään 5 tuntia, jonka jälkeen kuvaajan hermo olisi täysin riekaleina ; )

  VastaaPoista
 4. Välillä epäilen, ovatko nuo hunksisi oikeita ollenkaan! Ovat niin kokeneita malleja,että.. Meillä olisi kissa Leevin toimesta jo kirja riekaleina, vieraat juosseet karkuun valkoista karvoitusta, matkalaukkuun kannettu eväät, kynttilät nurin, senkin päällinen tyhjä, keittokirjakin syöty, Maileg-tonttu raadeltu ... Taljalla makailu voisi onnistua ja komeana olo, mutta muuten niihin hommiin kyllä tarvitaan selvästi hunksi!
  Mukavaa laskiassunnuntaita!

  VastaaPoista
 5. Ei taida kaikki parsonitkaan olla Hunkseja :D
  Moni voi yrittää, mutta veikkaanpa ettei kaikista tähän riitä...se miniHunki on kyllä ilmiselvä tuleva Hunksi (vai mitä Riikka, luet kuitenkin ) :D

  Aivan mainioita kuvia!! Ja kiitos kun otit sen lightboxin pois!
  .....voisit tietysti pistää kuvat jo valmiiks vähän isompinakin...:)

  VastaaPoista
 6. Ihan huippujuttuja, taas kerran!

  Mä jotenkin ajattelin, että Pepillä olis ollut se pikku-Parsoni ikäänkuin testissä, onko siitä hunksiksi. Pepin luona vois olla sellainen pikku-hunksin mentävä paikka. Olis varmaan hulvattomia juttuja luvassa niistä kahdesta...

  -Tuija-

  VastaaPoista
 7. Hih, nää Hunksit on kyllä niin mainiot :D Miehellekin eilen niitä näyttelin useista kuvista ja hihittelimme niille ;D

  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 8. Minä olen ihan retkussa noihin sinun hunkseihin!!
  Fanclubi niille pitäisi perustaa niinkuin parhaimmille tähdille...!

  VastaaPoista
 9. Hunksi edestä,
  hunksi takaa,
  hunksi istuu,
  hunksi makaa.
  :)

  Hyvin ovat Hunksit koulunsa käyneet. Ruoan laittokin näköjään onnistuu - ihan kuin Hunksilla olisi keittokirjana yläasteen köksäntunneilla käytetty Kotitaloutta 8.-9.luokille.

  Olenko oikeassa?

  VastaaPoista
 10. Mä ihan liikutuin , niin ihana postaus :D

  VastaaPoista
 11. Oikeita ovat hunksit. Yksi juuri tuossa vieressä makoilee ja tassuhien haju on ainakin ihan aito!

  Hunksi fanclubi..hmmm... oliskohan paljonkin jäseniä siinä;)

  Kipa ihan oikein näit, hunksit kokkaa koulun kirjoista=)

  Kiitos friidut, ootte ihania!

  VastaaPoista
 12. Heh,heh...Mitähän ne sitten ei osais nuo hunksit.Tuommonen ruokaa laittava koiruus olis kyllä ihan passeli.Töistä tultua olis valmiina ruoka odottamassa pöydässä.Yes!Olishan se ihan hulvatonta=D Ei kun kouluttamaan.

  VastaaPoista
 13. Huippuhunksit, taas kerran! ♡

  Meillä musti on kans kirjanmerkkinä, mutta vain silloin kun minä yritän lukea, jolloin koiranen änkee siihen kirjan päälle - lue siinä sitten... ;D

  VastaaPoista
 14. Hih, ihanat parsonit, sopii joka tilanteeseen <3

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3