sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Painajaisia

Heips friidut! Huonosti nukutun yön jälkeen onkin ollut ihan jees päivä! Onkos teille käynyt niin että näette jotain inhottavaa unta ja sitten on koko päivän vähän sellainen matalapaine. Mulla onneksi harvoin tätä, mutta viime yönä näin unta että koirat oli karanneet ja etsittiin niitä pitkin metsiä ja Onnia ei löydetty=( Ihan hirveä olo oli kun heräsin.
No, pikkuisen enemmän on pitänyt koiria tänään taas rapsutella. Siinä unessa niin kulminoitui se menettämisen pelko mitä näiden elukoiden kohdalla on; Nytkö se sitten tapahtui -tyylisesti. Tiedän kyllä mistä tuo pelko on ajatuksiin jäänyt muhimaan viime aikoina=(
Aamulla pitikin sitten Veetin kanssa pelata palloa ihan urakalla, Onni oli vielä yökyläilemässä. Veetin kanssa on niin kiva potkia tuota palloa kun se peräti tuo sen takaisinkin. Onnilla ei sitä taipumusta ole... Niin ja on tänään vähän siirrelty kamoja eestaas=)
Yläkerrasta lähti yksi Ikean lipasto äitin luokse, tuossa se onkin menossa ollut kulkuväylällä muutaman viikon... Pakkasilla ei viititty lähteä autoon sitä sumomaan. Siivotessa perjantaina kannettiin kirjahylly yläkertaan ja alas tuli tuollainen Teemun tekemä hyllysysteemi:
Tuli paljon avarampi tuosta nurkasta kun tuo hyllykkö on paljon pienempi kuin se kirjahylly. Vaihtelu virkisti taas! Olipas muuten ihana tänään kun pääsi pitkästä aikaa pitkälle lenkille, hunksin kanssa käytiin jäällä. Pitäiskin molempien hunksien kanssa siellä käydä niin saisivat juosta sydämensä kyllyydestä=) Sunnuntai-iltaa kaikille!

12 kommenttia:

 1. On käynyt! Ja kaikista inhottavinta, kun ei muista kaikkea, vain jonkin pikkupätkän unesta...ja koko seuraava päivä mennään vähän sumussa ja matalapaineessa.

  Onneksi en näe unia usein, vois vain kuvitella seuraavia päiviä ;D

  Kamojen siirtely on joskus niin terapeuttista ;D

  Näppärä hylly!

  VastaaPoista
 2. Niin, joskus siitä ei muista suunnilleen muuta kun sen kauhean tunteen=(

  VastaaPoista
 3. Painajaisunet ovat kyllä inhottavia, yök. Mutta onneksi ovat vain unta.

  Hienon näköinen tuo Teemun nikkaroima hyllysysteemi. Hei - bongasin juuri Hunksin!!! Siellähän Hunksi kertoo salaisuuksia valokuvakehyksissä. Vai onko Hunksin kaukainen serkku?

  T:Kipa

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kipa ihanista kommenteista!

  Ka hunksihan se siellä! Nuorempi hunksi vaihtaa salaisuuksia kummipojan kanssa <3

  VastaaPoista
 5. Hyi painajaiset ja niiden muistaminen!!
  Se on kauhea se tunne, kun se jää päiväksi jos toiseksikin päälle!

  Parempi unia ensi yölle!!

  VastaaPoista
 6. Joskus nuo painajaiset jää kummittelemaan koko päiväksi mieltä,ja illalla miettii ettei vain enää näkis samaa "elokuvaa"...no onneksi ne on vain unia.

  Ihanaista viikkoa sinulle ja hunkseille:)

  VastaaPoista
 7. Taitaapi olla parsonisteilla tuota huolta ja murhetta liikkeellä.
  Omat karvaturvat saavatkin nyt olla tavallista tarkemman syynin alla kunnes pakkaset hellittävät.

  Nättiä sinun kotona ; D

  Toivottavasti näet suloisia pentu-unia ensi yönä. Ne aina piristää kummasti mieltä.

  VastaaPoista
 8. Kiitos ihanat Ruusa ja PikkuBertta! Toivotaan toivotaan että ensi yönä sais jo hymyssä suin hunksi kainalossa nukkua=)

  Ihanaa viikkoa teille!

  VastaaPoista
 9. Annukka: Juu nimenomaan=( Ihan sydäntä kylmää kun ajattelenkin koko asiaa.

  Pentu-unet... hmmm... no ehkä nekin on unina ihan kivoja=) Pentuaikaa noin niinkuin muuten en hirveästi ikävöi;) Varsinkin Veetin pentuaika on vielä ihan suht tuoreessa muistissa... Olen niin onnellinen aikuisista ja viisaista hunkseistani=)

  VastaaPoista
 10. Uh, harvoin näen painajaisia, mutta joskus yöllä kun herää sellaiseen, on olo ettei halua nukahtaa uudestaan..."jos se tulee takaisin"

  Mikäs parsonistien huoli nyt oikein on??

  VastaaPoista
 11. Pepi: Kaks parsonia on ollut kateissa jo muutaman viikon, lähteneet reissuilleen Somerniemen - Pusulan lähettyviltä.

  Sydäntä kylmää kun ajattelenkin omistajien huolta... =(

  Pitäisikin tähän blogiin jotenkin saada tuo ilmoitus laitettua.

  VastaaPoista
 12. No voi pahus!
  Toivottavasti on joku korjannut talteen ja lämpimään, sen verran pakkasia ollut!
  Toivottavasti tuo ilmoitus tehoaa!!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3