perjantai 3. helmikuuta 2012

Ripaus mustaa

Heips kaikille! Ja friidut kiitos kommenteistanne, hunksitkin kiittää. Tosin mietin jo tuossa että kun muut pitää tipatonta tammikuuta niin jos minä pitäisin hunksittoman huhtikuun. Mutta eihän siitä mitään tulis, tehän nousisitte barrikaadeille ja kaatuis koko blogi. Lukijat häviäis yks kerrallaan.
Mutta siis asiaan. Meille on olkkariin kerääntynyt jonkin verran mustaa. Varmaan talon ainoat mustat tavarat (5kpl). Kaikkihan alkoi noista alakuvan kynttilänjaloista jotka oli pakko saada Sarustiikasta.
Ekan kuvan lyhdyn ostin alennusmyynneistä ja jonkun aikaa se oli tuolla eteisen nurkassa ja nyt sitten virittelin sen tuohon ikkunaan. Seuraavaks sitten köijäsin tuon vanhan puhelimen tuohon pulpetin nurkalle (eteisen nurkasta sekin).
Ja tänään ostin tiimarista tuollaisen peilin. Vähän muutakin olen tänään kantanut micra väärällään kotiin, mutta niistä sitten myöhemmin=)
Niin ja onhan meillä tämäkin seuraavan kuvan sisustuselementti. Käy hyvin tänne olkkariin kun siinä on tuo musta pallokuvio selässä. Sainpas ujutettua hunksin tähänkin aiheeseen ja vielä näin sujuvasti, ei yhtään läpinäkyvää.
Tuo yläkuvan hunksi on nyt iltaisin kammennut kainaloon peiton alle nukkumaan, vissiin on herralla ollut vähän vilu viimeaikoina. Eipä siinä mittään, ei tuo ole mullakaan hikeä paljon pukannut. Mutta hei! Nyt on viikonloppu aluillaan, jee!!!

12 kommenttia:

 1. Joo,ei mitään hunksittomia kuukausia ;D Ihana kodin lämpö kuvissasi <3 Makoilen flunssasena kotosoffalla ja kahtelin ettei meiltä löydy ollenkaan mustaa...tai löyty, TV.Mukavaa viikonvaihetta <3

  VastaaPoista
 2. Musta sopii pienenä mausteena hyvin kauniiseen kotiisi. Ainakin minä katselen hunkseja mielelläni vaikka joka postauksessa!

  VastaaPoista
 3. Juu, älä yritäkään :) -hunksitonta...

  Siis millä sä nuo kaverukset oikein lahjot? Namuilla? Kehuilla? Rapsutuksilla??
  Tuntuu, että ne aina on nöksähtäneet kuvaan just niinkuin "mami" pyytää :D

  VastaaPoista
 4. Meillä olis yks musta-valkoinen hunksikokelas. Otatko hoitoon? Voisit samalla tuumailla, sopisko huusholliin enemmän mustaa vai ei ;-). Velmun matkalaukku on jo pakattu, milloin laitan junaan?

  -Tuija-

  VastaaPoista
 5. Kiitos friidut! Niiden (hunksien) kanssa on pienestä pitäen juostu aika paljon kaikenmaailman koirakoulussa jossa ne on oppineet että makkarapalan eteen kannattaa vaikka tanssia=)En minä tiiä mistä se johtuu kun molemmat on samanlaisia. Tuonkin kuvan ottoon meni 20 sekuntia, aika nopeasti noista selviää aina.

  VastaaPoista
 6. Tuija pistä tulemaan. On tämä elämä vähän tylsää viime aikoina ollutkin;)

  VastaaPoista
 7. Kivoja mustia pilkahduksia:)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Kyllä nuo Hunksit on niin mainioita ja sulosia otuksia, että niitä kelpaa katsella, mutta kyllä sun juttujas jaksais ilman hunksejakin seurata ;) mutta älä vaan kerro niille! Ei kai ne osaa lukea??
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Hunksittoman huhtikuun??? Kaikkea hassua sääki mietit, hahhahhaa. Kyllä tuo mustapallokuvioinen "sisustuselementti" on kaikista hienoin, vaikka näyttää kotisi toki muiltakin osin todella kotoisalta.
  T:Kipa

  VastaaPoista
 10. Eiiii Hunksitonta huhtikuuta eikä mitään muutakaan kuuta, ei ees puolikuuta!!
  Katellaan vaikka sit niitten perspuolia tai hännänpäitä, kunhan nyt jotain edes - oikeesti kaikkein mieluiten kyl niitä naamoja tai siis ihan koko koiruuksia. ;D
  Ok, voit sä kotiannekin esitellä ja niitä ostoksia ja tuunailuja ja...

  Tarkenemisia viikonloppuun!

  VastaaPoista
 11. Se musta on sitten tarttuva tauti.. Hiipii pikkuhilja niin moneen kotiin..
  Mutku musta on in ja sopivin määrin se on vielä ihanakin! :)
  Viikonloppuja Hunkseille ja Sulle!

  VastaaPoista
 12. Kiitos ihanat ihmiset kommenteista, tulin näistä taas niin hyvälle tuulelle. Ootta ihania!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3