lauantai 11. helmikuuta 2012

Siivousta ja tuulettelua

Heips kaikille ja kiitos kommenteista edellisiin! Täällä on vietetty vähän pidempää viikonloppua, perjantaina oli vapaata ja mitenkäs muuten senkin päivän voisi viettää kun siivoamalla. En kyllä siis alunperin sen takia vapaata ottanut mutta sitten tuli ajatus että kun on pakkasta vielä niin paljon niin voisi sitten kerrankin siivota kunnolla ja viedä kaikki tyynyt ja peitot ja matot pellolle. Edes joulusiivous ei ollut näin perusteellinen;)
Tilasin viikko sitten tuollaisia muovisia helmililjoja ja laitoin ne tuohon puutarhuri-friidun viereen. Näiltä leveysasteilta kun ei oikeita saa kuin joskus tosi myöhään keväällä. Myös puusohvalle ostin uusia tyynyjä. Ja uusi pupukin on tullut taloon. Tarkoitus olisi ostaa vielä sellainen jättipupu.
Tosiaan aika monta tuntia meni siivotessa, ei nimittäin töiden jälkeen jaksa kun ihan peruspuunauksen tehdä aina. Muutaman tunnin päästä hunksit alkoi jo kattelemaan että miten pitkään tuo muija vielä heiluu. Onni heitti pitkälleen minun takin päälle jonka heitin lattialle tyynynkopistelu reissulta. No kun kaikki matot ja sängyt sun muut jonka päällä vois yleensä makoilla oli viety jo ulos=)
Tässä vielä loppukevennys. No kun kerran kaikki muukin tuli siivottua niin pitihän hunksinkin tuulettaa, aivojaan varmaan=) Jos olis lampulla näyttänyt toisesta korvasta niin valonkajo ois varmaan tullut toisesta korvasta ulos...
Tänään on päässyt pitkästä aikaa lenkille! Taidanpa tästä lähteä saunaan ja sitten jos heittäisi blogikierroksen=) Otin tuossa tunnin päikkärit, on aika levännyt olo=) Lauantai-iltaa kaikille!

14 kommenttia:

 1. Päänsisäinen tuuletus on kyllä toisinaan paikallaan myös hunkseille!

  Lempeitä lauantaituulahduksia teille sinne! :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa, kun joku jaksaa ! Voisit tulla meillekin hommiin ;D Mä venytän ja venytän viikkosiivousta...kait sen huomenna vielä ehtii ;D

  VastaaPoista
 3. Mistäs tuollaisia muovisia helmililjoja saa tilattua!?
  Vois menestyä "vähän" pidempään kun ne oikeat!:D


  Kivaa iltaa!:)

  VastaaPoista
 4. Sisustajan taivaasta tilasin! Ihan kivannäköisiä ovat, vaikka tietysti aidot on aina aitoja.

  VastaaPoista
 5. Ihana isonenä tuossa viimeisessä kuvassa : D

  VastaaPoista
 6. Voih, mitä intoa ja reippautta! Voisitko lähettää sitä tännekin päin?:) Ihanan kevättalvisia kuvia, uusi pupunenkin on oikein suloinen neulepaidassaan ja töppösissään:) Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle!<3

  VastaaPoista
 7. Samalla lailla täälläkin korvakäytäviä joskus tuuletellaan kuin Hunksi kuvassa tekee - söpöjä ovat Hunksit. Viikonloppuja!

  T:Kipa

  VastaaPoista
 8. ....on sit se langanpätkäkin katkaistu :D

  Ihana kun Into ja Tarmo on muualla kun täällä...

  VastaaPoista
 9. No mulla on tarmot ja innot vaan käymässä aina. Mikälie perjantaina iskenyt kun tuli inspis.

  Hunksi on päätelty. Äitiltä tuli nootti kun langat roikkuu ;)

  VastaaPoista
 10. Siivousta se on täälläkin-tosin harvase päivä :D

  Helmililjat pitäisi minunkin tilata, täältä kyllä saa aitoja, mutta ei näkynyt valkoisia vielä.
  1 muovinen minulla onkin, tosi aidon näköisiä ja mainiot kissojen kanssa ;D

  Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 11. Onneksi sait hunksinkin pääteltyä,ettei kompastele lankoihin=)
  Mukavaa sunnuntai päivää.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3