lauantai 25. helmikuuta 2012

Voi pojat mikä kaappi!

Voi friidut. Kävin siis eilen shoppailemassa parin kuukauden tauon jälkeen. Ja täytyy kyllä sanoa että ehkä ansaitsinkin pientä hömpöttelyä tähän alkuvuoteen. Mutta ei sitä kyllä aina tiedä että mitä sitä tuleekaan shoppailtua. Eilen löysin kirpparilta ja vähän muualtakin kaikkea pientä kivaa, mentiin sitten vielä viimeiseksi Romuritarilla käymään...
Ja tuo kaappikaunokainen sieltä matkaan lähti. Vähän tuli kyllä hiki kun mietin että otanko vaiko enkö ota. Olen siis etsinyt muutaman vuoden itselleni tupakaappia ja aina ne on kirpparilla ollut joko tosi huonokuntoisia tai sitten varattu jo. Tuo kaappi on meille täydellinen, kun se on tuollainen kapea malli!
Eilen piti pariin kertaan tavaroita keittiössä ympäri pyöräyttää kun en haluais millän luopua tuosta ikkunan edessä olevasta tasosta, kun meillä on niin vähän muutenkin tuota työtasoa. Ja yleensä tuo juuri on esim. leipoessa käytössä. Joten tällainen on järjestys nyt.
Huomenna sitten enemmän niistä pienistä ostoksista. Tämä kaappi nyt ansaitsi ihan oman juttunsa=) Nyt vähän järkkäilemään tavaroita, iltaa vietetäänkin sitten hyvässä seurassa!

18 kommenttia:

 1. Oikean aarteen olet löytänytkin! Sopii kuin nyrkki silmään keittiöösi, eikä näköjään ollut edes maalaamisen tarpeessa. Harvoin tällaista kohdalle osuu, ainakaan ihan joka tytölle. Onnittelut löydöstäsi.

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja ihana!Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Jopa on söpösen kokoinen :)
  Mä iskin tuos joku päivä taaksepäin silmäni yhteen vähän isompaan kuin omani, oli ovet sivuilla ja keskellä pari hyllyä...muuten samaa mallia kuin Hyasinttikin, mutta mutta....ei o paikkaa :/

  Täytyy vissiin keksiä jotain muuta ajankulua kuin kaapin maalaus :D

  Kivaa iltaa!

  VastaaPoista
 4. Löysitpä tosi ihanan kaapin!

  VastaaPoista
 5. Kaunis kaappi ja tosiaan kiva ku, ei ole niin leviä :)

  VastaaPoista
 6. kaunis löytö! Minnekkähän nuo kaikki ovatkin joutuneet, sehän oli joitain vuosikymmeniä sitten melkein joka keittiössä! Lienevätkö menneet polttopuiksi niinkuin kotonani kaunis klffipiironki meni. Vieläkin harmittaa.

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis ja siro kaappi. Sopii loistavasti kauniiseen keittiöönne!

  VastaaPoista
 8. No niin on.Hieno kaappi=)Mulla samanmoinen mutta isompi.
  Kivaa viikonloppua sulle=)

  VastaaPoista
 9. Kirpparilöydöistä tulee aina niin voittajaolo : D
  Sitä kulekee ainakin viikon rinta röyheenä kunnon kauppojen jälkeen.

  VastaaPoista
 10. Oijoi, suloinen on hän, sopii nurkkaan hienosti...

  VastaaPoista
 11. Samoin sanoin: Voi pojat mikä kaappi! Ihana!!

  VastaaPoista
 12. Oi, miten ihana kaappi!! Kyllä tuonne kelpaa laitella kipposet ja kupposet hyvään talteen:) Oikein ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 13. Hieno! Kapea malli onkin harvinaisempi. Mulla on kaksi tuollaista, mutta sitä leveämpää mallia odottelemassa keittiön melamiinikaappien purkua... Meillä on ihan uusi (6v vanha) keittiö, joka kuului talopakettiimme ja en ole oikein koskaan siitä tykännyt, mutta toimivahan se tietty on. Ehkäpä se kuluu loppuun joskus ja sitten voin laittaa vanhat kaapit :-)

  VastaaPoista
 14. Onpas kiva löytö! Ja valkoinenkin vielä. Usein näkee hiukan räikeämmän värisiä.

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3