sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Apista ja Köpistä. Ja hunksit.

Voi herranpieksut tätäkin päivää. Aamulla tein kertakaikkiaan sen virheen, etten lähtenyt heti lenkille kun mieli oli apea. Nää sunnuntaiaamut jostain syystä ei sovi mulle=/ Heti pitäisi lähteä lenkille niin koko päivä lähtisi uusille raiteille. Mutta ei, ei tänään. Ei saanut itteään ylös ajoissa. Kolmeen mennessä olin ottanut jo kahdet päikkärit...
No mutta. Mitään syytähän mulla ei ole olla apea. Tässä on kaikenlaista mukavaa tiedossa keväälle. Ihan perushunksittelua tietenkin ja lisäksi tänään varmistui että Apulantaa ollaan menossa katsomaan tuossa pääsiäisenä. Huippua! Ja ei suinkaan huonompi juttu että myös matkat Kööpenhaminaan on varattu;) Huippua!
Edellinen vuosi oli vähän sellainen että olin niin väsynyt ja vaikka mitä, että en halunnut ihmisten ilmoilla käydä. Halusi vaan olla omissa oloissaan. Nyt on kiva että on vähän jotain suunnitelmaa. Huippua suunnitelmaa. Kaikki ne Kööpenhaminan kaupat.... huokaus.
Ja sitten tietenkin se pakollinen hunksi-osuus. Ihan hulvaton Pepi oli vääntänyt rautalangasta sen oleellisemman, tästä pääsette katsomaan=) En malta odottaa että saan tuon käsiini ja tänne seinälle! Niinhän se on, Hunks sweet hunks! Kattokaa tässä seuraavassa kuvassa miten sillä häntä heiluu=)
Vinkkejä sitten otetaan oikein mielellään vastaan että missä kannattaa Kööpenhaminassa käydä shoppailemassa. Onko hinnat missä sfääreissä?
Kiitos jälleen kaikille kommenteistanne! Uusia lukijoitakin on punaiseen taloon tullut, tervetuloa! Toivotaan että ensi viikolla aurinko paistaa ja lumi sulaa että hunksienkin ulkonaliikkumiskielto loppuisi!
***
Kuvasarja: "Kun hunksi hösseliksi laittoi".

8 kommenttia:

 1. Joo oli Pepi vääntänyt oikein rautalangasta sen, mitä me kaikki Hunksi fanit tiedetään ja komeesti olikin!
  Oikein ihanaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Se on kyllä hieno! Kun se vaan nyt löytäis sen ison kirjekuoren..;)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa teillä tiedossa =D Nuo sun tarinat näistä koiruleista on niin mainioita, että ehdottaisin ihan sellaisen tarinakirjan tekoa kuvien kera. Varmasti joku kustantaja innostuisi ja sitten ei voisi rahan tuloa estää =D

  VastaaPoista
 4. Joo, ois varmaan myyntimenestys ja rahaa tulis ovista ja ikkunoista;) Varmaan ainakin miun äiti ja pari kaveria ostais sen kirjan... =)

  VastaaPoista
 5. Ja mä kans ostaisin sen :D
  Mä vaikka taiteilen paperikassista sen kuoren, että saan postiin!!

  Joku näkäjään petaa kovasti sohvaa uudestaan, eiks sun käden jälki kelvannut??

  VastaaPoista
 6. Kiva kun hiuksit osallistuu siivoukseenkin=)
  No,sullahan on kaikkea kivaa tiedossa.Köpis on varmaan ihana paikka.En ole käynyt,mutta on suunnitelmissa joskus armaan kanssa.
  Mukavaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
 7. No ei ihme, että Hunksin häntä noin kovasti heiluu, kun kävin katsastamassa Pepin blogissa rautalankataidetta. Waudeville kuinka upean toteamuksen olikaan Pepi raudasta vääntänyt. UPEA! Ja hamekangaskin löysi oman paikkansa...hahahahaaaa. Hienon näköinen on kaitaliinakin. Niin kuin Pepikin oli blogissaan todennut, on hassua, että Hunksit osasivatkin valita juuri oikean kankaan oikeaan paikkaan.

  Pääsevätkö Hunksitkin Köpikseen? Jos eivät, niin tietsikka kannattaa ainakin piilottaa ennen lähtöä, ettei Veetin niska ihan kokonaan jäykisty tsättäillessä.

  VastaaPoista
 8. Hunksit ei pääse Köpikseen=) Se on kyllä totta että sitten tietokone täytyy käydä aitan alle piilottamassa=)

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3