lauantai 3. maaliskuuta 2012

Carpe hunksi

Heissan kaikille! Kiitos kommenteista ja hunksit kiittää kukista, pari hamekankaan havittelijaa ei ole vielä laittanut osoitettaan eli Pensseli ja Mustakissa, laittakahaan osoitteet s-postiin niin saan ensi viikolla hamekankaat postiin. Varasijalla hamekankaan saajaksi on Pitsienkeli joka myös tunnusti kosiskelleensa=) Niin ja ottakaa huomioon, hunksimaiseen tapaan tietenkin hamekankaasta riittää ehkä just hunksin berberin ympärille hame tehdä, mutta kai tekin siitä jonniinmoisen roiskeläpän saatte tehtyä... ;)
Eilen olin viettämässä päivää taasen hyvässä seurassa <3 ja tuli sitten samalla vähän käytyä kaupoissa. Käytiin sitten sellaisessa pienessä putiikissa Taitokorttelissa josta saa ostettua mm. ihania rautalangasta väännettyjä tekstejä. Mietin tosi pitkään (tositosi) että minkä tekstin ottaisin ja päädyin sitten tähän:
Meinasi jo hiki tulla kun en osannut päättää. Vaihtoehtoja oli liikaa vissiin=) Jos tuokin teksti ois ollut vaikka että "tartu hunksiin" niin se ois ollut siinä sitten. Saiskohan tuota loppuosaa muotoiltua... Tai jos jos "home sweet home" ois ollut hunksi sweet hunksi. Ois tullut kaupat!
Viime viikolla meille kotiutui tuollainen Mailegin friidu. I-H-A-NA! Pikku Iidan puodista matkasi friidu tänne hunksien luokse. Pitihän se friidu tänne hunksien joukkoon tilata, että ois vähän tasaväkisempi tilanne;) Friidun vieressä on eilinen kirppislöytö, tyyny parilla eurolla:
Ostin sen siksi kun siinä on kirjailtu tuo H-kirjain. H niinkuin ....Hanne tai .... Home Sweet home tai.... no en keksi muuta hoolla alkavaa;) Niin ja viime viikkoinen Sweets-kuppi sai seuraa Chips-kupista. Kun ois vielä Hunks -kuppi... Okei nyt riittää jutut hunkseista.
Paitsi vielä tämä kun hunksi otti päivällä aurinkoa rennon näköisenä. Tyynykin oli sattunut sohvalta tipahtamaan just sopivasti pään alle:
Leppoisaa lauantai-iltaa kaikille!

9 kommenttia:

 1. Ihania juttuja teille on kotiutunut!
  Aurinkoa meilläkin on kerenneet vain karvakorvat ottamaan. Se lämmittää niin suloisesti... lasin läpi. :)
  Mukavaa lauantaijatkoa!

  VastaaPoista
 2. Hienoja löytöjä! En yhtään ihmettele H:lla alkavia sanoja ;D

  Meillä myös Pörri etsii auringonsäteisiä makuupaikkoja, niitä kun alkaa mukavasti olla joka huoneessa!

  Leppoisaa lauantaita teille ja hunkseille!

  VastaaPoista
 3. Kuin onkaan tyyny tiennyt paikkansa :D
  Laitapa muuten omat osoitetietosi hamekankaan mukana....mulla on yks ajatus....mutta en nyt viitsi vääntää sitä rautalangasta... ☺

  VastaaPoista
 4. Ompas hauska idea tuo rautalankateksti. Täytyy heti laittaa aviomies hommiin. Meillä kun varmasti löytyy tarveainetta autotallista : )

  Ihania nuo kukkakipot. Muhun on tainnut iskeä joku kummallinen virus, kun yksiväristen astioiden tilalle olen alkanut haaveilemaan hempeistä kukista. "onneksi" on tuo aviomies pitämässä kurissa ; )

  VastaaPoista
 5. Jopas on kivoja löytöjä, ihailen tuota kaunista kaappiasi, jossa ihania GG astioita. Ja tuo pupu....suloisuus itse!

  VastaaPoista
 6. Hunksi bongattu Teemun nikkaroimasta hyllystä - taulussa, rautalankaviisauden yläpuolella.

  Ihana tuo puinen(?) kalenterisysteemi.

  Ihanasti aurinko lämmittää pikkuisen Hunksin masua. Täälläkin koirulit ovat alkaneet pohjustamaan kesärusketusta aurinkospoteissa.

  VastaaPoista
 7. Niin ihastunut olen näihin sinun koiriisi ja tietenkin tapaasi niistä kirjoittaa ja kuvata. Blogissani on sinulle postia.

  VastaaPoista
 8. Kivat ostokset olet tehnyt. Kyllä nuo koirat ovat mainioita. Osaavat tarttua hetkeen ja hyödyntää ne, niinkuin tuo auringossa köllöttelijä =D

  VastaaPoista
 9. Kivat on ostokset=)Meille ei voi hommata noita isoja pupuja,kun pienempi koira jyrsii ne.Kaikki pienetkin on aina laitettava korkeuksiin,ettei se saa niitä=)

  Varasija morsioehdokas=)Hmmm...
  Hunksi siellä auringossa varmaan pähkylöi niitä morsioita.
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3