lauantai 10. maaliskuuta 2012

Jailhouse rock

Nyt täytyy vähän valottaa tätä meidän linnahunksien elämää vissiin enemmän. Viime aiheessa kyseltiinkin että elääkö nää meidän "vangit" vedellä ja leivällä. No vettä ainakin on ruokajuomana mutta ruoat taitaa välillä kilohinnaltaan olla kalliimpia kuin meidän vartijoiden sapuskat. Niin ja sitäpaitsi, ne syö arabialta:
Aloitetaanpas alusta ja esitellään eka nämä meidän linnakundit, eikun hunksit. Hunksithunksithunksit! Tässä kaltereiden takaa vanki numero 1:
Ja tässä toisesta sellista vanki numero 2:
Niin ja näiden ainoa rikoshan on että ovat syntyneet ihan mahdottoman komeiksi ja ihaniksi hunkseiksi. Ja nykyään myös tietenkin se mistä jo eilen puhuin, että meinaavat hankiaisten turvin lähteä litomaan piha-alueelta joten ulkoilut hoidetaan hihnassa. Postia näille tulee roppakaupalla, kuten kuvasta näkyy, nämä kaikki matkalaukut on täynnä hunksien fanipostia:
Molemmille tulee paljon kirjeitä friiduilta mutta valitettavasti taitaa sydämen valitut olla jo valittuna;) Tässä Onnin laatikot, joissa siis kirjeet yhdeltä ainoalta friidulta. Se on sellaista vanhan ajan lempeä, pitkiä kirjeitä ja yöllisiä monen tunnin puheluita. Ja sydämen valitun kuvakin siinä <3
Ja Veetillä sitten, vähän modernimpaa. Netissä ja facebookissa se istuu kaiket illat. Ja tsättäilee. Välillä joutuu tietsikan laittamaan piiloon. Tässä sitä taas keskustellaan morsion kanssa päivän tapahtumista:
Seuraavassa kuva morsiosta vierailupäivänä joulukuussa. Tämä morsio taitaa myös olla jonkin sortin katujen kuningatar. Mikään runotyttö tuskin on kyseessä, sen verran roteva friidu on kyseessä:
Postin kanssa on oltava tarkkana. Meille tuli tässä eräänä päivänä muutama paketti (niinkuin joka päivä) ja sisällä oli hieno täytekakku. Kakku oli osoitettu hunkseille.
No onneksi katsoin vähän tarkemmin että mitä kakun sisältö oli, siellä oli nimittäin nämä:
Joku ilmiselvästi yritti auttaa hunkseja pakenemaan. Ei sentään viilaa ollut, se se olisi vielä puuttunutkin! No mutta. Päiväthän näillä alkaa hihnalenkeillä ja ruokailulla. Sitten muutama tunti lepoa (kun me vartijat tienaamme sillä aikaa leipää pöytään) ja sitten taas ulkoilua. Jää toki aikaa harrastuksillekin:
Onni opiskelee siinä sivussa vielä. Mikä lie hunksista tulee; lähihoitaja? Tämmöstähän tämä on täällä, rokki kesällä ja tango talvella=) Aika mielenkiintoista on meidän vartijoidenkin elo, kiitos linnahunksien!

17 kommenttia:

 1. Hahahahaa...en enää tiedä miten näitä juttuja osaisi kommentoida, kun aina vain hauskemmiksi menevät...
  Toisaalta, olisikin ehkä parempi olla ihan hissukseen jonkin aikaa, kun löysit nuo työkalutkin...

  Onko Veetillä webbikamera käytössä, kun noin keskittyneenä tsättäilee?

  VastaaPoista
 2. Mistä sie noita juttuja keksit :D

  -Pera-

  VastaaPoista
 3. Voi ihat Hunksipojat! Mahdottomia veijareita <3

  VastaaPoista
 4. Kipa: Tottahan sillä on kamerat ja pelit, tiiäthän sä nyt nämä nykyajan hunksit;)

  Pera: Nämähän ei siis ole yhtään keksittyjä juttuja vaan tosielämää!

  Pupuakka: Kiitos <3 Niinhän ne on.

  VastaaPoista
 5. Nyt täytyy vartijoiden olla tarkkana, kun noin innokkaana friidut riiaa. Katujen kuningattaren kanssa voisi tulla aika erikoisia lehtolapsia ; D

  VastaaPoista
 6. Voi herranjestas, mä nauroin ihan kiharassa, mutta tuos Veetin nettikuvan kohdalla repesin :DD

  Ei mun sit autakaan pakovälineitä pojille laittaa tulemaan kun kerran noin hyvä syyni lahjusten kohdallaa.....täytyy miettiä jotain ovelampaa :)

  Rapsrapsrapsutuksia!!
  (ps. nyt on hamekangaskin käytössä, postailen kun ehdin...)

  VastaaPoista
 7. En mäkään osaa näihin enää muuta kun hihitellä.. ;DD

  VastaaPoista
 8. Oho, no on tosiaan rotevanpuoleinen morsio toisella ;DD

  VastaaPoista
 9. Päivän piristys saatu, kiitos siitä, :D

  VastaaPoista
 10. On ne niin ihania, juuri nuo hunksit!

  VastaaPoista
 11. No jo on monta rautaa tulessa hunkseilla.Veeti on kyllä yliveto tuossa tietsikka kuvassa=)Hah hah!On tainnut morsiolta tulla hehkeääkin tekstiä,kun niin napakasti sitä siellä lueskelee=)

  VastaaPoista
 12. Hehah.. ihana nettiriippuvainen <3

  VastaaPoista
 13. Hyvä että naurattaa! Kiitos friidut <3

  VastaaPoista
 14. Ihana tuo Onni kun laulelee vanhoja koululaulujakin Siukosesta!

  Hunksien tarinoista tulee todella hyvälle tuulelle! Kiitos!

  VastaaPoista
 15. Joo Onni on kova poika laulamaan =) Kiitos itsellesi, hyvä mieli tuli kommentistasi!

  VastaaPoista

Hunksit ja Hanne kiittää kommentistasi <3